Evo pitao sam ja CHAT GPT da prepriča 🙂@sunce86
Bili bi zahvalni kada bi nam prepricao intervju u kratkim crtama tj kakva je predikcija cene ETH, da li smo videli top itd
P.S. Da li medju tim likovima koje pratis za ETH je i Benjamin Cowen? On bas dobro predvideo bottom za ETH ove godine, majstorski. Cini mi se da je skoro crtao top do 5.5 i 6.5k do kraja godine
Hvala na ovome, po predikcijama sreca nije se gubilo vreme na gledanje toga😁Evo pitao sam ja CHAT GPT da prepriča 🙂
Pregled (Intervju i glavni zaključci)
- Ko je Tom Lee i šta radi?
Tom Lee je osnivač Fundstrata i predsednik kompanije BitMine Immersion Technologies (BMNR), koja je postala preduzeće sa najvećim trezorskim zalihama Ethera — preko 833.000 ETH, što je oko 1 % ukupne ponude ETH X (formerly Twitter)+6Bankless+6BeInCrypto+6.- Zašto ETH – ne BTC?
Lee vidi Ethereum kao “najveću makro-kocku naredne dekade”, zbog njegove uloge u tokenizaciji imovine, stablecoinovima, i finansijskoj digitalizaciji. Ethereum nudi više funkcionalnosti od Bitcoina, uključujući pametne ugovore potrebne za institucionalne upotrebe BeInCrypto.
Njegova firma je bila u stanju da brzo akumulira ETH, kupujući 833.000 tokena za samo 27 dana — 12 puta brže nego što je MicroStrategy akumulirao Bitcoin Bankless+1.- Strategija i planovi: 5 % ciljana akumulacija ETH
BitMine cilja da dostigne 5 % ukupne ponude Ethereum-a, što znači približno 6 miliona ETH. Lee veruje da to nije samo investicija, već stvaranje infrastrukturne vrednosti kroz staking i učešće u ekosistemu. Strateški je važno biti “pristojan”, po zakonima SAD — trasirajući put institucionalnom usvajanju Bankless.- Signali i razlozi za optimizam
- Stablecoins rastu — pogoni tokenizaciju imovine.
- Wall Street sada ozbiljno istražuje Ethereum zbog njegove kompatibilnosti sa zakonima i skalabilnim platnim mehanizmima.
- Na domaćem terenu, BitMine doživljava podršku velikih institucionalaca kao što su Bill Miller i Kathy Woods BeInCryptoBankless+1.
- Predviđanja cena Ethera
Od aprila kada je bilo dno ovog mini beara do sada ETH je skočio za 180%. A mediji su pričali da se kitovi povlače i da se ne nazire kraj.To što je takvu količinu kupio za tako kratko vreme, a ETH nije došao na ath samo govori o tome koliko je eth risky business.
I zalosnoBaš smešno. 😀
Baš tako! Da si ga kupio pre samo 30 dana,sad si dobar 1500 po komadu...ETH je na $3900. Ako je nekom smešno, ok. Meni se baš sviđa. Da li postoji neko ko je u minusu na ETH?
Bilo bi dobro da vi koji pratite cenu kripta u $ pogledate i koliko je vrednost $ koji je sada oko 100 dinara pala u odnosu na evro od pocetka godine jer cete onda mozda manje biti odusevljeni cenom.
Bilo bi dobro da vi koji pratite cenu kripta u $ pogledate i koliko je vrednost $ koji je sada oko 100 dinara pala u odnosu na evro od pocetka godine jer cete onda mozda manje biti odusevljeni cenom.
Pa , treba obratiti paznju na fise faktora da bi se dobila priblizno jasna slika.Ja druze pratim cenu u odnosu na april 2025, nista drugo mi nije orijentir
ima, evo mi se nadamo!! 🙂)Ima li nade da DOT dođe bar na pola svog ATH ako krene alt sezona?
Zavisi gde ti se nalazi ćošak 😉Pozdrav ljudi imamo ovih dana "pristojan" pad Bitcoina kojie se vec 3-4 nedelje muci da ode na visi nivo od trenutnih vrednosti.
Sa druge strane ozbiljan skok ALT-ova.
Iskreno mislim da je ovo ta "ALT sezona"/ "Etherium cunami" ili kako se vec zove i da je kraj ovog ciklusa odma iza coska ..
Ja sam delom preostalog novca uskocio ponovo u Uniswap pre jedno pola sata na 10.9 ( i planiram da ga prodam uskoro ).
Ako dobijemo eventualno mir u Ukrajni onda bi to verovatno znacio moj definitivni izlazak do leta sledece ili jeseni godine.
Zaboravio sam i kako izgleda drugacijenece to skoro uzimajuci u obzir da se btc d vratio preko 60%, verovatno jos koja korekcija altova u najavi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari