Šta je novo?

8800GT [split, cene, firme i ostalo]

thegenius

Slavan
Učlanjen(a)
25.08.2007
Poena
319
Zamalo da je kupim jutros. Medjutim neki majmun uspeo da dobije prodavnicu sekund pre mene i njemu kao rezervisali a neki lik sedeo ispred prdavnice pa kao prodali i njemu (nisu nego on kao dosao pre nego sto sam ja zvao) i tako sam izvisio opet posto su likovi imali samo jos dva komada kada sam ja zvao.

Znaci, ovaj iz Nova Computers nija bas pametan posto sam ja hteo da kupim celu konfiguraciju od 500 evra i sad posto je neko iz Novog Sada zvao da ce da dodje njemu ce da je prodaju a meni koji bih uplatio ceo iznos za deset minuta (ukupno 600 evra) nece da je proda... Pa gde je tu logika...

edit: postovi za ovaj podforum prebačeni odavde

Poslednja izmena od urednika:
^^*** i ja mislio da kupim isto i isto neko kupio "sekund" pre tj. rezervisao telefonom :mad:

But... chillout :smoke: pojavice se vec jos negde...mozda sa manjom cenom a mozda i neki bolji model....

Samo se nadam da ce da to bude do kraja nedelje jer mi u konfiguraciji samo treba jos graficka :p..

P.S. ako neko ima informaciju kada bi i u kojoj firmi trebalo da se pojavi 8800GT bio bih mu zahvalan kad bi tu informaciju podelio sa nama :type:

Imacje Pakom uskoro, i cena cje biti niza od one prvobitne. Eurolink bi trebalo ove ili sledecje nedelje... Ako je tachno ono shto su mi rekli u mail-u, onda sledecje.Al ko zna,mozhda dobiju u ove ;)

Poslednja izmena:
Ja u opste ne kapiram prodavce, dali oce da dignu cenu ili sta nije mi jasno?

Znaju da svi ocekuju karte ko ozeblo sunce i oni naruce 3 komada maksimalno 5 i onda ko ima jacu vezu u prodavnici on je dobije.

Danas sam trebao da pazarim Geinward-a i mucak a najjace je sto sam prodao moju kartu i sad sam izvisio skroz, rekose mi bice za 10 dana mozda . HEHEHEHEHE JOJJJ

Slaba mi bila veza!

Poslednja izmena:
Ja u opste ne kapiram prodavce, dali oce da dignu cenu ili sta nije mi jasno?

Znaju da svi ocekuju karte ko ozeblo sunce i oni naruce 3 komada maksimalno 5 i onda ko ima jacu vezu u prodavnici on je dobije.

Danas sam trebao da pazarim Geinward-a i mucak a najjace je sto sam prodao moju kartu i sad sam izvisio skroz, rekose mi bice za 10 dana mozda . HEHEHEHEHE JOJJJ

Slaba mi bila veza!

Svetska promocija kartice je bila u ponedeljak prosli pre sedam dana znaci. Mislis da su proizvodjaci napravili po 10000 komada pa juris na promociju. bice ih strpi se. ako ti je bas frka za karticu evo meni stoji gainward golden sample 8800gts pa moze da bude tvoj za pristojnu sumu dok cekas 8800gt:)

Sopstenje iz Nove

Za mog drugara Nikolu iz Nove za sve koji su ostali razocarani:
zasto je stiglo ukupno 10 kartica? zato sto je promocija bila pre 10 dana, bilo nam je obecano bas za promociju. Nestasica je cipova a samim tim je i nestasica tih kartica. Da se trgovci pitaju uvezli bi 1000. Za gigabyte znam da je 8800gt ubacio u lager listu tek u novembarskom cenovniku, a iz prakse znam da ce biti dostupna za 2 meseca posto je nase trziste poslednja rupa na svirali. Cena? Cena je super povoljna za model sa 512MB obzirom na trziste i zakon ponude i traznje. Imali smo cast da dobijemo makar 10 kartica kada i ostatak sveta sta je tu lose.

Ja nisam tuzan.. ja sam ocajan....

Najvise zato sto mi Nikola nije lepo rekao, *** brate zivimo u Srbiji imamo 5 komada ukupno i prodali smo sve.... Ne... on mi je rekao ima, ja mu ispricao ostatak konfiguracije koje sam hteo da narucim i onda mi saopstava da sam pusiona posto u stvari nema jer je prodao nekome iz Novog Sada (nije mu prodao nego ce neki put da dodje pa ce da mu proda kad dodje). Znaci mogao je da uzme jos 400 evra od mene ali nije hteo... Osecam se ko poslednji ******.... :wall:

Samo opusteno, bice karti i za izvoz, i sto je najbolje nece biti sve referntne kao ova prva serija.... Dok se sleti crysis na hd, taman ce se pojave :D
Nema razloga za nervozu..... :wave:

Kad ti neko uzme nesto ispred nosa a juris to dve nedelje po ceo dan... onda je nervoza i bes neminovnost...

Kad bih bar znao koliko jos moram da cekam bilo bi mi lakse a ovo vec pocinje da me ubija u pojam....

Kada se ocekuje masovnija pojava 8800GT na nasem trzistu, ako se uopste ocekuje?!

Da ali gde da iskopam tu PALIT...ja prvi put cujem za nju. :S:

Vidim ja da ne gine newegg kako stvari stoje sa cenama.
Isto ti dodje da porucis ako mozes, em mozes da biras em te izadje prakticno isto, koji evro skuplje.:S:

Vidim ja da ne gine newegg kako stvari stoje sa cenama.
Isto ti dodje da porucis ako mozes, em mozes da biras em te izadje prakticno isto, koji evro skuplje.:S:

Heh, newegg trenutno nema ni 1 karticu na raspolaganju, sve je prodato.:S: Nego jer imas ti iskustva sa narucivanjem odatle? Bas me interesuje koliko deru ovi nasi za carinu, tjs koliki su dodatni troskovi...

Prodato?
Pa ja pogledah bas sinoc i imaju xfx,evga,pny i leadtek karte.
Doduse nemaju ih na kilo, ali moze da se naruci.
Pa znas kako, imam drugara u St. Louisu koji moze da mi uzme.
E sad posto newegg ne isporuchuje u Srbiju, onda on kada to kupi moze da mi poshalje ovde, dakle ja ne mogu da naruchim.
Kada uzme onda sistemom kojim shalje(DHL, brza posta, etc.), on stavi kao tip poshiljke Gift jer je valjda to jedino koje stize ovde.
Ti placash samo shipping valjda i to je to.
I valjda neki porez 'bem li ga.
Ono sto ja kontam je da recimo sad kosta karta ovde tipa 250 evra.
Tamo je najskuplja, mislim da je eVGA, negde oko 310$, sto izadje oko 230evra, koji evro gore dole.
Racunam shipping 30ak$, barem ti je toliko ortak rekao dakle izadje te isto kao i ovde, mozda cak i koji evro jeftinije ali makar mozes da biras kartu.

Prodato?
Pa ja pogledah bas sinoc i imaju xfx,evga,pny i leadtek karte.
Doduse nemaju ih na kilo, ali moze da se naruci.
Pa znas kako, imam drugara u St. Louisu koji moze da mi uzme.
E sad posto newegg ne isporuchuje u Srbiju, onda on kada to kupi moze da mi poshalje ovde, dakle ja ne mogu da naruchim.
Kada uzme onda sistemom kojim shalje(DHL, brza posta, etc.), on stavi kao tip poshiljke Gift jer je valjda to jedino koje stize ovde.
Ti placash samo shipping valjda i to je to.
I valjda neki porez 'bem li ga.
Ono sto ja kontam je da recimo sad kosta karta ovde tipa 250 evra.
Tamo je najskuplja, mislim da je eVGA, negde oko 310$, sto izadje oko 230evra, koji evro gore dole.
Racunam shipping 30ak$, barem ti je toliko ortak rekao dakle izadje te isto kao i ovde, mozda cak i koji evro jeftinije ali makar mozes da biras kartu.

Za svaku 8800GT pishe OUT OF STOCK - iliti Nema na lageru ;) ali i ETA (Estimated Time of Arrival) za neke modele.
A sto se tiche nasheg poreza, ne bi me cudilo da kartica ispadne skuplje nego da si je kupio ovde. Nashi su poznate "derikože"!

Poslednja izmena:
Narucivanje iz Amerike je preskupo osim ako niste tamo vec svojim poslom. Pricam iz iskustva. Jedini nacin slanja poste koji je pouzdan je DHL. Obicno pismo DHL-om kosta oko 30-40 dolara tako da bi ovaj paket bio dosta skuplji. Osim toga DHL u Srbiji je gadan i moze da napise GIFT hiljadu puta oni ce svejedno da otvore posiljku ako je u obliku paketa i onda da ti naplate carinu koja je negde oko pola cene koju si platio (doduse mozda nece da znaju koliko je kostala ali mogu da te *****avaju svejedno). Kad se sve sabere, dodje se do zakljucka da je trenutno to neisplativo.

Ako imate nekog iz USA ko dolazi onda nema frke jer na aerodromu na carini niko ne gleda sta unosis. Ja sam tako uneo DEAN gitaru sa sve koferom i niko nije me nista pitao. Preneo sam cak i neke stvari koje nikako se ne smeju da se prenose i opet me niko nije nista pitao... A iz Srbije u USA sam preneo nekoliko flasa vina, gomilu konzervi i svasta jos i tamo me isto niko nije pitao nista iako hrana ne sme da se unosi u USA. Majka od jednog mog drugara je prenela celo peceno jagnje....

:) :D
Jel tamo nema jagnjici? :)

E dobro si mu rekao, daj bre ljudi sta je ovo postalo.....
Koga da ubijem da kupim 8800gt, da li da kopam il' da kradem, ili da dignem kredit... a sta ako dodjem do jedne, onda cu je ovde prodam za 400 eura, posto je niko nema...
jagnjici, prasici, i ostale zverke, ma daj.....

postoji globalan problem sa 8800GT dostupnoscu:

AnandTech je napisao(la):
Leading up to the day the 8800 GT NDA lifted, you could actually purchase the 8800 GT for as little as $220 from a variety of online vendors. Once the embargo was lifted, the story changed considerably. Prices went from the expected $199 - $249 to a completely unexpected $250 - $300 range. Looking at our own price search engine we see that only Amazon is listing a card available at $249, but it's not in stock, nor are any of the other more expensive 8800 GTs listed.

Tako da vam narucivanje iz inostranstva nista ne znaci, provereno je NEMA na newegg-u (probo sam, mora pre-order) i svuda kosta kolko i kod nas u prevodu niko nas ne dere posto je po MSPR nigde ni nema, a ni za 300$ je nema jer se i to prodaje ko alva. Ocekivati snizenje cena "za koju nedelju" je neosnovano, pogotovo za nase uslove. Jedino kako mozete jeftinije da prodjete je da nabavite "na crno" bez garancije ili po dilerskim cenama...

postoji globalan problem sa 8800GT dostupnoscu:

Tako da vam narucivanje iz inostranstva nista ne znaci, provereno je NEMA na newegg-u (probo sam, mora pre-order) i svuda kosta kolko i kod nas u prevodu niko nas ne dere posto je po MSPR nigde ni nema, a ni za 300$ je nema jer se i to prodaje ko alva. Ocekivati snizenje cena "za koju nedelju" je neosnovano, pogotovo za nase uslove. Jedino kako mozete jeftinije da prodjete je da nabavite "na crno" bez garancije ili po dilerskim cenama...

Konacno neko nesto pametno da kaze i urazumi ove jagnjice i ostale zivuljke.....
Jednostavno nema i ne znamo kada ce je biti.....

Nazad
Vrh Dno