Ja imam oko 11200 u 06
Ahahaahahahahahahahah, Chitam i ne mogu da werujem. Shteta shto budale nema : )
Zapravo, latencija L2 kesha je ista kao kod G1 Brisbane-a, ali je mem. kontroler nesto bolji.Brisbane G2 jeste brzi od G1 zahvaljujuci manjoj latenciji L2 kesa koja je sada na nivou Windsor-512 modela i zahvaljujuci nesto boljem mem.kontroleru.
Mislim da je 5-9% mnogo. Mozda u sintetickim testovima koji testiraju vreme pristupa memoriji.Naravno,razlika nije 50%,ali u pojedinim programima koji vise zavise od L2 kes-a, moze da bude izmedju 5-9%.
Ovo stoji.Takodje,G2 se dosta bolje OCuje,pa otuda i otkljucan multi.
Cinjenica je da je 5000+ BE nevidjeno dobra kupovina,posebno imajuci u vidu sto mu i ne treba mnogo veliki Vcore za 3.2-3.3Ghz,pa i one najjeftinije AM2 ploce mogu da ga guraju na tom taktu.
Procesor je bombonica, pazario pre neki dan, cena 55eur.
3.1ghz bez dizanja voltaze i to na box kuleru!
prepolovilo se ucitavanje gotika, kad uzmem jaci kuler bice przenja bar 3.3ghz
upravoSa BOX-om o d 3600+, i ovako su svi isti do tamo 6000+ valjda, oni su malko bolji.![]()
@Prodigy Freak
Odlično, jedno vreme ih nije bilo po prodavnicama, izgleda da je neko ponovo uvezao po veoma popularnoj ceni. Može na PM gde si ga nabavio?
Edit: Sad nešto razmišljam, 55 je baš malo, da nije polovan? U Subotici ga nema osim po narudžbi i to po nekih bezobraznih 6300-6400 din...
@SORD, sta si dizao, magistralu ili mnozilac?
Je si li si siguran da ti memorija ne pravi problem,jesi li i nju klokovao?
Probaj sa naponon od 1.375-1.4V.
Mozes li ti uopste da udjes u win sa 3.1-3.3GHz,da li je problem samo orthos?Probaj da rasteretis memoriju kako bi je potpuno eliminisao kao uzrocnika.Izaberi mnozilac 15 uz 1,375V ,memorija na DDR800b bez podizanja FSB-a.U orthosu pusti small FFT test pa javi sta se desava...
@vdr1981 I,sta mislis,ima li pomoci kakve?![]()
Ima,voda...
Zezam se,previse je to zafrkancije za skoro neprimetan dobitak.Znam ja da ti bode oci to sto svima sa ovim procom u potpisu stoji 3,2GHz ili vise ali posmatraj to sa malo kriticke strane-ko zna koliko je to iztestirano i koliko je vlasnik tolrerantan za povremene nestabilnosti.
Koliki je vdrop od tih 1,47V?Ako si u mogucnosti da isprobas procesor na drugoj ploci mogao bi da izvuces i neki zakljucak,mada moguce je da nece biti neke razlike.Mozda bi fles BIOS-a nesto promenio.. Jel ti vruce u stanu?Probaj nocu sa otvorenim prozorima da proveris stabilnost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari