Mi danas mozemo samo da nagadjamo koja je vizija bila u commodoru vezana za amigu i iz mog ugla vidjenja oni su razvijali amiga pricu mozda ne onoliko koliko bismo mi zeleli ali ipak... Citava commodore prica je pala u vodu iz finansijskih razloga ,gde amiga nije bila uzrok gubitaka.
i najverovatnije donela advanced aga cipset .
Prijateljice srecan rodjendan
Pa recimo da su finansije bile jedan od razloga pored lose vizije.Ne zaboravimo je da je Commodore svojom ranijom politikom napravio ono sto ce se kasnije pokazati jednim od mozda najboljih poduhvata u istoriji kompanije a to je C64 : Odlican hardwer u odnosu na tadasnju konkurenciju plus prihvatljiva cena za siroke mase.Znamo sta je bio rezultat celog tog poduhvata.Mislim da je slicno moglo i sa Amigom.
Pa recimo da su finansije bile jedan od razloga pored lose vizije.Ne zaboravimo je da je Commodore svojom ranijom politikom napravio ono sto ce se kasnije pokazati jednim od mozda najboljih poduhvata u istoriji kompanije a to je C64 : Odlican hardwer u odnosu na tadasnju konkurenciju plus prihvatljiva cena za siroke mase.Znamo sta je bio rezultat celog tog poduhvata.Mislim da je slicno moglo i sa Amigom.
pa Super Star Dust je skoro isti kao i na A500...Super star dust je zaista bio pokazatelj AGA cipseta, 1993 godine.Zaista napredan rendering za ono vreme.
E a taman sam se smirio sto se tice retro kompjutera i sad odem na kupindo i nadjem gomilu amiga style casopisa i kupim ih, e to ste sve vi krivi!!!![]()
pa Super Star Dust je skoro isti kao i na A500...
tako da sa Amigom nikako nije mogao da se ponovi scenario slican C64, bar ne u tadasnjem Commodoreu...
Gledajte sta covek radi sa jednom A600 i A1200
[YOUTUBE]NMCFNI7fJIE[/YOUTUBE]
Ovo A600 na levom kanalu a A1200 na desnom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari