Ljudi,zavrsio sam test u 3dmark-u 2006 i dobio rezultat od 11003.E sad,mene zanima sledece...ZASTO kuler na procesoru cas radi,cas ne radi...Ne razumem zasto?Pomagajte.
Iskljuci Smart Fan opciju u BIOS-u...
Salam,salam...kobasica,mortadela...Hvala!
![]()
Hehe bas jedem kobasicu dok citam ovo... creepy![]()
![]()
![]()
Pa vracene su samo one koje City nije hteo da primi
Stigle su Leadtek-ove 8800GT sa "novim" 75mm kulerom. Sa ovom cenom, u nestasici Palit-a - best buy...
Stigle su Leadtek-ove 8800GT sa "novim" 75mm kulerom. Sa ovom cenom, u nestasici Palit-a - best buy...
Stize jos jedna isporuka Sonic-a, ali kako stvari stoje zbog praznika napolju nece stici do ng ovde. Realno je ocekivati ih izmedju osmog i petnaestog januara.
Čekaj, kojom cenom? Slična kao Palit ili šta? Na sajtu ništa ne piše....
A što se Palita tiče, meni rekoše da neće biti pre NG, jer valjda rumunski carinici nešto zadržavaju.
Jel ja spadam u tu turu?
Svim kupcima koji su dobili u ovoj turi je javljeno telefonom...
Kakvi rumunski carinici?Koje sve dezinformacije jos cemo da cujemo ovde
![]()
E meni je tako neko rekao kad sam zvao da pitam jel' ostala još koja, sad ne znam s kim sam razgovarao. Na kraju krajeva, nije ni bitno, važno je da neće stići pre NG. A jel' se sigurno zna da će ih biti između 8. i 15. Januara ili je i to neizvesno? Ako nije sigurica, da jurim ja onda ovaj Leadtek.Kakvi rumunski carinici?Koje sve dezinformacije jos cemo da cujemo ovde
![]()
lako je tebi da kazes ti je vec imas
ps inace leadteka vise nema u elinku ostao samo asus
ako je ta oznaka tesko ima 1GB
dakle, nije referentni asus, a nije ni TOP?
edit:
sada radi sajt. to je kanda ova karta:
http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=442&l4=0&model=1918&modelmenu=1
dakle, referentni model. dodese, nema A na kraju. bah...
cudno je sto im TOP nema onaj bolji kuler na sajtu :trust:
moj drug je uzeo leadtek taj sa novim coolerom od 75mm i zadovoljan je kao izgleda bice testovi od nedelje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari