Šta je novo?

3D printer - Opsta tema - FAQ

Pa da li je moguce da je na BambuLab shop sajtu za regiju EU uklonjena Srbija sa spiska?

Taman sam hteo da narucim 2 combo-a:

- Hardened Steel Upgrade Combo - P1 Series - €43.48
Hardened Steel Extruder Gear Assembly
0.6mm Hardened Steel / Complete Hotend

- All-in-one Hotends Kit - P1 Series - €118.36
0.2mm Stainless Steel / Complete Hotend
0.4mm Hardened Steel / Complete Hotend
0.6mm Hardened Steel / Complete Hotend
0.8mm Hardened Steel / Complete Hotend

Sve ukupno €161.84 + €20 da mi **prevoz doteraju iz Nemacke...kad ono ne mogu za 'Billing' adresu da izaberem Srbiju kako bih platio srpskom karticom.
Pise "Please contact an Authorized Reseller if you can't find your country/region in our online store."

Naravno reseller-i su slovenci i 'ovi nasi'. Ni jedni ne nude ovu Combo akciju koja je trenutno aktuelna na Bambu sajtu. Da ne komentarisem cene, posebno kod 'nasih'.

Ima li neko resenje?

btw. nemam nikoga u Nemackoj ili EU da mi to odradi. 'Kocnica' je jedino sto da bi se platilo karticom billing adresa mora biti ista kao ona vezana za karticu (a sajt ne nudi Srbiju kao izbor)

Kako onda placa gomila ljudi iz Srb gde im se salje paket na magacin prevoza u Ger?

Ne znam. Ja sam prosle godine platio P1S Combo printer i sve to poslao za Ger. Sve proslo ok. Evo sada...ne moze.

Probao sam i da prilikom popunjavanja 'billing' adrese ne izaberem zemlju (jer nema Srbije), vec da u neko od polja (ne secam se koje) upisem 'Serbia', ali nije proslo na sledeci korak vec je trazio da izaberem zemlju. A tamo nema ponudjene Srbije u listi podrzanih zemalja.

Ako je neko skoro narucivao sa Bambu sajta na adresu magacina u Ger, zamolio bih da mi kaze kako. Moze i na PM.

Hvala.

EDIT:
Pogledao sam svoj stari 'order' od proslogodisnje narudzbine P1S Combo printera, i tamo 'ladno pise ista Ger shipping i billing adresa.
Pokusao da platim sa Ger billing adresom i proslo. Ne verujem!

Ok, izvinjavam se na prethodnim porukama.

To vec ne znam. PayPal nisam koristio godinama. Ova druga dva nisam koristio uopste.
Na BambuLab-u je proslo, tj. nisu uporedjivali da li je billing adresa ista kao ona koja je vezana za karticu.

Medjutim na sajtu comprise.de kao i na 3djake.com , posto takodje ne postoji opcija da izaberem Srbiju kada upisujem billing adresu, ne prolazi bez toga.
Kod 3djake-a mi je trazio i da upisem ime koje je na kartici sto sam i uradio ali dzaba kada je billing adresa pogresna.
Samo mi je javio da je kartica 'dostigla limt' i odbio da naplati. Naravno, limit za devizni je podignut vise nego dovoljno i sama kartica ima 50% vise sredstava nego sto je potrebno za naplatu. Ali ne prolazi.

Pogledacu da na Paypal-u dodam virtuelnu karticu koju sam kreirao preko aplikacije banke, pa da vidim hoce li tako proci placanje.

Izvinjavam se na offtopic-u.

Vrh Dno