Shaman ti dam adresu pa dodji da vidiš kakva mi je oprema, nova ili polovna. Zatim onda nešto piši.Ti što po forumima "teraju iz kuće" kad nisu zadovoljni u praksi kad im dođu "majstori" su mirni ko bubice.
Kod svih sam bio najviše supernova i sve znamNema potrebe 😅 A i ti si korisnik usluga drugog provajdera?
Pisi im na: [email protected]Zvati njih je misija za koju treba izdvojiti 2 sata slusanja melodija uz najave za koliko ce se javiti operater. Trebalo bi da vracam staru opremu ovih dana, pa da se u nekoj poslovnici informisem.
Ja kada izvucem link dobijem ga u ovom obliku https://edge-mts-si-2.mts-si.tv/iris_move_promo/index.mpd ali neće da mi ga pusti u VLC plejeru, tj lokalnoj mreži.Tu informaciju,bar ovde nećeš dobiti.Imaju programe koji izvlače linkove tj liste.
Ja sam ti lepo rekao,ovde tu informaciju nećeš dobiti,bar ne javno.Dok je bila stara platforma imao sam program koji je to radio,naravno na novoj ne radi,a drugi ne mogu da dobijem(da ne ulazimo u razloge).Ok. Imam svoj MOVE nalog pa sam odatle izvukao.
@shamanNS Ako moze preko poruka neko dodatno objasnjenje kako da dodam i to za autorizaciju, pa da isprobam. Hvala
Sad svaki kanal ima različit token & promenom kanala prestaje da važi prethodno korišćeni token.Mada su se tokeni dosta često menjali,tipa na dana dva,ne znam kako je sada.
Ne troše se ako je mts broj u pitanju.Pozdrav. Zna li neko, ako na mobilnom telefonu sa mts kartice podelim internet i na taj hotspot nakačim npr laptop i na njemu pustim Move app, da li se mobilni podaci u tom slučaju troše?
Samo na optici.Može li se u Supernovi dobiti OTT Move uređaj koji ne zahteva da koaksijalni kabl
bude utaknut u move box nego da radi na LAN priključku?
Trebam da koristim box na spratu a na spratu nemam koaksijalni priključak
a bušenje više zidova mi nije popularna opcija. U svakoj sobi imam izvučene mrežne priključke.
Kako može da se zaobiđe move aplikacija i da se gleda na tivimate?Masa kanala koji su SD na dvb-c su FHD na Move. Još kad zaobiđeš Move aplikaciju pa gledaš na TiviMate čak je i zapping mnogo brži nego na dvb-c.
Na desnom delu screenshot-a lepo vidiš da VLC "gađa" proxy / web server na LAN IP adresi 192.168.0.3 i portu 8000. Proxy "dohvati" privremeno validan stream link na Move serveru i preusmeri player na to.
To ti je uobičajena pojava na loše održavanom coaxu. Budi uporan dok ne reše. Njima i kad polovično radi, radi normalno dok ne insistiraš.Ja poludeh sa Supernovom a nemam alternativu kod mene... Download super a upload od 0.1 do 1Mbits... Dolazili 3-4 puta, menjali ruter, proverilii sve i izgleda da nije problem kod mene, nakon toga nešto sa centralom se čuju, oni dal resetuju nešto, i par dana bude ok upload oko 16-18 Mbits, pa opet ispočetka.... Do skoro je bilo sve super, poslednjih par nedelja katastrofa... Da li još neko ima tih problema?
Imao sam isti problem zvrckao ih skoro mesec dana da bi na kraju promenili neko pojacalo na banderi i od tada radi normalno, znaci ako im ne sedis na glavi nista od resenjaJa poludeh sa Supernovom a nemam alternativu kod mene... Download super a upload od 0.1 do 1Mbits... Dolazili 3-4 puta, menjali ruter, proverilii sve i izgleda da nije problem kod mene, nakon toga nešto sa centralom se čuju, oni dal resetuju nešto, i par dana bude ok upload oko 16-18 Mbits, pa opet ispočetka.... Do skoro je bilo sve super, poslednjih par nedelja katastrofa... Da li još neko ima tih problema?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari