Aragorn
Čuven
- Učlanjen(a)
- 19.12.2001
- Poena
- 665
Proslo to sutra, kako ti se cini? Ajde neki review sa fotkama![]()
Evo ovako:
Kao sto se moglo i pretpostaviti, ova kombinacija dalje neuporedivo bolji zvuk od Z5500, sada se cuju detalji u produkciji za koje ranije nisam ni znao da postoje. Visoki i gitare dobro zvuce, vokal nije los. Jedino mi je bas pomalo nedefinisan, odnosno, nije dovoljno dubok (a i ne trese prozore kao Z5500 :d).
Zvucnici su dosta surovi prema losoj produkciji i losim snimcima, bas se oseca velika razlika izmedju pojedinih diskova (originali). O MP3 da i ne govorim, posto ce me to baciti na muke, jer mi je 98% kolekcije MP3.
Ipak, nemam jos potpuno definisan utisak o ovoj kombinaciji. Razlog za to je sto ponesto perfektno zvuci (Vivaldijeva 4 godisnja doba su da se smrznes) dok je ponesto blago priguseno (malo jaci rok), kao da su zvucnici nekako stegnuti i da ne mogu da se razmahnu. Nadam se da ce to nestati posle perioda usviravanja a za to vreme cu se i navici na njih, pa cu moci da prepoznajem nijanse. Takodje, treba da pogledam neki film, pa da vidim kako ce i to zvucati. Ono sto mi se ne dopada je sto moram malo vise da pojacam nivo zvuka da bih cuo detalje.
Inace, ovo su utisci od jedno sat i poslusanja, nisam imao vremena za vise. Kao sto rekoh, mislim da ce prava ocena doci za jedno mesec dana. Onda cu i proceniti koliko dugo ce se zadrzati kod mene
Trebace mi mesec dana da pohvatam sve opcije na risiveru, svasta ima. Tu je cak i USB dock, tako da moze da pusta muziku direktno sa flash diska (osecam da se flejm audiofila priblizava
Za fotke cete morati da sacekate, nisam u stanu sledecih par dana
Poslednja izmena: