Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Chained 6.5/10

Шта знам, солидна идеја, солидна глума, солидна изведба, али фали нешто. Пребрзо се радња одвија, премало упознамо чак и главног лика, могло је то боље али свакако вред бацити поглед.

Pogledao sam He-Man and She-Ra: The Secret of the Sword kao pripremu za igru He-Man and the Masters of the Universe: Dragon Pearl of Destruction ciji izlazak je pre neki dan odlozen za leto. Crtani je zastareo ali je gledljiv i verovatno ce se svideti ljudima koji su gledali tv seriju iz proslog veka. Crtani mozete da pogledate na youtube-u.

Pre nekoliko dana sam na sajtu imdb video da je Luj de Fin osvojio samo jednu nagradu a taj glumac je bio popularan u vise evropskih zemalja.

Pogledao sam He-Man and She-Ra: The Secret of the Sword kao pripremu za igru He-Man and the Masters of the Universe: Dragon Pearl of Destruction ciji izlazak je pre neki dan odlozen za leto. Crtani je zastareo ali je gledljiv i verovatno ce se svideti ljudima koji su gledali tv seriju iz proslog veka. Crtani mozete da pogledate na youtube-u.
Imao sam ovu video kasetu kao klinac, izlizao je od gledanja i pored kriminalne sinhronizacije koja mi je i tada smetala. Muzička tema kida. 😋

https://www.imdb.com/title/tt32612507/ Mumija bato... ne znam sto rimejkuju stalno ovu glupost al ajde...
70% Evil Dead (ovaj Lee je radio zadnji film) 25% Exorcist 5% random Mumija/Egipat stuff...
Gore horor, na momente komicno los koji smara preko 2h.
Gluma dno, osim mumijice koja se trudi ali ne znam sta su hteli sa njom posto je i ona malo komicna. Mala je izuzetno ruzna +10h sminkanja, trebalo je to malo drugacije da izgleda.
Mali iz Bring Her Back je 100x bolji.
Ok za pogledati kad izadje u masu, nikako za bioskop. Svakako mnogo bolji od prethodnih avanturica limunada sa Tomislavom i onim raspadom iz devedesetih.

^ Nije me naročito iritirao i gledao sam do kraja, ali da ću ga nekad ponovo pogledati nema šanse.
Sa donjeg spiska "Marsovca" sam (za sada) gledao jedanput a ostale od dva do sramota me je reći puta 😀
Ko je eventualno propustio neki od naslova i voli sci-fi eto prilike.

Imao sam ovu video kasetu...
Secam se u prvoj polovini 1990ih nikada nije bilo dovoljno praznih video kaseta a imao sam verovatno oko 50 komada.
Cini mi se da sam u Sava centru gledao crtani Pacije price: Blago izgubljene lampe a ispred sale su delili Asteriks kalendare.
U oglasu mozete da zavirite u strip ako vas zanima kako izgleda.
Kupio bih taj strip da nije skup i da skupljam polovne stripove a secam se da sam ga procitao kada je izasao.
Preporucujem vam da pogledate i crtani Asteriks protiv Cezara na youtube-u.

11.jpg22.jpg

Какав Филм (намерно велико Ф) - https://www.imdb.com/title/tt10208198/
Да се очистим од woke пропаганде, погледао сам овај Филм и од мене заслужено 8/10. Велика препорука за све оне који га нису погледали. А крај је фантастичан.

Uz jedvite jade uspeh da repriziram film, cije se radnje nimalo nisam secao,
ali privukla me ekipa glumaca (Ryan Gosling, onaj Jedi kojem ne mogu nikad da se setim imena nikad ako ne povezem sa UFC fajterom,.. i Naomi Wats):

Stay (2005)

Svi su odglumili odlicno, ali sam film je od samog starta predvidiv, lose napisan i lose reziran.

Nema ocene, preskociti lagano..

Odgledah i ja Send Help, film je obična sprdačina u svakom smislu, velika je greška analizirati ga kao ozbiljan film. Čak mi ni kriminalan CGI nije smetao, uklapa se u opštu sliku. Relativno zabavan sa jasnom strukturom i odličnim tempom.

Balls Up (2026)

Ko voli ovakve komedije, uživaće 🙂 Ako ništa drugo, barem zbog Marka Volberga i naravno Saše Barona Koena 🤣

Odgledah i ja Send Help, film je obična sprdačina u svakom smislu, velika je greška analizirati ga kao ozbiljan film. Čak mi ni kriminalan CGI nije smetao, uklapa se u opštu sliku. Relativno zabavan sa jasnom strukturom i odličnim tempom.

Po meni,film uopste nije sprdačina...na vrlo zanimljiv način prikazuje kakve profile ličnosti današnje (USA) društvo proizvodi i da su svi spremni na sve...plus oni lepi tropski pejzaži...

Jes CGI sa veprom malo bzvz...

Tron Ares šteta àto je snimljen kao dečiji film, vizuelno je odličan. Priča solidna nadam se da će nastavcoli biti za stariju publiku. Ako se ne varam prethodni je bio ozbiljniji.

Muzika naravno DA

Znam da se ne komentarisu utisci drugih ali Trap je meni bas djubre, Josh Hartnet mi je gotivan jos od Black Hawk down( ili da ne kazem od Faculty), ali film je bas razocaranje sa sve cerkom od rezisera Sjamalana , koja se trudi da bude glumica

Ni meni se Trap nije uopšte dopao - prilično mi je sve tu glupo i naivno, naročito 16000 policajaca grada Čikaga koji jure Džordža.

Trap bolji od Send Help, kad već pričamo o djubrištu 🙂

Nisam gledao Send Help, odustao sam od te ideje kada sam ovde pročitao komentare o istom, dok ne je u nedostatku bilo kakvih komentara M.Najt uhvatio u zamku.

Nazad
Vrh Dno