Šta je novo?

8800GT [split, cene, firme i ostalo]

Pakom ili Pin, verovatno

Poslednja izmena:
Nece biti u vecim kolicinama. Potvrdeno. Pakom dobije 10kom sledeceg utorka. Ali naravno sve prodato unapred.
Tek sredinom decembra ce biti a vecoj kolicini.

Stiglo je u PIN ali je sve rasprodato unapred. Milsim na ovu MSI...

8800GT sa 256MB jeste dobro izbalansiran proizvod ali nije za ambiciozne. Ciljna grupa su joj 19" 12x10 w/o AA/AF. Za taj čip ionako nisu veće rezolucije, naročito za igre koje će tek doći.
Igre koje će doći zahtevaće više memorije i u nižim rezolucijama. 8800GT čip je isuviše moćan za samo 256MB RAM-a. Ako se uzima kartica sa 256MB 3850 je optimalniji izbor!

meni ce laknuti kada ti kupis kartu, veruj mi ;)

meni stižu dve gainwardove kartice, za 10 dana... pašće sli :D

Poslednja izmena:
Bem ti život... Neko pazari cvaj komata, a neko se suši nedeljama sa spremnim kešom. Nepravda pa to ti je (by Kalimero)

Zna li neko u koje firme treba da stignu 8800GT i koji proizvođači?
Ako može na PM.

Konkretno Srdjan iz PIN mi je rekao da treba danas da stigne i sutra da je bude u prodaji a isto to mi je rekla i Aleksandra iz Etrona. Takodje u Nova Computers treba da stigne XFX XXX. Rezervisao sam svuda po jednu pa ce valjda ove nedelje da bude ok...

U PIN-u, u prodaji i nabavci, ne postoji čovek koji se zove Srđan pa proveri koliko ti je izvor pouzdan. Magacioneri, čistačice i sl. ne slove za poverljiv izvor informacija.

EDIT: E da... ovo nema veze direktno sa MSI uvoznikom. Ovo uvozi PIN sam preko svojih nekih dobavljaca...

E, da, ovo nema veze sa mozgom. Direktni uvoznici MSI-a su PIN i Pakom, nema "nekih tamo dobavljača iz inostranstva".

Btw. cena bi trebala da bude, za MSI primerke, oko 265 eura.

Poslednja izmena:
U PIN-u, u prodaji i nabavci, ne postoji čovek koji se zove Srđan pa proveri koliko ti je izvor pouzdan. Magacioneri, čistačice i sl. ne slove za poverljiv izvor informacija.

E, da, ovo nema veze sa mozgom. Direktni uvoznici MSI-a su PIN i Pakom, nema "nekih tamo dobavljača iz inostranstva".

Btw. cena bi trebala da bude, za MSI primerke, oko 265 eura.

265eura. Ko ce to da im plati? U ovoj nestasici su se nabavljale za 255eura, da nije malo puno.
Inace MSI pored ove 2 firme nabavljaju jos neki. Nisu zvanicni uvoznici, ali ih nabavljaju. Kako, po koje pare i od koga (sigurno ne od MSI) nemam pojma, ali veruj PIN i Pakom nisu jedini izvor MSI karti i ploca na nasem trzistu.
:wave:

@Jungo Fett -> Verujem da si super lik ali trenutno nisi u toku. Postoji covek koji se zove Srdjan i postoji covek koji se zove Sasa. Radnja se zove Milenijum u Novom Sadu i to je maloprodaja PIN Softa. Juce su dobili MSI OC model. Evo pozovi ih sada i reci ce ti da im je stigao i u kojoj kolicini (maloj).

Ja sam MSI platio nesto preko 19K dinara tako da to mu je cena.

Realno tek od sredine decembra se ocekuje da ce moci da se kupi GT normalno, svuda pa i kod nas...

Ma ne valja nista, evo da ti ucinim dam ti 200e da se ne zderes sto si je kupio takvu nikakvu :D

Ne znam, meni je nesto malo :-devil-: tih 700 za vodu. Bez 750-775 uz vmod nema price. :D

Poslednja izmena:
i ja cekam Inno :D

Narucilo mnogo vise ljudi nego sto Zveki to moze u dogledno vreme da isporuci...

@FXGT: Inno3D 8800GT je nestao sa http://www.3records.co.yu , da li znaš šta se dešava?

OT Da li se meni cini ili je ovo sajt za neko snimanje i slikanje? :d

Gde uopste moze da se nadje 8800GT da se kupi,i kada se ocekuje da se ova situacija normalizuje i da moze normalno da se kupi? (Neka proverena informacija... :D ) ?

Nestasica cipova je problem trenutno ( na globalnom nivou ). Rekli su dobavljaci ( PIN / PAKOM ) da toku sredinom decembra bi trebao da se normalizuje stanje.. dotle ce ovako dolaziti po 10kom / nedelja

Poslednja izmena:
Ljudi sta je bolje uzeti XFX 8800GT ili MSI 8800GT OC...valjda bi trebala da bude slicna cena?

Poslednja izmena:
Ljudi sta je bolje uzeti XFX 8800GT ili MSI 8800GT OC...valjda bi trebala da bude slicna cena?

Pa ja bih rekao MSI, posto sam i ja tako izabrao a i cena nije ista nego je OC cak i jeftiniji :D (pod uslovom da ga uopste nadjes).

XFX je bio oko 275 evra a ja sam kupio MSI za 245 (OC verziju naravno).

U ovom trenutku je najbolje uzeti najjeftiniju, jer sve imaju sličnu OC marginu!

Da bi čovek između nečega birao treba da ima makar dva izbora. U ovom trenutku u Srbiji teško da se u slobodnoj prodaji mogu naći dva primerka 8800GT a ne dva modela od različitih proizvođača.

*** meni je totalno nebitan model i proizvodjac i jurim ih po celom gradu ali nekako uvek poslednji stignem :) U pakomu sam popusio bigtime i ispalise me sveCki a ove "firme" sto donose uz obavezno ce(s)kanje od 2 nedelje me ne zanimaju. Ako neko ima konkretan info gde u Bg mogu da se kupe danas-za-odmah :) nek mi javi i casticu ga 10-20€ (u zavisnosti od cene kartice).
:wave:

Pakom - danas popodne, shop u Bulevaru Despota Stefana! :)

sad sam zvao, jeee dosle samo 2 i obe prodate/rezervisane :(

Nazad
Vrh Dno