Šta je novo?

5000+ Black

uh tek sad' videh tred :d
haha samo se ivanbo primio na optimusa lol
e ivane,ivane, ljubav (prema amd-u) nema cenu ;)

Ahh nisi pratio na casu..Ja sam samo komentarisao tvrdnju gx-x da covek nije postavio shot na 1.4Ghz za memoriju(jer gx-x nije video isprva taj shot) ,a zatim da CPUz ne pokazuje efektivnu vrednost kloka za DDR2 memoriju(uopste,ne samo u ovom slucaju).Nigde ,ali nigde nisam rekao da je shot "pravi" ili ne..
Zato nemoj da mi amputiras :d da sam se ja na nekoga primio :).Procitaj pazljivo jos jedanput.Ukazivanje na postojanje screen shota i ukazivanje da CPUz u slucaju K8 i DDR2 memorije uvek pokazuje efektivni klok nikako se ne mogu nazvati primanjem na optimus prime-a.

Ahh nisi pratio na casu..Ja sam samo komentarisao tvrdnju gx-x da covek nije postavio shot na 1.4Ghz za memoriju(jer gx-x nije video isprva taj shot) ,a zatim da CPUz ne pokazuje efektivnu vrednost kloka za DDR2 memoriju(uopste,ne samo u ovom slucaju).Nigde ,ali nigde nisam rekao da je shot "pravi" ili ne..
Zato nemoj da mi amputiras :d da sam se ja na nekoga primio :).Procitaj pazljivo jos jedanput.Ukazivanje na postojanje screen shota i ukazivanje da CPUz u slucaju K8 i DDR2 memorije uvek pokazuje efektivni klok nikako se ne mogu nazvati primanjem na optimus prime-a.

u tom se slucaju izvinjavam :wave:

Nema problema :).Jos cekamo na validaciju :)

Jedina razlika je što je Baltazar/Optimus bar znao o čemu priča, nije spominjao nikakvo munjevito učitavanje ikonica i veliko ubrzanje na istoj frekvenciji :D

cini mi se da ce ovo kutija da merge-uje sa odbranom casti :d

("stvarno zadnji put") samo pljujete a da niko od vas nepita ej majstore dali moze da se verifikuje Memorija:

evo vam Cpu-z Verifikacija sad je istina:smash:

ni jedna verifikacija preko 1270mhz NEMOZE da prodje??? ipak neko treba da drzi WR

zbog nekih pametnjakovica Bas sa Bencha koji nisu mogli da cute (posto sam im poklonio bios..:mad:)

Za sve crosshair Korisnike Maticnih Ploca idite na Asus Link skinite Bios 0904 desetak dana je star i imace te 1066Mhz default u Biosu i Radi u Dual Modu sa memarama:p sa obicnim x2

ali Cvr...c opet imam noviji bios a sad cu vam ga dati znate kad...."a mozda ni tad"

e de bese to da memorija radi na 1400-1500 sa 4-3-4:S: JJJJJJaaaaaaoooo bre
opet ne citate ma zabo.....

sada je stvarno finito sa ovom temom

Raspava u vezi memorije i Niceg drugog.......:wave:

Prilozi

• Verifikacija memorije.jpg
    Verifikacija memorije.jpg
    189.8 KB · Pregleda: 201
  • 29112007069.jpg
    29112007069.jpg
    307.6 KB · Pregleda: 163
  • 29112007071.jpg
    29112007071.jpg
    354.5 KB · Pregleda: 139
Poslednja izmena:
Ček, neću sad da tražim dlaku u jajetu :d ali gde je tu 3.6Ghz na kojima si radio SuperPi?

Kako si krenuo, ja sam očekivao da će biti barem 3.8 ili čak 4 Ghz za slikanje tj. validaciju, kad već prolazi test na 3.6, a ono samo 3.1...

Ovo je sjajno :exploder::exploder:

("stvarno zadnji put") samo pljujete a da niko od vas nepita ej majstore dali moze da se verifikuje Memorija:

evo vam Cpu-z Verifikacija sad je istina:smash:

ni jedna verifikacija preko 1270mhz NEMOZE da prodje??? ipak neko treba da drzi WR

zbog nekih pametnjakovica Bas sa Bencha koji nisu mogli da cute (posto sam im poklonio bios..:mad:)

Za sve crosshair Korisnike Maticnih Ploca idite na Asus Link skinite Bios 0904 desetak dana je star i imace te 1066Mhz default u Biosu i Radi u Dual Modu sa memarama:p sa obicnim x2

ali Cvr...c opet imam noviji bios a sad cu vam ga dati znate kad...."a mozda ni tad"

e de bese to da memorija radi na 1400-1500 sa 4-3-4:S: JJJJJJaaaaaaoooo bre
opet ne citate ma zabo.....

sada je stvarno finito sa ovom temom

Raspava u vezi memorije i Niceg drugog.......:wave:

ja ovde ne vidim verifikaciju, ljudi, jel neko vidi ovde verifikaciju ?

ah da, a za 1400+ mhz za memoriju cemo ti verovati na rec, evo ti meni isto veruj, moja radi na 1500. Cak i da kad gledam ovu "verifikaciju" u vidu screenshota brzina memorije je unknown sto nepobitno dokazuje da ti nista nisi lagao i da je tako kako ti kazes. ok.

Da, dosta je sa ovom temom, treba je zakljucati i staviti u sticky ispod teme o baltazaru.

poz momak, pozdravi tatu u ASUS-u :wave:

PS. Za tvoju informaciju svaki "obican" x2 sa memorijama postavljenim pravilno radi u "dual" modu, nek te tata malo uputi u stvari pre nego sto doces da se puvakas po forumu. Ne bi me cudilo ni da si "lokacija" popunio kao sto si memoriju klokovao...

Poslednja izmena:
gx-x@ mnogo si pametan na slici imas ID pa proveri ako ti ni tako nije jasno

http://valid.x86-secret.com/ pa u Show CPU-Z ID odkucaj 274748 i pogladaj
Submitted by Darko1

"obican" x2 sa memorijama postavljenim pravilno radi u "dual" modu
da da kako da ne na 1066 u AMD... i koji si ti to plocu AMD video sa 1066 default u Biosu Leba ti......pa da pricas

cak i Asus-M3A32-MVP Deluxe/WiFi-AP podrzava samo neke procesore da bi memare radile u Dual 1066

Vidim mnogo volis Intel pa o AMD .........ta

a ovako izgleda uz novi Bios

Prilozi

• GCS0004.jpg
    GCS0004.jpg
    187.4 KB · Pregleda: 158
Poslednja izmena:
sta da proverim sa tim ID-jem ? Vec sam ti napisao sve sto sam imao. Ti si verifikovo nesto sasvim levo, 3200mhz umesto 3600 i memorija je unknown umesto 1400mhz. Jaka ti verifikacija. Aj daj leba ti da vidimo kako to "nece" da verifikuje nista iznad tih 3200mhz, daj neki "pokazatelj" . Ovo je DRUGI put u zivotu da cujem da cpu-z nece da odradi verifikaciju, prvi put je Optimus Prime imao slican problem kao ti :wall:

edit: do pre mesec i kusur dana sam imao AMD, poslednji intel pre ovoga (u kucnoj masini) mi je bio celeron 533, sve ostalo AMD, sve redom...toliko o mojoj ljubavi prema intelu.

Poslednja izmena:
LOL :)

hajde stavi screenshot u 1680x1050, nemoj nista seci, moze tu da stane vise prozora. kakav ti je to windows da tako izgleda na 22" monitoru, mislim 1024x768 rezolucija.

Ove stvari daju smek ovom forumu.Meni je krajnje zanimljiva ova mem na 1400.A tek jedva cekam da vidim kolko bese 1.7ghz.Kladim se da sije DDR3 klokove.

pazi, najbolje sto je reko da je 1400 na 4-3-4 :d A na screenshotu cpu na 3200mhz (da je dosao do 3600mhz ne sumnjam, BE skoro svaki oce toliko samo je pitanje napona) i memorija unknown 5-5-5...

Verovatno je zbog integrisanog mem kontorolera.Nece na 3200mhz cas4 ali zato hoce na 3600mhz:D.

NHF Darko, ali ovo je zabavno.

ma to zeza cpu-z sta oni znaju :D

Ne bi me cudilo ni da si "lokacija" popunio kao sto si memoriju klokovao...

Mozda je jednom bio u USA pa je zato napisao.... :d
Inache ovde je napisao da je iz Vrshca

@ Darko
U onom threadu gde si pitao za pomoc za memoriju preko 1.5 GHz :) napisao si da je tvoja memorija PC 9600 odnosno da joj je default 1200 MHz a na onoj verifikaciji pishe da je PC 6400 odnosno 800 MHz :) Kako to sad ?? 'de je sad nestala ona na 1200 MHz ??

Edit:
Sad mu vidim u potpisu: CPU: AMD Phenom X4 9500 bash me zanima na koliko je klokovan..... A i memorija stoji na 1420 MHz 5-4-6-18 :d

Poslednja izmena:
Evo sada sam ja probao - http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=275024 i radi! Možda mi je prespor procesor, a plus što nije Black Edition, pa zato radi validacija?

Evo i screenshota: http://i154.photobucket.com/albums/s268/vule_ns/CPU-Z.gif

Gle čuda, shot mi je u 1680x1050, iako bi trebao da bude 1024x768, pošto imam 20" Wide, čija je nativna rezolucija upravo tih 1024x768, kao kod tebe... :D Opet meni nešto ne valja :p

Možda bi bilo bolje da lepo priznaš sada, pa da te pustimo na miru, jer ćeš daljim pokušajima ispadati sve veći i veći Baltazar :d

Poslednja izmena:
Mozda je jednom bio u USA pa je zato napisao.... :d
Inache ovde je napisao da je iz Vrshca

@ Darko
U onom threadu gde si pitao za pomoc za memoriju preko 1.5 GHz :) napisao si da je tvoja memorija PC 9600 odnosno da joj je default 1200 MHz a na onoj verifikaciji pishe da je PC 6400 odnosno 800 MHz :) Kako to sad ?? 'de je sad nestala ona na 1200 MHz ??

Edit:
Sad mu vidim u potpisu: CPU: AMD Phenom X4 9500 bash me zanima na koliko je klokovan..... A i memorija stoji na 1420 MHz 5-4-6-18 :d

E al sad ne moze vise da uradi validaciju i da nam pokaze jer je *** upravo zamenuo celu masinu (kao sto vidimo i sami), tako da nije lagao ali ne moze sad da verifikuje :(

PS. Evo ja nabavio nesto novo iz intela (strina mi radi u intelu), evo validacija :eyebrows:

***, neto mi brlja cpu-z pa sam morao ovako, a printscr taster mi ne radi :wall:

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
PS. Evo ja nabavio nesto novo iz intela (strina mi radi u intelu), evo validacija :eyebrows:

***, neto mi brlja cpu-z pa sam morao ovako, a printscr taster mi ne radi :wall:
LOL
zaboravio si superpi rezultat :d

HiperX, sad ispario BB pojavio se Phenom, druga ploča drugi BIOS...
Daj zaključajte ili brišite ceo ovaj thread, neozbiljno je, doći će neki stranac i ima da se smeje...

Mozda je zaista nabavio Phenoma.
Nek pokaze validacije ako misli da mu se veruje.
:trust:

Ovaj thread je stvarno smesan.
Darko sto ne uradis verifikaciju na 3.6ghz? dokazi svoj screenshot ako mozes.

Kazes da neces ucestvovati u threadu vise i postujes screenshot gde se ne vidi na koliko radi cpu,mada sve se to da namestiti u photoshop-u.

Poslednja izmena:
Nemojte molim vas zaključavati, prisustvujemo stvaranju legende o kojoj će se pričati narednih godina, možda čak i nadmaši Baltazara... Ne verujem, ali, ko zna sa čime će se dečko još pojaviti :D

pa za pocetak Svi koji trebaju ce se prepoznati (sad sam se ispavao i popravio Pravopis...malo)

Memorija neradi na 4-3-4 1400Mhz ali treba nauciti Citati Sta sad Nema Veze

zadnja Validacija Je bila Namenjena Memoriji (ali sta sad to mu dodje isto) a to jeste 'da Glup...i Cpu-z Nevidi memoriju kako treba Normalno za pismene ovo netreba napisati

Evo validacije za cpu cisto da nije na 3.2

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=275252
ID : 275252
naravno Za nepismene u pitanju je CPU verifikacija a Ne memorija

e da a to kako cu ja da drzim monitor i na kojoj Rezoluciji pa to je smesno sta to koga Dol...i

da ta ploca i cpu ce biti u mojoj masini za tacno 12dan toliko vremena treba da stigne

i valjda vidite da ni Win nevidi memorije kako treba ali kome to objasniti

eto slikice i za monitor cisto za nevernike

ko se potrudi i uvelica sliku memorija moze i sam da procita koje su ali normalno treba to i uraditi

i stvarno pojedinci stvarno ste najgori (cast izuzecima) pa ni na tacni da vam stave nesto nebi videli

Da istina je otac mi radi u asus-u tacno 1.4god ja jesam iz Vrsca svremena na vreme i smugnem malo (tamo-Amo)
i vidim ono sto vi nik.... ne....

Pravo pis pa ko te bre jos pita za to ako imas da platis eeeeee

Prilozi

• monitor2.jpg
    monitor2.jpg
    455.8 KB · Pregleda: 128
  • monitor.jpg
    monitor.jpg
    159 KB · Pregleda: 111
  • GCS0004.jpg
    GCS0004.jpg
    187.4 KB · Pregleda: 136
  • mem3.jpg
    mem3.jpg
    482.9 KB · Pregleda: 121
Poslednja izmena:
Au, ako je ovo pravopis kada si odmoran, kakav li je tek kada si umoran... Možda je to zbog te rezolucije...

Ajd' to ti se i može oprostiti, ali ostatak ne može :D

1. Zašto kačiš validacije na 3.2 i 3.4Ghz? Gde je onih 3.6, na kojima si odradio čak i SuperPi test? Pazi, ako si na toj frekvenciji odradio test, taj CPU bi trebao da može još da se klokne za "slikanje" tj. za validaciju...

2. Kako je moguće da samo tebi "glupi CPU-Z" ne vidi memoriju? Jel misliš da je to neka teorija zavere, da mali zeleni sve posmatraju i ne dozvoljavaju ti da verifikuješ ništa preko 1270 Mhz, kako si rekao? Jer, "ipak neko treba da drži WR"... Da, mora da je neka zavera...

Ajd' sad lepo izvuci iz mašine koliko možeš, verifikuj, postavi SuperPi skor, izvini se ovim ljudima ovde što si ih zavlačio 4 strane, pa da nastavimo dalje :)

Ajd' sad lepo izvuci iz mašine koliko možeš :)[/QUOTE]

Ma zna sta ti si ovde i najveci problem koliko vidim samo polako znas kako sa kaze kod nas pamtim pa vratim eeee pa prodavace se nesto bice adrese ;)
samo polako

pozdrav mastore;)

@Darko1

Komso sto se nerviras Briga te (kuliraj) 2kom su otisla u Vecna.....zbog gluposti
Vidim za Memoriju nisi postavio koliko ide uz 4-4-4-12 :zgran:
ostavi ID za cpu i zavrsavaj:d

pozdrav dodjes na Kafu?

ima ih vise :zgran:

Nazad
Vrh Dno