Šta je novo?

8800GT [split, cene, firme i ostalo]

Uopšte nemam predstavu koliko bi me koštao City Express (verovatno ne malo) a malo mi je nezgodno što su iz Beograda i zbog same garancije ako nešto ne daj bože ne bude u redu.

Raspitah se u međuvremenu i vidim da ovo i nije loša varijanta, pa sam kao poručio - na sajtu stoji da imaju Palit 8800GT Sonic, mada se ne nadam nešto posebno.

Nadaj se oko 15-tog...ako se ne varam.

Nista pre 15tog a mozda ce ti pomeriti za 21.01 kao sto znaju da urade. :D

Meni odgovara :) Nego, poručio sam danas karticu preko sajta (i dobio na mail potvrdu da sam je kupio), šta dalje? Da li će me neko kontaktirati kada stigne?

Super, to je informacija koja mi treba :)

Jel postoji mogućnost da neko 16stog januara ode u eurolink i da na lageru zatekne palit 8800gt sonic 512? Ovo me interesuje iz razloga što tada planiram da pazarim u eurolinku sledecu konfiguraciju

e2180
Cooler Master S775/K8 Hyper TX2
Gigabyte GA-P35-DS3R
GEIL 2x1GB PC2 6400
Palit Nvidia GF 8800GT Sonic
LG L1900 J-BF 19``
ThermalTake Soprano VX VD6000BNS
Pioneer DVDRW DVR-212D Black SATA
SEAGATE Barracuda 250GB
Corsair CMPSU-450VX 450W

I totalno me brine samo ovaj Palit.. Čitam ove silne postove i sve se više zabrinjavam :wall: (pretpostavljam da ostale komponente imaju na lageru)
I sad ne znam dal da krecem odmah da narucujem graficku posebno (pare dobijam tek 15stog)
PS. Lep vam forum :)

Jel postoji mogućnost da neko 16stog januara ode u eurolink i da na lageru zatekne palit 8800gt sonic 512? Ovo me interesuje iz razloga što tada planiram da pazarim u eurolinku sledecu konfiguraciju

e2180
Cooler Master S775/K8 Hyper TX2
Gigabyte GA-P35-DS3R
GEIL 2x1GB PC2 6400
Palit Nvidia GF 8800GT Sonic
LG L1900 J-BF 19``
ThermalTake Soprano VX VD6000BNS
Pioneer DVDRW DVR-212D Black SATA
SEAGATE Barracuda 250GB
Corsair CMPSU-450VX 450W

I totalno me brine samo ovaj Palit.. Čitam ove silne postove i sve se više zabrinjavam :wall: (pretpostavljam da ostale komponente imaju na lageru)
I sad ne znam dal da krecem odmah da narucujem graficku posebno (pare dobijam tek 15stog)
PS. Lep vam forum :)
pa ti danas naruci konfiguraciju sa tim palitom i dobices je tek onda kada palit stigne, glupo je da cekas 15. i tek onda da narucis jer ce dotle mozda i da nestane taj palit, nema veze da li narucujes palit u konfiguraciji ili posebno ta lista rezervacija sto oni prave je jedinstvena....nadam se da sam dobro rekao coveku, ako nisam ispravice me bacid ili omnik :)

Bi ja odma.. Samo trenutno imam 150-200 evra kod sebe.. Ostatak para treba da dobijem tek 15stog.. Jedino da pazarim palit posebno, pa ovo sve posebno.. Ne znam ni kako ide placanje, unapred ili po preuzimanju.. Ja bi za sve ovo dao kesh.. Auu.. Al su mi zakomplikovali zivot.. :)

Bi ja odma.. Samo trenutno imam 150-200 evra kod sebe.. Ostatak para treba da dobijem tek 15stog.. Jedino da pazarim palit posebno, pa ovo sve posebno.. Ne znam ni kako ide placanje, unapred ili po preuzimanju.. Ja bi za sve ovo dao kesh.. Auu.. Al su mi zakomplikovali zivot.. :)
placas kad dodjes da podignes komp

Ako sam narucio 12tog decembra, da li da se nadam da cu biti pozvan oko 15tog ? :/

Poslednja izmena:
Dobro, da ne dolazim ponovo... :D

Auu.. Znaci ja da se ne nadam uopste toj grafickoj...
Sve je vec sigurno unapred rasprodano :(
Ima li jos negde da se kupi sem u eurolink?

Auu.. Znaci ja da se ne nadam uopste toj grafickoj...
Sve je vec sigurno unapred rasprodano :(
Ima li jos negde da se kupi sem u eurolink?

Ti je rezerviši, nema šta da izgubiš, sad verovatno nigde ne možeš naći 8800GT sem po nekoj bezobraznoj ceni. Sredinom januara stižu ture 8800GT kartica i u ostalim firmama, samo verovatno ništa neće biti povoljno kao Palit u Eurolinku.

Poslednja izmena:
Imam jedno pitanje za Eurolink,ako moze ovde: zasto kad se logujem svojim user-om na sajt imam nize cene? Mislim nije da mi smeta...:)
Napominjem da se nisam prijavio one noci za onaj vas klub.Mozda jer sam kupio graficku kod vas?

Imam jedno pitanje za Eurolink,ako moze ovde: zasto kad se logujem svojim user-om na sajt imam nize cene? Mislim nije da mi smeta...:)
Napominjem da se nisam prijavio one noci za onaj vas klub.Mozda jer sam kupio graficku kod vas?
Psssssst... ;)

Ma ok je, cekam ja, ali posto sam ja iz CG naruceno je na adresu prijateljice koja uskoro putuje za Dubai. :/
Ja ti onda ne bi preporučio da kupuješ išta iz Srbije, šta ako bude bili nekih problema sa grafom. Zar ćeš se cimati da je ko zna kako šalješ u BG na reklamaciju, pa da je onda čekaš natrag?

Ja ti onda ne bi preporučio da kupuješ išta iz Srbije, šta ako bude bili nekih problema sa grafom. Zar ćeš se cimati da je ko zna kako šalješ u BG na reklamaciju, pa da je onda čekaš natrag?

Najmanji je problem slati tamo i nazad. Uvjek ima neko ko ide tamo<->vamo.

A u CG nema osim 250minimum(odma prodje) i 300+ no i te prodju.

Anyway, back to topic :p

8800GT sa 256Mb je lošiji izbor od 3870 sa 512Mb, a koštaju isto.

Nazad
Vrh Dno