MagicMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2007
- Poena
- 510
Volim bre amige ....
Ekstra su to mašine bile ....
Ekstra su to mašine bile ....
Daj nemoj me zezati da ne znas ko je Tyschtschenko ??
ozbiljno, ne znam a nemam vremena da istrazujem. (najverovatnije ni ti ne znas ko je Rodolphe Czuba ili Didier Méquignon)...![]()
Ti si jedini covek na svetu koji ima 2 i vishe Amige na gajbi a ne zna ko je Petro moj frend sa fb-a.
cisto poredjenja radi:
hvala na infou! jel se zna sta je radio pre propasti Commodorea? da li je bio zaposlen u istom?Dobro DraCo, bila profesionalna masina za video editing, niko to nije kupovao da bi igrao igrice, otud "malo" visa cena. Sad koliko je realna cena za ovaj sa ebaya, stvarno ne bih mogao da kazem, nostalgija je faktor koji ne udara u glavu svima podjednakoGledao sam skoro taj Hades, samo povrsno, 2x060 moze da vozi? MC68060 je i dalje veoma skup procesor, i tesko se nalazi odtud i jace cene za masine i acceleratore bazirane na njemu. Inace Petro je bio direktor Amiga Technologies posle propasti Commodorea, ugovorio deal sa Escomom, pa sa Gateway itd
Ne verujem da postoji neko trziste za 060 i PowerPC azdaje, svako ko je hteo vec je to kupio,
mozda bi isle serije od par desitina komada i to papreno skupe,
na osnovu ovoga sto si napisao, tj. realnog stanja: samo mogu 100% da se slozim sa tobom.jer jel' te u Amiga svetu samo derikoze operisu.
ni to mi nije bilo uvek najjasnije: MorphOS = AmigaOS ali samo za "clean" aplikacije (one koje koriste sistemske APIje, one koje idu direktno na hardware nece raditi??)?Sto se tice PowerPC, ja bih uvek pre isao na varijantu Macmini g4 + MorphOs, stotinak eura trosak i milina, sve leti. A i cemu PowerPC na Amigi, gotovo da nicega i nema od softvera.
mozda i moze! Lotharek i jos jedan lik imaju potrebnu opremu: rekli su da ce proizvoditi sve za sta postoji potraznje i naravno, ako je dostupna dokumentacija/sheme for free!Da se ispravim, svako ko je voljan da se odvoji od cetvorocifrene sume za PowerPC accelerator vec je to uradio, kad bi kostli 200-300e isli bi kao alva![]()
znaci tako su resili kompatibilnost sa OCS/ECS/AGA: preko emulatoraAmigaOS 4.1 pokrece preko Petunie (emulatora) nativne Amiga aplikacije, on je jos gori po tom pitanju od MorphOSa. Hardver za MorphOs je jeftin, dostupan, a sam Os je brz kao munja. Ako imas PowerPC Mac probaj, moze i live da se pokrene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari