Posalji mi da vidim taj step fajl.Ima li neka dobra dusa na temi da mi promijeni jednu vrijednost u step fajlu, ne snalazim se sa ovim alatima nikako 😂
Free u smislu kucne/hobby upotrebe, jer vecina ili naplacuje isto ili debelo ogranicava funkcionalnost.Zasto je bitno da software bude free kada ovde prica o kucnoj upotrebi?
I rizikuje neki malware...Ja sam vise mislio na to, svako za kucu moze skinuti sa torenta
X1C@DukeLander ako bi bio ljubazan da mi kazes, da su svi iste cene, sta bi pre uzeo, H2D, H2S ili H2C i zasto? Zahvaljujem unapred.
Da pojednostavnim, kOliko su D i C po tebi kompleksniji, da sutra moram da se namucim, rastavljajuci kompleksnu D ili C glavu, ako se nesto desi???

Da li ste odradili flow rate test?Hoćemo što pre da potrošimo ovaj crni filament što u rezultatu uvek ima izražene linije gde glava popunjava, za razliku od narandžastog koji ispadne fantazija
Imam pitanje, neki modeli imaju ovu liniju, koja u slučaju crnog filamenta bude uočljiva. Da li to tako mora?
Vidim da nisi upoznat sa nekim stvarima pa da ti objasnim na brzaka:Nismo, valjda to radi automatski i nisam hteo ništa da čačkam jer drugi filament radi dobro. Ispravi me ako logika nije dobra

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari