Igre koje će doći zahtevaće više memorije i u nižim rezolucijama. 8800GT čip je isuviše moćan za samo 256MB RAM-a. Ako se uzima kartica sa 256MB 3850 je optimalniji izbor!8800GT sa 256MB jeste dobro izbalansiran proizvod ali nije za ambiciozne. Ciljna grupa su joj 19" 12x10 w/o AA/AF. Za taj čip ionako nisu veće rezolucije, naročito za igre koje će tek doći.
hahaha, genius ce da poludi kada ovo procita![]()
Konkretno Srdjan iz PIN mi je rekao da treba danas da stigne i sutra da je bude u prodaji a isto to mi je rekla i Aleksandra iz Etrona. Takodje u Nova Computers treba da stigne XFX XXX. Rezervisao sam svuda po jednu pa ce valjda ove nedelje da bude ok...
EDIT: E da... ovo nema veze direktno sa MSI uvoznikom. Ovo uvozi PIN sam preko svojih nekih dobavljaca...
U PIN-u, u prodaji i nabavci, ne postoji čovek koji se zove Srđan pa proveri koliko ti je izvor pouzdan. Magacioneri, čistačice i sl. ne slove za poverljiv izvor informacija.
E, da, ovo nema veze sa mozgom. Direktni uvoznici MSI-a su PIN i Pakom, nema "nekih tamo dobavljača iz inostranstva".
Btw. cena bi trebala da bude, za MSI primerke, oko 265 eura.
Ma ne valja nista, evo da ti ucinim dam ti 200e da se ne zderes sto si je kupio takvu nikakvu![]()
Ne znam, meni je nesto malo :-devil-: tih 700 za vodu. Bez 750-775 uz vmod nema price.![]()
@FXGT: Inno3D 8800GT je nestao sa http://www.3records.co.yu , da li znaš šta se dešava?
OT Da li se meni cini ili je ovo sajt za neko snimanje i slikanje? :d?
Ljudi sta je bolje uzeti XFX 8800GT ili MSI 8800GT OC...valjda bi trebala da bude slicna cena?
Ljudi sta je bolje uzeti XFX 8800GT ili MSI 8800GT OC...valjda bi trebala da bude slicna cena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari