twister
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.12.2001
- Poena
- 660
Pa da li je moguce da je na BambuLab shop sajtu za regiju EU uklonjena Srbija sa spiska?
Taman sam hteo da narucim 2 combo-a:
- Hardened Steel Upgrade Combo - P1 Series - €43.48
Hardened Steel Extruder Gear Assembly
0.6mm Hardened Steel / Complete Hotend
- All-in-one Hotends Kit - P1 Series - €118.36
0.2mm Stainless Steel / Complete Hotend
0.4mm Hardened Steel / Complete Hotend
0.8mm Hardened Steel / Complete Hotend
Sve ukupno €161.84 + €20 da mi **prevoz doteraju iz Nemacke...kad ono ne mogu za 'Billing' adresu da izaberem Srbiju kako bih platio srpskom karticom.
Pise "Please contact an Authorized Reseller if you can't find your country/region in our online store."
Naravno reseller-i su slovenci i 'ovi nasi'. Ni jedni ne nude ovu Combo akciju koja je trenutno aktuelna na Bambu sajtu. Da ne komentarisem cene, posebno kod 'nasih'.
Ima li neko resenje?
btw. nemam nikoga u Nemackoj ili EU da mi to odradi. 'Kocnica' je jedino sto da bi se platilo karticom billing adresa mora biti ista kao ona vezana za karticu (a sajt ne nudi Srbiju kao izbor)
Taman sam hteo da narucim 2 combo-a:
- Hardened Steel Upgrade Combo - P1 Series - €43.48
Hardened Steel Extruder Gear Assembly
- All-in-one Hotends Kit - P1 Series - €118.36
0.2mm Stainless Steel / Complete Hotend
0.4mm Hardened Steel / Complete Hotend
0.8mm Hardened Steel / Complete Hotend
Sve ukupno €161.84 + €20 da mi **prevoz doteraju iz Nemacke...kad ono ne mogu za 'Billing' adresu da izaberem Srbiju kako bih platio srpskom karticom.
Pise "Please contact an Authorized Reseller if you can't find your country/region in our online store."
Naravno reseller-i su slovenci i 'ovi nasi'. Ni jedni ne nude ovu Combo akciju koja je trenutno aktuelna na Bambu sajtu. Da ne komentarisem cene, posebno kod 'nasih'.
Ima li neko resenje?
btw. nemam nikoga u Nemackoj ili EU da mi to odradi. 'Kocnica' je jedino sto da bi se platilo karticom billing adresa mora biti ista kao ona vezana za karticu (a sajt ne nudi Srbiju kao izbor)