Wall-e i Džejmi "Pacov" Oliver (aka Ratatouille). Možda bih ubacio i franšizu "Toy Story" među best of.Moj omiljen crtani , jedan od retkih koji sam remuxovao 4K/DV sa našom sinhronizacijom.
Ice Age i Madagascar?Wall-e i Džejmi "Pacov" Oliver (aka Ratatouille). Možda bih ubacio i franšizu "Toy Story" među best of.
Po nazivu učinilo mi se da mi je poznat i da sam ga gledao, međutim nije. Deluje zanimljivoPossum (2018)
Odličan psihološki drama film sa elementima horora, horora koji nije očigledan... Već najgori horor- koji nosimo u nama. Gluma vrhunska.
8/10
Dobro jutro svima.Po nazivu učinilo mi se da mi je poznat i da sam ga gledao, međutim nije. Deluje zanimljivo
Kolega možeš da se kladiš da postotak nije ni blizu toga, čak i za članove starijih godišta.Verujem da ga je ovde gledalo 80% ljudi sigurno.
Nisi me dobro shvatio.Samo vi gledajte Jasona Stathama. 😀
Odličan je Possession, naravno nije za svakog i neće se baš svideti širokoj publici.Sjajno nisam ga gledao eto poslastice
Брате, која глума, ово је за Оскара! Нисам гледао.Nisi me dobro shvatio.
Odličan je Possession, naravno nije za svakog i neće se baš svideti širokoj publici.![]()
Ma zejbavam se. Gotivim Jasona.Nisi me dobro shvatio.
🤣🤣"London" njegov najbolji film
Ma kakvi pomešao, sa tim nema šanse. Mislim da ne postoji sličan film. Ja uglavnom starije gledam, novije ređe.Dobro jutro svima.
Heh, možda si ga pomešsao sa, pa mogu reći kultnim i legendarnim, filmom Possession iz 1981. godine sa Sem Nilom i Izabelom Adjani.
Verujem da ga je ovde gledalo 80% ljudi sigurno.
U pravu si. Nema to veze sa godinama, već sa intelektom.Kolega možeš da se kladiš da postotak nije ni blizu toga, čak i za članove starijih godišta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari