Šta je novo?

8800GT [split, cene, firme i ostalo]

Pa vracene su samo one koje City nije hteo da primi

Ljudi,zavrsio sam test u 3dmark-u 2006 i dobio rezultat od 11003.E sad,mene zanima sledece...ZASTO kuler na procesoru cas radi,cas ne radi...Ne razumem zasto?Pomagajte.

Iskljuci Smart Fan opciju u BIOS-u...

Poslednja izmena:
Prijatno :D

Dobro, pošto je priča o Palitu završena za ovu godinu, jel' zna neko neku drugu firmu gde ima bilo koji ne-referentni 8800GT? Šta je sa ovim Asus TOP u Eurolinku? Jel' ima toga još? Ne čeka mi se Februar zbog buđave grafičke, ali kod nas svi spavaju do kraja Januara (mislim na uvoznike i carinu), tako da bih sad pazario nešto ako negde ima. Pošto su ovi novi GTS i ima li ih uopšte negde?

Poslednja izmena:
Stigle su Leadtek-ove 8800GT sa "novim" 75mm kulerom. Sa ovom cenom, u nestasici Palit-a - best buy...

Stigle su Leadtek-ove 8800GT sa "novim" 75mm kulerom. Sa ovom cenom, u nestasici Palit-a - best buy...

Cekaj, sad mi nije jasno, hoce li biti ona jos jedna isporuka Palita, kako su mi rekli, pred novu godinu?

@omnik kakva je situacija sa mojom porudžbinom, poslao sam ti PM ali nema odgovora, ajd javi da znam na čemu sam.

Stize jos jedna isporuka Sonic-a, ali kako stvari stoje zbog praznika napolju nece stici do ng ovde. Realno je ocekivati ih izmedju osmog i petnaestog januara.

Čekaj, kojom cenom? Slična kao Palit ili šta? Na sajtu ništa ne piše....

A što se Palita tiče, meni rekoše da neće biti pre NG, jer valjda rumunski carinici nešto zadržavaju.

Stize jos jedna isporuka Sonic-a, ali kako stvari stoje zbog praznika napolju nece stici do ng ovde. Realno je ocekivati ih izmedju osmog i petnaestog januara.

Jel ja spadam u tu turu?

Čekaj, kojom cenom? Slična kao Palit ili šta? Na sajtu ništa ne piše....

A što se Palita tiče, meni rekoše da neće biti pre NG, jer valjda rumunski carinici nešto zadržavaju.

Leadtek ima na sajtu...

Kakvi rumunski carinici? :) Koje sve dezinformacije jos cemo da cujemo ovde :)

moj drug je uzeo leadtek taj sa novim coolerom od 75mm i zadovoljan je kao izgleda bice testovi od nedelje

Kakvi rumunski carinici? :) Koje sve dezinformacije jos cemo da cujemo ovde :)
E meni je tako neko rekao kad sam zvao da pitam jel' ostala još koja, sad ne znam s kim sam razgovarao. Na kraju krajeva, nije ni bitno, važno je da neće stići pre NG. A jel' se sigurno zna da će ih biti između 8. i 15. Januara ili je i to neizvesno? Ako nije sigurica, da jurim ja onda ovaj Leadtek.

dok se ti premisljas otici ce ti i Leadtek ;)

Evo ja tek sad procitah za City, vec sam nazvao vozacha kaze danas nema nista za mene, kakvo razocaranje ali za to nemogu da krivim Eurolink, kad sam cekao do sada sacekacu i taj 1 dan

opusteno ljudi, kada ste cekali sve ovo vreme sacekajte jos neki dan. napraviste hype nenormalan po forumu. CE jeste aljkav, ali to je visa sila.

lako je tebi da kazes ti je vec imas
ps inace leadteka vise nema u elinku ostao samo asus

Poslednja izmena:
i dok je nisam imao nisam kukao svaki dan.

lako je tebi da kazes ti je vec imas
ps inace leadteka vise nema u elinku ostao samo asus

Ok a ti si nas PR manager? :) Leadtek ima jos par komada.

Ono sto je glavno da asus izgleda kao 8800GT 1GB model, oznaka na kutiji je EN8800GT/G/HTDP/512M/A. Trenutno ne radi Asusov global site ali ovaj kuler je bruka. Cim bude proradio global site postavicu sliku...

moj drug je uzeo leadtek taj sa novim coolerom od 75mm i zadovoljan je kao izgleda bice testovi od nedelje

I ja sam jos jedan zadovoljni vlasnik doticnog Leadteka.

Igre lete, FPS u nebesima i ja sam srecan :) Hvala znamo vec kome :)

Mislim da je ovo u pitanju:

2012_l.jpg

Nazad
Vrh Dno