Šta je novo?

8800GT [split, cene, firme i ostalo]

Moj drugar iako je obavesten rekao da ce je kupiti sutra jer ne moze vise da ceka a navikao na high-end gaming.

Poslednja izmena:
Pa brate, necu da crknem bez te karte. Ovo je stvar principa. Necu da kupim nesto sto cekam tako dugo i da umesto srecan, odem kuci svestan da sam budala.

Jovy,kad ti stizhe Palit?

Plati pa klati! Ha, Ha!
Sto posto ce je uvaliti nekom pacheniku koji ne mora nuzno biti pun 'ko brod.
Trzisna ekonomija je cudo. Dok ima kupaca (citaj, ovaca) bice i shisacha!

da samo neko zaboravlja da nisu svi ovce za sisanje i da dobro pamte ko pokusa da ih osisa pa ih ubuduce zaobilaze u sirokom luku :)

Ova karta u Pakomu mu dodje 'ko "Kravica" mleko u "Maxi-u",ha,ha!

Ovo mu dodje kao radjanje nove teme pod nazivom "KADA STE OSHISHANI I GDE???":D

Ne nego teme "Ko vas yebe" SVI! Mi ne shvatamo da smo zaista neki faktor i da sto se tice this thing of ours mozemo da zatalasamo. Covece nisam mogao da poverujem kad su postavili posecenost foruma. Eurolink je odlican primer za to. Izasli su nam u susret i sigurno su odlicno prosli jer daju sve bolje uslove, a i neko je pomenuo kad su ukidali ogranicenje od 4k eura, da su mnogi vec prisli toj granici. Sta god da mi zatreba prvo gledam da kupim od njih, a to nije zbog toga sto volim da se cimam do Senjaka, nego sto su cene najnize a oni ozbiljna firma. Znam samo jos dve koje se trude da stvore klijentelu - Gigatron i Imtel. Ima manjih koje mogu da konkurisu predusretljivoscu ili niskim cenama za pojedine komponente, ali uglavnom to je to. A sto se tice prevaranata treba ih prozivati sto vise. Samo da mi je znati koja firma valja one karte u oglasima, da bi iscedila poslednji evro od nekoga. Prijavio bi ih bez razmisljanja. Siljak svima koji bi da nas sishaju. Plus sto ovo nije sisanje nego dranje. Ko je gledao Pokerase znace na sta mislim.

Poslednja izmena:
Odmah da kazhem da uvazhavam firmu kakva je Eurolink,no...ovaj put su trchali malo pred rudu tj. istina je da ce dobiti kartice kada i svi ostali - 15. decembra kako sam tvrdio od samog pochetka u ovom thread-u.Nije mi jasno samo onda zashto su najavili karte za petak koji je proshao a karte ce stici ....jedno 25 dana od prve objave.To bi bilo kao kada bih ja ili bilo ko drugi stavio oglas za prodaju ali ....bice za jedno 25 dana :).Shvatio sam da oni naravno hoce da izadju u susret forumashima,ali to se ne radi ovako! Trebalo bi da se kazhe poshteno - kartice stizhu 15. decembra rezervishite na PM i kraj!

Mozda da bi znali kolika je potrazna za doticnim karticama...
Zanima me da li je iko sa foruma kupio taj Palit koji je dosao u 'petak'??? Ako jeste onda dajte neke testove ljudi....
Jos jedan info. Drugar u Becu mi je proverio cenu za Palit 512Mb Sonic i eVGA Superclocked.. Kaze Palit je 200e a eVGA 250e. Jedino sto nema nameru da skoro dolazi za BG pa mi je kombinacija pala u vodu.

Poslednja izmena:
Na sajtu Eurolinka lepo pise da su Palit kartice uskoro na lageru pa rezervisite svoj primerak na vreme.

Ja kada sam narucivao kartu u petak rekose prva tura je rasprodata moracete da cekate 15. dec. stvarno je veliko cudo da se na forumu niko nije pohvalio sa karticom, a imajuci u vidu da se ova karta (paLIT 8800GT) i "procula" preko bencha.
Kako neko kupi neku kartu on se odma pohvali (ili pozali:D), pogotovo gada je rec o 8800gt

Prvo je pisalo "do 15 decembra". Ja sam se nadao da ce po ovome kartice mozda doci i pre 15 dec.Ako dodju tacno 15 dec. to je subota.Ja recimo koji nisam tenutno u bg-u moram da preuzmem karticu preko city expresa.to znaci da ce moci da mi posalju tek u ponedeljak a ja da dobijem u utorak najranije. o neee :S:

Mozda da bi znali kolika je potrazna za doticnim karticama...
Zanima me da li je iko sa foruma kupio taj Palit koji je dosao u 'petak'??? Ako jeste onda dajte neke testove ljudi....
Jos jedan info. Drugar u Becu mi je proverio cenu za Palit 512Mb Sonic i eVGA Superclocked.. Kaze Palit je 200e a eVGA 250e. Jedino sto nema nameru da skoro dolazi za BG pa mi je kombinacija pala u vodu.

Pa sto ti ne pusti na kombi? Voze nasi maltene svaki drugi dan tamo i nazad. To ti je najbrze i najjeftinije...

Ja kada sam narucivao kartu u petak rekose prva tura je rasprodata moracete da cekate 15. dec. stvarno je veliko cudo da se na forumu niko nije pohvalio sa karticom, a imajuci u vidu da se ova karta (paLIT 8800GT) i "procula" preko bencha.

Pazi sta pricas da ne bi ispalo da siris dezinformacije kao FXGT. HA kazem HA!

Odmah da kazhem da uvazhavam firmu kakva je Eurolink,no...ovaj put su trchali malo pred rudu tj. istina je da ce dobiti kartice kada i svi ostali - 15. decembra kako sam tvrdio od samog pochetka u ovom thread-u.Nije mi jasno samo onda zashto su najavili karte za petak koji je proshao a karte ce stici ....jedno 25 dana od prve objave.To bi bilo kao kada bih ja ili bilo ko drugi stavio oglas za prodaju ali ....bice za jedno 25 dana :).Shvatio sam da oni naravno hoce da izadju u susret forumashima,ali to se ne radi ovako! Trebalo bi da se kazhe poshteno - kartice stizhu 15. decembra rezervishite na PM i kraj!

Ma nek kroje politiku kako hoce, svejedno cu da kupim kartu tamo ako budu 200 eura, ali mi smeta sto nece konkretno da odgovore, sta je bilo sa kartama. Mozda previse cenim sebe i mozda ovo nekome zvuci smesno, ali ocekivao sam neko objasnjenje, ovde na forumu. Koliko su Palit 8600 sonic+ prodali zahvaljujuci benchu.

Nista od toga. Bilo bi mnogo sumnjivo da Omnik postuje review. :) Zezam se, nemojte da me banujete/izbacite iz kluba zbog ovoga.

Poslednja izmena:
I još se niko na benchu nije javio da je uzeo Palita u prvoj "turi" ? ,)

Narucivanje iz Amerike je preskupo osim ako niste tamo vec svojim poslom. Pricam iz iskustva. Jedini nacin slanja poste koji je pouzdan je DHL. Obicno pismo DHL-om kosta oko 30-40 dolara tako da bi ovaj paket bio dosta skuplji. Osim toga DHL u Srbiji je gadan i moze da napise GIFT hiljadu puta oni ce svejedno da otvore posiljku ako je u obliku paketa i onda da ti naplate carinu koja je negde oko pola cene koju si platio (doduse mozda nece da znaju koliko je kostala ali mogu da te *****avaju svejedno). Kad se sve sabere, dodje se do zakljucka da je trenutno to neisplativo.

Ako imate nekog iz USA ko dolazi onda nema frke jer na aerodromu na carini niko ne gleda sta unosis. Ja sam tako uneo DEAN gitaru sa sve koferom i niko nije me nista pitao. Preneo sam cak i neke stvari koje nikako se ne smeju da se prenose i opet me niko nije nista pitao... A iz Srbije u USA sam preneo nekoliko flasa vina, gomilu konzervi i svasta jos i tamo me isto niko nije pitao nista iako hrana ne sme da se unosi u USA. Majka od jednog mog drugara je prenela celo peceno jagnje....

dhl je min $100 iz SAD za pakete teze od 0.5kg - DHL-om zali stize za 3-4 dana

Nema problema Abacus-e. Ako svi ostali kao sto tvrdis kartice dobijaju 15. decembra u normalnim kolicinama ja cu ti pokloniti 5 x Palit 8800GT Sonic.
Samo ne znam sta ce biti ako smo bili u pravu. Sta ce biti ako si ti u krivu?
Najlakse samo siriti dezinformacije i osudjivati nekoga bez konkretnih dokaza i cinjenica.Zivi bili pa videli...
Koliko ja znam i receno je da kartice stizu 15. decembra i stvarno ne vidim gde je problem kao sto sam vec naveo u prethodnom postu ako ga procitate. Niko ovde neomalovazava nikoga, a pogotovo Vas, ali smatram da pravljenje ovolike buke oko teme koja je prezvakana vise puta nije na mestu.

Necu se vise ukljucivati u teorije zavere jer smatram da za to stvarno vise nema potrebe. Na sva pitanja je primeticete, odgovoreno i po vise puta.

Palit 8800...

Iskreno, nemam pojma. Valjda kad i svima, izmedju 15. i 20.

Koliko sam ja čuo (zato što sam se i ja stavio na "listu čekanja") stiže im 15. čitavih 50 komada na preko 200 rezervacija... Nema šta, načekaćemo se za Palita...

Nudi mi neki lik ASUS EN8800GT/HTDP/512M. Ne zna tacnu cenu posto mu stize tek sledece nedelje. Cena ce biti izmedju 225 - 245 evra.
Koja je realna cena?
Ne bih hteo da se zaletim i da dam toliki kesh ako ce za 2 nedelje da padne cena ispod 200 evra.

Ispod 200e nece da padne u skorije vreme u to budi siguran a kako kartica nema a derikoza na izvoz cene je izgleda "normalna".

Nudi mi neki lik ASUS EN8800GT/HTDP/512M. Ne zna tacnu cenu posto mu stize tek sledece nedelje. Cena ce biti izmedju 225 - 245 evra.
Koja je realna cena?
Ne bih hteo da se zaletim i da dam toliki kesh ako ce za 2 nedelje da padne cena ispod 200 evra.

cena neće pasti ako euro ostane ili ode još gore a oni svi računaju po nenormalnom kursu 85 ili 86

cena neće pasti ako euro ostane ili ode još gore a oni svi računaju po nenormalnom kursu 85 ili 86

Po neneormalnom kursu je 8800GT u Pakomu 289eura, sta bi bilo da ne racunamo ovaka kurs. Derikoze, zesce me nerviraju. Divljaci!!!

Poslednja izmena:
200 evra je 200 evra.
Koliko sam ja cuo ocekuje se pad evra sledece nedelje. Ma nije ni bitno.
Da li bi neko od vas dao 245 za pomenutu grafiku?
Ja se razmisljam, ipak je to mnogo kesha. Uzeti sad ili cekati josh neko vreme da se cene normalizuju. Opet s druge strane, pitanje je kad ce i da li ce se cene normalizovati?!

250€ je sasvim realna cena. Ako uzmete u obzir da na newegg-u nema GT-a ispod $280 i da su karte deficitarne globalno pomenuta cifra izgleda još privlačnije.

Na Gainwardovom sajtu video sa 8800GT verzije sa dual slot coolerom i obicnu i clockovanu. Ko je uvoznik za to kod nas i sta se ocekuje, koja cena i kada?

Nazad
Vrh Dno