Šta je novo?

5000+ Black

Ajde skini neki stariji CPUZ pa probaj,a imas i Everest i Sandru.
Ako treba okacicu ti i linkove odakle da ih skines.

da nije smesno bilo bi tuzno.

@Darko1
Ako imas rezove prikazi validacije i nemoj da dizes tenzije.
Ako je tacno kao sto kazes verifikuj sa CPU-Z na 3,6 proc. i 1,4 memare.
A i iz Everesta izbaci neki screen- i tacka.
To sto se ljutis na neke, sto ti ne veruju, ucutkaces ih samo ako prikazes tacne specificne rezove sto si ih navodio.
Kraj :)

Možda je to zbog te rezolucije...

Neznam dal ste primetili ali ta slika shto je sa fotoaparatom ( mobilnim ) slikan monitor i kao nek se vidi rezolucija monitora 1680 x 1050 nije pritisnuto apply :d kao ni na narednoj na kojoj je uradjen screenshot i kad pogledash na properties slike pishe da je 1024 x 768 :d shto znachi da grafichka salje tu rezoluciju monitoru i da ima samo 9 ikonica vertikalno :d ( toliko isto imam i ja na poslu u 1024 x 768 ) a ikone su normalne velichine.... koliko ja znam matematiku u 1050 pixela vertikalno mora da stane vishe ikona od 9 ako su normalne velichine....

@ Darko
znachi na monitoru kojem je prirodna rezolucija 1680 x 1050 koristish 1024 x 768 ?? Zashto ?? Nekontam zashto u Windows-u koristish tu rezoluciju.... U igrama bih razumeo ali choveche u 2D nije mi jasno :wall: i ta rezolucija je 4:3 a monitor je 16:10 choveche kako to mora du bude razucheno i mutno.... Nije meni ni toliko do te rezolucija ali choveche prestani da lazesh !!

I ocu validaciju za CPU na 3.6 sa 1.4 V ( kao shto si kachio screenshotove ) i memoriju na 1.42 GHz na 5-4-6-18 !!!!!!!

Poslednja izmena:
Trebalo mi je 4-5 puta da pročitam izuzetno polako da bi skontao šta je hteo da kaže, ali izgleda da jeste :zgran:

"Majstore", javi mi se na PP, dogovorićemo se za adresu jako lako. Čekam te.

Ohoooo, citam i ne verujem, dzaba baltazar u sticky-ju, Vule ako treba pomoc zovi :D nisam jak al' sam lud :d, shalu na stranu , pustite decka da uziva, vidite da mu je jako bitno ....

Poslednja izmena:
Ma dajte ljudi samo lagano, nadam se da ce neki admin da proceslja ceo topic i obrise gluposti...ustvari, onda ode ceo topic :D

Ovo je IT forum, "pistolje" u futrole :D

Trebalo mi je 4-5 puta da pročitam izuzetno polako da bi skontao šta je hteo da kaže, ali izgleda da jeste :zgran:

"Majstore", javi mi se na PP, dogovorićemo se za adresu jako lako. Čekam te.

@ Vule
Pozovi i Dark Side-a pa ce da se razmisli...:D

ja skoro nista ne mogu da procitam od onoga sto je on pisao :zgran: Vazno je da ima love, a nepismen je...eeeeeej !

Inace, ja i dalje ne vidim ni 1400mhz, ni 3600mhz, ni 4-3-4 (sto je pisao u onom zakljucanom topiku, sem ako je to slucajno napisao ili hteo da napise nesto sasvim trece. Kako pise, ne bi me ni cudilo). Sve sto ja vidim je slika kutije od HiperX-a na necijem krevetu.

PS. Na 1024 rezoluciju staje 12 ikonica (sad sam gledao kod mene). Al da covek laze za rezoluciju loool :D Stvarno nemam reci :wall:
sad mi palo napamet, mozda je covek veoma kratkovid ili zreo za naocare pa mu je lakse sa krupnijim ikonicama i tekstom. Verovatno jadan (iz istog razloga) ni ne vidi sta je sve napisao :D

Poslednja izmena:
Hajde covece prestani da degradiras sebe, za takve ko ti imas forum-e tipa kukicanje ,vez, pletenje ... , njima ces sigurno izgledati kao jako pametan i perspektivan oc-er.

Ja ovog lika nista nerazumem sta radi uzeo 5000+ X2 BE da OCuje a od jednom poceo i memoriju da gura ... nist nije napisao ni koji kuler ni kolko se greje proc ... a postovi su mu pregledni ko kupus...

Samo Kutija da ga vidi,o'ma ce da dobije ban ;)
Stvarno je preterao,lik jos preti ovde,pa nije normalan.

Poslednja izmena:
HiperX LOL

Mislim ( tj ubedjen sam ) da necemo da dobijemo validaciju za CPU na 3.6 Ghz i memoriju na 1.4 GHz @ 4-3-4 :d

Ma 4GHz nije problem, promenis referentni takt ploce i ima da pise sta oces.:D

Aj sad svi lemilice u ruke i menjajte oscilator (14,318 MHz) po plocama :d:d:d

Pa hvala vam na ovim odgovorima,uzecu ja taj procesor pa cemo videti...ako bilo potrebno zamenicu i memoriju... Planiram i grafiku da zamenim na 8800gt i hard na sata 2 500gb pa mislim da ce ta kombinacija sve lepo da vozi neko naredno vreme:banana:

Imam josh jedno pitanje :) Ako ubacim josh 2 modula od po giga sto ce biti 4x1gb da li to utiche na klokovanje sistema? ima li to neke veze ? znam da xp nece videti svih 4gb al ono...

Iz mog iskustva broj modula nema (nikakvog) uticaja ali ima uticaja u tome koji su čipovi na RAM-u.
Ako kupiš iste koje imaš i sada, neće niti razlike u OC-u.

super.. mislio sam da zamenim ove take ms i da uzmem neke geil ili slicno pa da budu sve 4 iste jer sad da tragam za ovim mojima necu.Imas neki mozda predlog za neku best buy jeftinu memoriju koja se dobro klokuje ? :)

Poslednja izmena:
Geil Ultra 800 (oko 50€ 2x1GB), Kingmax 1066 (oko 60€ 2x1GB)...

Nema na čemu :)

Može i Geil Black Dragon, ali je skuplja od Ultre 10-15€ a ljudi kažu da se u najboljem slučaju klokuje isto kao i Ultra... Jedino što izgleda 10x bolje :D

Geil Ultra, ne sećam se da je nekada u Srbiji neka memorija bila bolja kupovina. ;)

ma dobro to sto izgleda bolje to mi neznaci mnogo,bitnije mi da dobro radi :) jedva cekam da je uzmem :) hvala vam josh jednom ...

Poslednja izmena:
Za one koje interesuje ovaj CPU,evo ga jos jedan review i OC mogucnosti(3.8GHz max na vodi,na 3.53Ghz je radjen review): linky

Za one koje interesuje ovaj CPU,evo ga jos jedan review i OC mogucnosti(3.8GHz max na vodi,na 3.53Ghz je radjen review): linky

ma daj, to je smesno...pa vidis da ovde ima ljudi koji ce ga terati vise :D :D :D
ova tema je korisna samo ako se procita poslednjih 9 postova :) barem ce neko naci pomoc pri kupovini memorije...Kutija zatvaraj!

Molim moderatore da ne obrisu ovu temu posto me je covek extra nasmejao mislim da decko ima max 10 godina tako da mu nije zameriti...

Kakav je ovaj procesor overklokovan na 3 GHz u poredjenju sa E2180 overklokovanim na 3 GHz?

Nazad
Vrh Dno