- Učlanjen(a)
- 18.07.2001
- Poena
- 83
Nema.Jel Ender ima auto leveling kao Prusa?
U mom poslu to što je nešto u Srbiji jako rasprostranjeno ne znači da je najbolji izbor, već da je lako dostupno i jeftino.
Nema.Jel Ender ima auto leveling kao Prusa?
U mom poslu to što je nešto u Srbiji jako rasprostranjeno ne znači da je najbolji izbor, već da je lako dostupno i jeftino.
Kolega ima Elegoo Mars gde je koristio njihov beli/transparent resin, nista se nije osecalo na modelima.
Verovatno je do samog resina.
Takodje je u pocetku koristio prirodnu svetlost, kasnije uv lampu.
cr6 se ima auto level. Zapravo bi to bio moj izbor za trenutnu kupovinu kada bih se vraćao na FDM.Jel Ender ima auto leveling kao Prusa?
Definitivno je potrebno uraditi wash and cure za sve resin printove, mada i posle toga se oseca malo. Ja mogu da potvrdim za creality resin.Zanimljivo. Pisao sam ja njima na forumu i kao na kraju su bili thank you for your feedback. Nista probacu malo da eksperimentisem.
Vreli motori znace da drajveri pustaju previse struje (ampera) ka motorima.Sa druge strane, kolega ga je uzeo i kaže da su motori stalno vreli. Vreli kao ne može prst da stavi na njih.
Ja i dalje ne znam šta da radim. Hteo sam CR 6 SE, ali vidim da nema sjajne recenzije. Ender 5 Pro je malo skuplji i nema auto leveling, ne znam da li se isplati. Ender 3 V2 svi hvale, a i dalje mi je polovan CR10s Pro opcijaInače cimao sam 3D market/TC Staklenac. Nemaju Ender 3 v2, samo običan. Onda sam se prešaltao na Ender 5 Pro. Načelno nabudžena 3ka, je l'... pa cenim biće i više nego dobar za mene. U ponedeljak idem po njega, pa javljam utiske kada skockam sve i kalibrišem.
Koliko lako se dodaje ABL? Kolika je cena? Ima kod nas ili se čeka od preko?ABL je lako dodati tako da ti to ne bude neki uslov za kupovinu. Inače sa E3 V2 ćeš imati najmanje potrebe za nadogradnjom. Ja sam uzeo E3Pro i dogradio sve i svašta ali mi je ABL najkorisniji dodatak pored OctoPrinta.