obaveste druge ovce da ih obilaze u sirokom luku.da samo neko zaboravlja da nisu svi ovce za sisanje i da dobro pamte ko pokusa da ih osisa pa...
da samo neko zaboravlja da nisu svi ovce za sisanje i da dobro pamte ko pokusa da ih osisa pa ih ubuduce zaobilaze u sirokom luku![]()
Mozda da bi znali kolika je potrazna za doticnim karticama...
Zanima me da li je iko sa foruma kupio taj Palit koji je dosao u 'petak'??? Ako jeste onda dajte neke testove ljudi....
Jos jedan info. Drugar u Becu mi je proverio cenu za Palit 512Mb Sonic i eVGA Superclocked.. Kaze Palit je 200e a eVGA 250e. Jedino sto nema nameru da skoro dolazi za BG pa mi je kombinacija pala u vodu.
Ja kada sam narucivao kartu u petak rekose prva tura je rasprodata moracete da cekate 15. dec. stvarno je veliko cudo da se na forumu niko nije pohvalio sa karticom, a imajuci u vidu da se ova karta (paLIT 8800GT) i "procula" preko bencha.
Odmah da kazhem da uvazhavam firmu kakva je Eurolink,no...ovaj put su trchali malo pred rudu tj. istina je da ce dobiti kartice kada i svi ostali - 15. decembra kako sam tvrdio od samog pochetka u ovom thread-u.Nije mi jasno samo onda zashto su najavili karte za petak koji je proshao a karte ce stici ....jedno 25 dana od prve objave.To bi bilo kao kada bih ja ili bilo ko drugi stavio oglas za prodaju ali ....bice za jedno 25 dana.Shvatio sam da oni naravno hoce da izadju u susret forumashima,ali to se ne radi ovako! Trebalo bi da se kazhe poshteno - kartice stizhu 15. decembra rezervishite na PM i kraj!
Zanima me da li je iko sa foruma kupio taj Palit koji je dosao u 'petak'??? Ako jeste onda dajte neke testove ljudi....
Jovy,kad ti stizhe Palit?
Narucivanje iz Amerike je preskupo osim ako niste tamo vec svojim poslom. Pricam iz iskustva. Jedini nacin slanja poste koji je pouzdan je DHL. Obicno pismo DHL-om kosta oko 30-40 dolara tako da bi ovaj paket bio dosta skuplji. Osim toga DHL u Srbiji je gadan i moze da napise GIFT hiljadu puta oni ce svejedno da otvore posiljku ako je u obliku paketa i onda da ti naplate carinu koja je negde oko pola cene koju si platio (doduse mozda nece da znaju koliko je kostala ali mogu da te *****avaju svejedno). Kad se sve sabere, dodje se do zakljucka da je trenutno to neisplativo.
Ako imate nekog iz USA ko dolazi onda nema frke jer na aerodromu na carini niko ne gleda sta unosis. Ja sam tako uneo DEAN gitaru sa sve koferom i niko nije me nista pitao. Preneo sam cak i neke stvari koje nikako se ne smeju da se prenose i opet me niko nije nista pitao... A iz Srbije u USA sam preneo nekoliko flasa vina, gomilu konzervi i svasta jos i tamo me isto niko nije pitao nista iako hrana ne sme da se unosi u USA. Majka od jednog mog drugara je prenela celo peceno jagnje....
Odmah da kazhem da uvazhavam firmu kakva je Eurolink,no...ovaj put su trchali malo pred rudu tj. istina je da ce dobiti kartice kada i svi ostali - 15. decembra kako sam tvrdio od samog pochetka u ovom thread-u.Nije mi jasno samo onda zashto su najavili karte za petak koji je proshao a karte ce stici ....jedno 25 dana od prve objave.To bi bilo kao kada bih ja ili bilo ko drugi stavio oglas za prodaju ali ....bice za jedno 25 dana.Shvatio sam da oni naravno hoce da izadju u susret forumashima,ali to se ne radi ovako! Trebalo bi da se kazhe poshteno - kartice stizhu 15. decembra rezervishite na PM i kraj!
Iskreno, nemam pojma. Valjda kad i svima, izmedju 15. i 20.
Nudi mi neki lik ASUS EN8800GT/HTDP/512M. Ne zna tacnu cenu posto mu stize tek sledece nedelje. Cena ce biti izmedju 225 - 245 evra.
Koja je realna cena?
Ne bih hteo da se zaletim i da dam toliki kesh ako ce za 2 nedelje da padne cena ispod 200 evra.
cena neće pasti ako euro ostane ili ode još gore a oni svi računaju po nenormalnom kursu 85 ili 86
200 evra je 200 evra.cena neće pasti ako euro ostane ili ode još gore a oni svi računaju po nenormalnom kursu 85 ili 86
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari