Evo pitao sam ja CHAT GPT da prepriča@sunce86
Bili bi zahvalni kada bi nam prepricao intervju u kratkim crtama tj kakva je predikcija cene ETH, da li smo videli top itd
P.S. Da li medju tim likovima koje pratis za ETH je i Benjamin Cowen? On bas dobro predvideo bottom za ETH ove godine, majstorski. Cini mi se da je skoro crtao top do 5.5 i 6.5k do kraja godine
Hvala na ovome, po predikcijama sreca nije se gubilo vreme na gledanje toga😁Evo pitao sam ja CHAT GPT da prepriča
Pregled (Intervju i glavni zaključci)
- Ko je Tom Lee i šta radi?
Tom Lee je osnivač Fundstrata i predsednik kompanije BitMine Immersion Technologies (BMNR), koja je postala preduzeće sa najvećim trezorskim zalihama Ethera — preko 833.000 ETH, što je oko 1 % ukupne ponude ETH X (formerly Twitter)+6Bankless+6BeInCrypto+6.- Zašto ETH – ne BTC?
Lee vidi Ethereum kao “najveću makro-kocku naredne dekade”, zbog njegove uloge u tokenizaciji imovine, stablecoinovima, i finansijskoj digitalizaciji. Ethereum nudi više funkcionalnosti od Bitcoina, uključujući pametne ugovore potrebne za institucionalne upotrebe BeInCrypto.
Njegova firma je bila u stanju da brzo akumulira ETH, kupujući 833.000 tokena za samo 27 dana — 12 puta brže nego što je MicroStrategy akumulirao Bitcoin Bankless+1.- Strategija i planovi: 5 % ciljana akumulacija ETH
BitMine cilja da dostigne 5 % ukupne ponude Ethereum-a, što znači približno 6 miliona ETH. Lee veruje da to nije samo investicija, već stvaranje infrastrukturne vrednosti kroz staking i učešće u ekosistemu. Strateški je važno biti “pristojan”, po zakonima SAD — trasirajući put institucionalnom usvajanju Bankless.- Signali i razlozi za optimizam
- Stablecoins rastu — pogoni tokenizaciju imovine.
- Wall Street sada ozbiljno istražuje Ethereum zbog njegove kompatibilnosti sa zakonima i skalabilnim platnim mehanizmima.
- Na domaćem terenu, BitMine doživljava podršku velikih institucionalaca kao što su Bill Miller i Kathy Woods BeInCryptoBankless+1.
- Predviđanja cena Ethera
Od aprila kada je bilo dno ovog mini beara do sada ETH je skočio za 180%. A mediji su pričali da se kitovi povlače i da se ne nazire kraj.To što je takvu količinu kupio za tako kratko vreme, a ETH nije došao na ath samo govori o tome koliko je eth risky business.
I zalosnoBaš smešno.![]()
Baš tako! Da si ga kupio pre samo 30 dana,sad si dobar 1500 po komadu...ETH je na $3900. Ako je nekom smešno, ok. Meni se baš sviđa. Da li postoji neko ko je u minusu na ETH?
Bilo bi dobro da vi koji pratite cenu kripta u $ pogledate i koliko je vrednost $ koji je sada oko 100 dinara pala u odnosu na evro od pocetka godine jer cete onda mozda manje biti odusevljeni cenom.
Bilo bi dobro da vi koji pratite cenu kripta u $ pogledate i koliko je vrednost $ koji je sada oko 100 dinara pala u odnosu na evro od pocetka godine jer cete onda mozda manje biti odusevljeni cenom.
Pa , treba obratiti paznju na fise faktora da bi se dobila priblizno jasna slika.Ja druze pratim cenu u odnosu na april 2025, nista drugo mi nije orijentir
ima, evo mi se nadamo!!Ima li nade da DOT dođe bar na pola svog ATH ako krene alt sezona?
Zavisi gde ti se nalazi ćošakPozdrav ljudi imamo ovih dana "pristojan" pad Bitcoina kojie se vec 3-4 nedelje muci da ode na visi nivo od trenutnih vrednosti.
Sa druge strane ozbiljan skok ALT-ova.
Iskreno mislim da je ovo ta "ALT sezona"/ "Etherium cunami" ili kako se vec zove i da je kraj ovog ciklusa odma iza coska ..
Ja sam delom preostalog novca uskocio ponovo u Uniswap pre jedno pola sata na 10.9 ( i planiram da ga prodam uskoro ).
Ako dobijemo eventualno mir u Ukrajni onda bi to verovatno znacio moj definitivni izlazak do leta sledece ili jeseni godine.
Zaboravio sam i kako izgleda drugacijenece to skoro uzimajuci u obzir da se btc d vratio preko 60%, verovatno jos koja korekcija altova u najavi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari