FXGT
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.10.2006
- Poena
- 349
Evo kako izgleda referentna kartica 8800 GT Palit, i koju ćemo svi mi dobiti :smoke:
sta bre pricas kad su lepo rekli omnik i bacid da nije takva vec sa onim velikim plavim ladnjakom
Evo kako izgleda referentna kartica 8800 GT Palit, i koju ćemo svi mi dobiti :smoke:
jel neko zna jel isti cooler na obe verzije, i obicnoj i sonic? Mislim na onaj plavi!
koliko vidim na palitovoj stranici isti je cooler na obe verzije obicne i sonic, s time sto na prezentaciji obicne ima dve verzije, sa plavim coolerom i sa obicnim tako da ne znam sta cemo dobiti mi koji smo narucili obicnu verziju!
samo molim ljude iz eurolinka da u slucaju da saznaju da ima bilo kakvih problema sa isporukom palit 8800 gt kartica
jave ljudima ovde da se organizuju na vreme, manja ce biti steta ,)
hahaha kako da ne samo sto ce 98xx da kosta da otpadaju usi)))))))))))))))
Od danas na stanju Palit 2600Pro Sonic 256MB DDR3 sa novom extra cenom - 5082din sa PDV.
Nije to ništa extra, to je realna cena za takvu karticu.... :smoke:
Ma sta mi naprica, e u ovoj zemlji gde euro skace i pada u skali od 35% za 5 dana prava je hrabrost imati trgovinu bilo cega, pa nisu ljudi valjda ludi da vam daju kartice sa gubitkom, normalno da ce se truditi da zarade nesto. Smesno
Kako to radi kao R2600XT? Čime je OC-ujete? AMD GPU Tool-om?!? Smešno! :d
Da ne modujete BIOS-e?
1000 puta sam to pitao i niko mi nije odogovrio a svi se hvalite.
Drugo, ni jedna starija igrica ne radi bolje na toj karti od GF 7300GT DDR3 a novije ne mogu da se igraju, tu tek treba minimum taj 8600GT.
Treće, nisam ni čiji "fanboy", samo kažem kako jeste.
na karti koja je u okruženju 180e oni hoće da namaknu još stotku preko. Pa kao da je oni sklapaju majku mu. Kad sam pomenuo lopovisanje naših (određenih) dobavljača kao da sam u leglo neke sekte dirnuo.
P.S. Ne valja ti zemlja?! Široko ti polje...:wave:
Sta vam rekoh pre 5 dana, da ce evro opet biti ispod 80. Da ste mi verovali, mogli ste i zaraditi![]()
Isnoogoode, bilo mi primamljivije da ih prodam menjacnicama po 84.5, sad cu te iste da ponovo kupim po 78.5![]()
Ja kad oc kartu nikad ne cackam bios ,kolko moze ovako teram i to mi je.Ovaj palitov 2600 pro sam oc sa riva tunerom 2.06.Za ovaj drugi deo tvog posta stvarno... Ljudi se prepucavaju sta je bolje 8600gt(cak negde i 8600gts se pominje-UT3 engine) ili 2600xt a ti ubacio u pricu 7300,gde si samo nju iskopao.Kako to radi kao R2600XT? Čime je OC-ujete? AMD GPU Tool-om?!? Smešno! :d
Da ne modujete BIOS-e?
1000 puta sam to pitao i niko mi nije odogovrio a svi se hvalite.
Drugo, ni jedna starija igrica ne radi bolje na toj karti od GF 7300GT DDR3 a novije ne mogu da se igraju, tu tek treba minimum taj 8600GT.
Treće, nisam ni čiji "fanboy", samo kažem kako jeste.
E ajde ne lupetaj gluposti, u Madjarskoj je kartica u zadnje dve nedelje poskupela za oko 5000 forinti a to ti je malo preko 20 eur, (tamo kosta izmedju 220-250eur) i kad procitam ****** tipa carape na glavi i ostali bullshit ispada smesno a zna se da je hardver u Srbiji uvek malo skuplji nego u Madjarskoj. Sto se tice tih neklokovanih Palita za 196 eur...sad znas...ako su oni u Eurolinku stvarno imali dva kontigenta koja su rasprodali a po ovom sto vidim najvise ljudi je narucilo bas sa bencha a kako je neko primetio NIKO od svih tih "srecnika" da napise po neki review te Palit kartice, pa to je sumnjivo do kraja. I da, smeta mi sto zivim u lopovskoj drzavi cija vlast prva krsi zakone koje je donela, monopolistima daje da pravi majmune od potrosaca i krade sopstvene gradjanje Euro klackalicom, ako tebi to ne smeta onda samo mogu da konstatujem da sa tobom nesto ozbiljno...ali ozbiljno nije u redu.
Neee, to sto pojedini "strucnjaci" tako pricaju to nema veze sa zivotom, pogotovo njihovi razlozi zasto treba da skoci, zbog poboljsanja izvoza i sl. Nije to ni bitno, poenta je da nikada ustedjevinu ne drzim u dinarima, uvek u evrima, al sad kad je kurs vestacki preko noci skocio na 85 nisam mogao da odolim da ne prodam solidnu svotu evra i sacekam da ponovo padne pa opet pretvorim u evre.
Pravi portparol...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari