Šta je novo?

8800GT [split, cene, firme i ostalo]

Evo da kazem da i ja cekam pa kad stigne.... Ali sve mi se cini da cu se nacekati.
A i ATi je izbacio svoju HD seriju kartica danas pa cemo da vidimo sta se desava.
HD3870 nece biti bolja od 8800GT (za nijasu ce biti slabija) ali najavljuju da ce biti vidno jeftinija.
Zivi bili pa videli..

Evo da kazem da i ja cekam pa kad stigne.... Ali sve mi se cini da cu se nacekati.
A i ATi je izbacio svoju HD seriju kartica danas pa cemo da vidimo sta se desava.
HD3870 nece biti bolja od 8800GT (za nijasu ce biti slabija) ali najavljuju da ce biti vidno jeftinija.
Zivi bili pa videli..

Ako ne bude bice katanac na fabriku i moci ce samo salatu da prodaju :d

Brate sta se kacis? Ima nekih problema?

Nema ih ali ce ih biti sledece nedelje... Jel ti sad lakse???

Ma covece opusti se, nemam ja sa kim da se kacim, ovde se jednostavno prica o doticnoj karti, a ne kako doci do nje preko Amerike, ili sta ti ja znam, pogotovu ne o jagnjicima... NHF

Brate sta se kacis? Ima nekih problema?

Nema ih ali ce ih biti sledece nedelje... Jel ti sad lakse???

Ko te je to slagao ? Eurolink ? Ja ti kazem da nece biti nigde sledece nedelje, barem ne za tebe i za obicne kupce posto u svakoj firmi ima po 30+ rezervacija i svaki magacioner ce pre tebe uzeti kartu (figurativno receno), a karte stizu na kasiku. U firmi za koju ja znam stiglo je ove nedelje cele 4 ! karte od brdo porucenih, nestale u sekundi i zamisli ni jedan redovan kupac je nije dobio, pa cak ni firme koje su rezervisale...Tako da sem ako nemas debele veze ili ne radis u pinu ili pakomu mozes da se slikas naredne dve-tri nedelje dok svi koji rade/imaju veze ne uzmu sebi ;)

PS. Sta mislis kolko ce karti ovde stizati narednih nedelja ako hebeni newegg ne moze da nabavi ozbiljniju kolicinu ?!

Poslednja izmena:
Nije Eurolink, a prosle nedelje su se ipak pojavile nekih desetak kartica (najmanje) u nekoliko razlicitih firmi iako tada vec nije bilo na newegg.

Rezervisao mi je covek koji radi u PIN-u i rekao je da je ok za mene posto uzimam i celu konfiguraciju uz nju, tako da ne verujem da me bas tek tako laze masno.

Mozda moze da se odnese neko peceno jagnje ili prasici u Pakom ili gde se vetj rezervishu karte pa nam daju da se malo poigramo...... :p

Nije Eurolink, a prosle nedelje su se ipak pojavile nekih desetak kartica (najmanje) u nekoliko razlicitih firmi iako tada vec nije bilo na newegg.

Rezervisao mi je covek koji radi u PIN-u i rekao je da je ok za mene posto uzimam i celu konfiguraciju uz nju, tako da ne verujem da me bas tek tako laze masno.

U Pin ne stizu sledece nedelje vec tek one tamo...ne znam ko ti je to rekao al najverovatnije nista od toga. Kod njih su i bile 4 karte ove nedelje...

E uporan si sa jagnje. Pa samo sam dao primer za koji znam kako preko granice moze da se prenese sve i svasta.... kada nosis licno...

E uporan si sa jagnje. Pa samo sam dao primer za koji znam kako preko granice moze da se prenese sve i svasta.... kada nosis licno...

Ma brate malo zaebancije, vidish da su svi prsli oko f. kartice, da se razveselimo :D, ja radim u prodavnici kompjutera, i svaki dan sam u kontaktu sa ljudima iz Pin-a, Pakoma, CT-a, da ne nabrajam sad sve redom i veruj mi svako od njih je mogao da naruci 3-4 karte koje su odmah pokupili njihovi ljudi, i niko od njih ne moze da zna kada ce im karte stici, i oni cekaju..... A to sto ti je neko rekao da ces je dobiti uz konfiguracuju ovih dana, taj te je masno slagao.... Dobices je otprilike kad i svi ostali, kad se malo omasovi i dok ljudi sa vezama ne razgrabe za sebe..... Minimala jos 15 dana, veruj mi :wave:

E ***.... idem da zakoljem jagnje i udarim jos 5 ljute da mi bude malo lakse.... :banana:

Za MSI 8800GT OC Edition je 100% info tachan da stizhe i to samo 5 kartica :) zahvaljujuci extra vezama i angazhovanju ljudi u PIN-u!
U Pakom stizhe XFX sledece nedelje i to mala kolichina...zatim stizhe Leadtek,Gainward,ASUS-razni uvoznici...sve unutar 15 dana - shto ce reci samo malo strpljenja :)

Srdjane vidim da imas Alpha Dog Edition zanima me koja je razlika izmedju nje i obicne XFX EVGA e-GeForce 8800GT 512MB PCI-Express Video Card?:wall:

Vidim sad ovde u Kanadi da su povecali cenu za ovu normalnu kao verziju na 305$ wtf is this now?:mad::mad::mad:

Jeste bila na popustu ali evo vec su digli hahahaha bem im sve.Ali ova Dog Edition koja je razlika jer ona je 299$ lol:smash:

Poslednja izmena:
Vrh Dno