omnik
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.06.2000
- Poena
- 855
neka pozove onda i mene, posto sam ja narucio obicnu a receno mi je da cu je dobiti u ovoj turi
kada je vec kod telefona![]()
Zvao samo se ti ne javljas
neka pozove onda i mene, posto sam ja narucio obicnu a receno mi je da cu je dobiti u ovoj turi
kada je vec kod telefona![]()
hmm, imao bih na displeju propusten pozivcaller ID je cudo.
u svakom slucaju, blagodarim na pozivuvidimo se kasnije...
ako je zbog toga imas respekt od mene :dpa to zato sto sam ja otkazao 2 sonica![]()
Hvala na obavestenju.Samo malo obavestenje za sve koji cekaju Palita preko City-ja.
City juce nije hteo da primi sve pakete od Eurolink-a jer nisu imali vremena u guzvi su, tako da je samo deo poslat dok ce ostatak biti poslat u ponedeljak.
Jedan magacioner je juce 9 sati samo odvajao i pakovao pakete za City, uradili smo sve sto je bilo u nasoj moci da ih dobijete na vreme ali dzaba.
Ljudi drze monopol zbog niskih cena i mogu da se ponasaju kako im se prohte.
Evo meni stigla cela konfiguracije.Preuzeo danas.Mozete je pogledati u "Moja mashina" i sve radi perfektno.Sa Grafikom sa odushevljen.Opushteno sam u Carbonu sve,ali SVE stavio na MAX i sve izukljucivao,i razvaljuje kako radi...Znaci perverzija![]()
Nazvao eurolink, pitao da li su karte iz city-ja vracene kod njih. Kaze covek jesu kod nas su ponovo upravo kolege istovaraju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari