Šta je novo?

8800GT [split, cene, firme i ostalo]

hmm, imao bih na displeju propusten poziv :) caller ID je cudo.
u svakom slucaju, blagodarim na pozivu :) vidimo se kasnije...

Poslednja izmena:
kada sam zvao eurolink juce u vezi narucene konfiguracije (ciji je deo i sonic), meni je neko od zaposlenih rekao da sam tu negde da upadnem na spisak jer je moguce da ce biti par otkazivanja rezervacija posto su neki u medjuvremenu nabavili 8800gt i da sam tu medju prvo dvoje, troje da upadnem i da ce me u svakom slucaju neko pozvati da me obavesti sta se desava, ali poziva jos nema, pa ako bi mogli bacid ili omnik da puste neki odgovor bio bih im neizmerno zahvalan :)

mozda nije pravo mesto za post... ali moram ...
:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje EUROLINK

svaka cast, nikad vise necu kupiti u drugoj firmi ... imao sam problema sa palit-om kad sam ga deoneo kuci ... gasio malo monitor, izbijali zeleni pikselcici ...
i odnesem ja osdma jutros da zamenim i sve mislim sad cu da cekam jos 40 dana na novu karticu ...
kad ono dobio bez pitanja drugu za 15 min i evo SVE RADI (bar ovih 10 min)

:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje EUROLINK

narode da vas obradujem slobodne su jos 2 8800GT sonic
iz nekog razloga sam imao dva naloga sa po dve kartice 4 ukupno tako da sam jedan otkazao

Zvao malopre eurolink i rekli su da mi je prosla narudzbina i da cu da dobijem masinu sutra ili u ponedeljak.....yeah

:banana::banana::banana::banana:

:D:D:D:D:D:D

bravo za eurolink

Poslednja izmena:
pa to zato sto sam ja otkazao 2 sonica :D

da javim da sam i ja uzeo obicnog palita i da radi na 700/2000Mhz.
za neverne Tome i hejtere: vredelo je cekati :p

Danas zvao eurolink i nema vise palita...tek posle nove godine a verujem u realnom prevodu posle bozica,posle pravoslavne...znaci krajem januara nova tura...

@fxgt,jer ostao jedan sonic?

ne znam ja sam odbio dva komada a dva mi stizu *** trebao sam uzeti sva 4 pa onda da podelim forumasima :D

po neki evro visoj ceni ;) :d :smoke:

Happy Ending sto se narudzbine tice, koliko ja vidim? :)

bas me interesuje ko je od forumasa ostao za sledecu turu :)

Samo malo obavestenje za sve koji cekaju Palita preko City-ja.
City juce nije hteo da primi sve pakete od Eurolink-a jer nisu imali vremena u guzvi su:(, tako da je samo deo poslat dok ce ostatak biti poslat u ponedeljak.
Jedan magacioner je juce 9 sati samo odvajao i pakovao pakete za City, uradili smo sve sto je bilo u nasoj moci da ih dobijete na vreme ali dzaba.
Ljudi drze monopol zbog niskih cena i mogu da se ponasaju kako im se prohte.

Eurolinku svaka cast :Klanjanje

A city uh ovo je jako ne profesionalno sa njihove strane
sramota za tako dobru firmu sad sam se razocarao u njih:mad::wall::smackbum::smack:

Poslednja izmena:
City je počeo pacerski da se ponaša.Meni je kartica stigla bez problema, ali je drug koji je naručio 3850 morao da zove centralu CE (pošto je vozač otišao na pogrešnu adresu i nastavio dalje) da vrate vozača nazad.Vozač je rekao drugu da mu ne pada na pamet da se vraća.Na kraju je isporuku izvršio neko od drugih vozača, a gde su se ova dvojica našla, nemam pojma.Mnogo vozača u ovoj rečenici :d

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sad sam zvao city nema kartica danas za mene:(:(:(:(:(
bruka i sramota za jednu takvu firmu
od danas vise nista necu da saljem preko njih pa nisu oni jedini

EDIT: i ja se nadam taman poklon za NG

Poslednja izmena:
Samo malo obavestenje za sve koji cekaju Palita preko City-ja.
City juce nije hteo da primi sve pakete od Eurolink-a jer nisu imali vremena u guzvi su:(, tako da je samo deo poslat dok ce ostatak biti poslat u ponedeljak.
Jedan magacioner je juce 9 sati samo odvajao i pakovao pakete za City, uradili smo sve sto je bilo u nasoj moci da ih dobijete na vreme ali dzaba.
Ljudi drze monopol zbog niskih cena i mogu da se ponasaju kako im se prohte.
Hvala na obavestenju.

@FXGT
Kad smo cekali dosad, sacekacemo jos i ta 2-3 dana sad kad znamo da su kartice tu.
Valjda ce stici do nove godine:mad:i hebeni city:wall:

City je bas ispala.Evo i ja cekao jutros da stigne kad ono prc.Iscimah jednog drugara da mi to pokupi danas u bg-u i posalje busom.Nisam bre mogao da izdrzim do utorka.Bas sam se tempirao za subotu :D

jedno pitanje
znam da nije za ovde ali vezano je za 8800gt
kad pustam video mnogo je bledo i zasicenje boja je loshe gde se to podesava?
samo video!

Narudzbine koje city nije primio juce, bice poslate u Ponedeljak, tako da verovatno u Utorak mozete da ocekujete da ce vam kurir zakucati na vrata sa grafikom. ;)

Evo meni stigla cela konfiguracije.Preuzeo danas.Mozete je pogledati u "Moja mashina" i sve radi perfektno.Sa Grafikom sa odushevljen.Opushteno sam u Carbonu sve,ali SVE stavio na MAX i sve izukljucivao,i razvaljuje kako radi...Znaci perverzija :)

Evo meni stigla cela konfiguracije.Preuzeo danas.Mozete je pogledati u "Moja mashina" i sve radi perfektno.Sa Grafikom sa odushevljen.Opushteno sam u Carbonu sve,ali SVE stavio na MAX i sve izukljucivao,i razvaljuje kako radi...Znaci perverzija :)

lepa masina nema sta, ali kad si se vec pruzio za sve to mozda bilo bolje da si dodao sa e6750 na q6600. razlika izmedje ta dva nova procesora nije bas prevelika.
No ima sve da radi dok ne dodje dx 10.x i dok nVidia/Ati ne budu "morali":-devil-: da prodaju seriju 9xxx i 4xxx :d

si pustao neki 3d mark?

Poslednja izmena:
A čemu bi mu služila 2 dodatna core-a osim da ima bolji 3DMark rezultat?

E ovako mogu da kazem samo EUROLINK :Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje

Da vam opricam moje dozivljaje od danas
Elem iznerviran situacijom sa City-jem, FXGT-u tj meni je puko film. Nazvao eurolink, pitao da li su karte iz city-ja vracene kod njih. Kaze covek jesu kod nas su ponovo upravo kolege istovaraju. Pitam dokle rade kaze covek do 15h. Dobro jel ja mogu doci po nji kaze on nema problema. 13h sednem ja u auto zapucam za BG, al ne lezi vraze oko 13:45 sam bio na ulaz u BG. Kad tamo GUZVA strasno. Vucem se ja tako kad ono nisam ni kod arene ono 20 min do 15h. Zovem ja Eurolink pitam da li rade tacno do 15h ili malo duze, jer kako stvari stoje necu stici na vreme. Kaze mi covek ma nije problem sacekacemo vas ako ste dosli iz sm nije problem. Oko 5 do 15h prelazim most idem ka Elinku kad omasim ulicu nekako nadjem ulicu (koje uzbrdice i nizbrdice). Parkiram se sretnem neku lepu beogradjanku pitam gde je Elink kaze ona 150m gore. Ja trci tamo na vrata kad ono zakljucano, ali osoblje unutra otvara mi covek vrata, je reko ja sam FXGT dosao po grafe, aha evo izvolite. Moram da napomenem da je cena bila i niza nego kad sam je porucio pre mesec dana.
Tako da svaka im cast sto su se malo strpili i sad smo svi srecni i zadovoljni.
Jos jednom veliko HVALA EUROLINKU za SVE.
Grafe izgledaju ovako

Poslednja izmena:
Evo mene...Sredjivao sam nesto komp i evo sad imam vremena da pustim neke testove...
Pitanje.Kakav je ovo program VDOTool?Mislim da sam ga instalirao zajedno sa drajverima za grafu,ali nisam siguran.Pokazuje mi da se fan vrti na 50% i temp. je opushteno na 38c u idle... :)
Slede neki testovi...

Ljudi,zavrsio sam test u 3dmark-u 2006 i dobio rezultat od 11003.E sad,mene zanima sledece...ZASTO kuler na procesoru cas radi,cas ne radi...Ne razumem zasto?Pomagajte.

Nazad
Vrh Dno