FXGT
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.10.2006
- Poena
- 349
Ok a ti si nas PR manager?Leadtek ima jos par komada.
*** ja zvao, rekli mi da imate samo asus posto je hteo drugar leadtek iz elinka
izvinjavam se:wave:
Ok a ti si nas PR manager?Leadtek ima jos par komada.
Mislim da je ovo u pitanju
dok se ti premisljas otici ce ti i Leadtek![]()
Pozdrav za Eurolink,i meni je danas oko 10 casova Citiem,stigao Palit 8800GT![]()
@Jonesba: I sta bi na kraju sa tvojim 8800GT problemom? Sta su ti rekli na reklamaciji?
Ako nemaju 8800gt da ti daju,moraju da ti vrate novac.Takav je Zakon.Ako ga oni neznaju ti povedi trzisnu inspekciju da ih nauci.I onda ce sve biti reseno za cas>veruj mi na rech.PA ovako ja sam odne u subotu u shop decko ga uzeo(zapremio kako kazu) i rekao poslace u ponedeljak u Bg na servis...Danas sam zvao i rekao je da je poslao...E sad sledi dalje...
Kaze on meni da je jako zeznuto sada pred kraj godine posto moraju da odrade sve servise za 2007 sto pre do kraja godine tako da ne zna sta ce biti za ovo moje...Rekao je da ce nazvati Bg servis i da on to pozuri(jer ipak veci je o autoritet nego da sam ja pozurivao) i da ce mi javiti za sat sta je bilo medjutim to se desilo sve u 2 sata a sad je evo skoro 6...
josh jedan je bio komentar...Ako treba da se saceka na deo koji treba da se ugradi na graficku tj zameni trebalo bi da traje duze(????????:smashtako da ne zna sta ce biti...
Koliko ja shvatam...Situcaija je sledeca oni definitivno nemaju novu 8800GT da mi daju jer je nemaju uopste vise!!!E sad pare takodje necu videti jer josh nisam cuo da su nekom vracene pare...Sta se desava u daljem pojma nemam...
Jedno je sigurno...Ja sam jedini nadrljao...Kupio sam falicnu kartu preko Bencha(uvek imao pozitivna iskustva sa benchom i oglasima ali eto zalomilo se)
Moze da mi se posreci pa da mi vrate pare naznacene na racunu(cime bi profitirao) a mogu i da mi vrate kartu i kazu ti si je zeznuo i da puknem 200 i kusur *******
izvinjavam se za malo poduzi OFF ali jako sam nervozan i nemam pojma sta ce se dalje desiti
VF700, identicni stoji na mojoj kartici, Gigabyte ih stavljo na neke evo sad i na GT-a![]()
Extra izgleda ovaj Zalman na gigabytu, samo dati 188e za kartu sa samo 256mb memorije je glupost
te je po meni bolje pazariti najjeftiniju karticu (proizvodjac nebitan) i sa ustedjenim novcem kupiti kuler po izboru,koji ce adekvatno hladiti (ulepsati) i dati prostora za oc.
Jel imaš neki info kolika je razlika, neki grafikon izn nekog testa, test ceo i slično, baš mi zapade za oko (zbog niske cene) ovaj GA model.
xpertvision 8800GT sam danas video u monitor kod telekoma...nesto preko 16000 kosta...
Molim vas.......... Nek mi neko kaze gde POSTOJI na lageru neki 8800GT, ocajavam....!![]()
A što će ti?? Sudeći po potpisu mašine koju imaš, ploča ti je sa nForce 2 čipsetom i AGP slotom za grafičku, a kad bi uzeo 8800GT mogao bi samo da je gledaš kako izgleda i pitaš se kako bi igre izgledale da možeš da je staviš...![]()
Hoce li meni raditi na ovu plocu ili moram da mijenjam?
http://www.intel.com/products/motherboard/D945PLRN/index.htm
Jos cekam poziv od eurolinka :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari