Šta je novo?

Supernova (2024+)

Zadovoljstvo je ogromno ali na njihovoj strani jer nemam gde da pređem. Prekidi u poslednje vreme sve češći, bagpovanje STB boxa, zabadanje modema, skoro svaki dan reserovanje. Ma užas... Ako ti radi sadašnji operater bez problema ne prelazi nigde, kod SN pogotovo.
Ista prica nema konkurenciju i osudjen na SN 😡

Kako ste zadovoljni sa supernovom?
Istekao mi ugovor sa sbb, pa gledam da predjem na nesto drugo.
Internet je dobar. Za 2 godine korišćenja samo nekoliko prekida od par minuta. Optika naravno. Dok televiyija je imala i prekide od celog dana, kažu da rade na mreži... Sve u svemu usluga solidna, barem je to moje lično iskustvo.

Gledajte isključivo kolonu „Beneficirana cena/Promocija” na papiru
Koliko si siguran u ovo? Okej, razlikuju se dva prikazana ugovora, ali ne vidim razlog zašto 1 din kao dodatni benefit nije dovoljno.

Kako ste zadovoljni sa supernovom?
U suštini je najrelevantnije da pitaš komšije, jer dosta zavisi od lokacije. Opšte gledano, može se reći da je optika dobra, a kablovska loša.

Moj drugar je dobio zvaničnu mts akciju za 1 dinar, ja podneo zahtev za isto preko telefona, a radnici na terenu probali da me prevare!
Doneli su „Sažetak ugovora“ i lagali me u lice da je paket 1 dinar, pokazujući sitnu stavku „dodatni benefit”. Međutim, u redu ispod stoji stvarna cena od 6.399 dinara mesečno od prvog dana! Hteli su na silu da mi ostave opremu „na poverenje” kako bi uzeli proviziju.
Gledajte isključivo kolonu „Beneficirana cena/Promocija” na papiru – ako tu piše 6.399 dinara, toliko ćete i plaćati! Ne primajte opremu u kuću i ništa ne potpisujte dok ne vidite crno na belo cenu od 1 dinar!
Po ovome ispada da bi ti cena.stvarno bila 1 din tokom 24 meseca

Roditeljima je pisalo 1 mesec 50% pa su imali 24 meseca besplatan internet, kako je dogovoreno u nekoj akciji slicno tvojoj.
Koja je fora sa tim razlikama nije mi jasno.

Pre skoro tri meseca mi je istekao ugovor SN, vratio opremu, presao na 5g kucni net, jer nije bilo drugog provajdera na optici Paket je bio Super plan 2m, internet na optici 200/100, kasnije podigli upload na 200, plus Tv. Sto se tice same usluge, bila je stabilna, bez prekida, mozda par kratkotrajnih, 30-60min za dve godine. Sa te strane sam bio zadovoljan. Internet je bio uvek bar 10% iznad deklarisanih brzina, upload cak i bolji, isao do 300.
Ono zbog cega sam odustao od SN je njihovo nepridrzavanje ugovorne cene, koju su podizali po sopstvenom nahodjenju. Prvi put kao migracija na novi paket, 400/400 unapredjenje usluge, gde sam blagovremeno ulozio prigovor, i pored toga mi je sledeceg meseca stigao i naplacen uvecani racun, paket ostao stari. Opet sam morao da ulazem prigovor, pa su mi sledeceg meseca umanjili racun za iznos koji mi je uvecan prethodnog meseca. Onda je bilo jos jedno povecanje na aktuelnu cenu, i opet sam morao da ulazem prigovor. Nudili su mi pola godine pre isteka da sklopimo novi ugovor na fiksnu mesecnu pretplatu, koji bi startovao odmah, sto bi bilo otprilike 6 meseci 50% , kad se preracuna. Nisam pristao, zbog njihove prakse nepostovanja ugovora i nadajuci se alternativi, koja je dosla uvodjenjem 5g mreze u Srbiji.

Nazad
Vrh Dno