keza
Čuven
- Učlanjen(a)
- 22.12.2005
- Poena
- 665
Ja planiram istu akciju, prelazak sa Superplan2S na "samo internet" plan.Jedno mozda off-topic pitanje, istekao mi je SuperPlan2S ugovor gde sam dugo godina imao Internet i TV, a taj TV ne koristim vec dugo, jel komplikovano da se predje samo na internet. U smislu, da li moram da cekam da dodju da menjaju ruter i da vracam nazad uredjaje, ili ce sve da prodje kroz aplikaciju i samo da nastavim da koristim isti ruter kao do sada i da se kroz aplikaciju promeni paket a ja odnesem box i gluposti za tv kad stignem?
Podneo sam zahtev za raskid 30 dana pre isteka ugovorne obaveze. Sada čekam da istekne ugovorna obaveza, pa SMS da vratim opremu, a onda im sve vraćam.
Kada ugase uslugu, razmisliću da li da uzmem samo internet kod njih ili kod konkurencije. Taj period planiram da premostim korišćenjem komšijinog Wi-Fi-ja (uz njegov pristanak, hehe).
Kada su me pre mesec dana zvali da mi ponude produženje ugovorne obaveze na još dve godine, uz odličnu "pogodnost" (prvi mesec 50% jeftinije) i kada sam im rekao da hoću samo internet, odgovorili su mi da moram potpuno da raskinem ugovor i vratim opremu.
Pošto je ovo Supernova, svakako je najbolje prvo sve razdužiti, pa tek onda tražiti uvođenje novog interneta, jer sa njima nikada nisi siguran.