Ima dosta stvari koje mi se ne sviđaju u BPŠ i ponekad pišem o tome na forumu, ali ima stvari koje mi odgovaraju i zato i dalje imam nekoliko aktivnih računa kod njih. Čitajući ovu temu neko bi pomislio da je BPŠ najgora banka kod nas, ali to je daleko od istine. Jedna od prednosti u odnosu na ostale je ta što mogu da podignem gotovinu u dinarima i evrima na blagajni, čak i da dobijem željene apoene. Prošlog vikenda sam naletela na praznu poslovnicu i sve sam obavila za 5 min.
Pre nego što sam otvorila Račun plus, u Raiffeisen banci sam otvorila iRačun. Iskustva sa zaposlenim u njihovim poslovnicama su gora nego sa BPŠ. Broj poslovnica je drastično smanjen, čekanje predugo, da ne pominjem neljubaznost i neznanje. Dva puta sam morala da prijavljujem promenu LK, jer im sistem nije registrovao promenu. Mobilna aplikacija je zastarela i godinama nema unapređenja. Još uvek nisam zatvorila račun kod njih, samo zato što nema naplate održavanja.
Kada je u BPŠ bila tranzicija na novi sistem, član porodice je trebao da otvori račun za uplatu honorara. Izabrala sam ProCredit banku, zbog mogućnosti otvaranja računa online, Mastercard i slanja kartica na kućnu adresu. Kartice smo čekali duže od mesec dana, nisu poslate na kućnu adresu i obraćali smo im se 4 puta dok nisu stigle u poslovnicu! Njihova mobilna aplikacija je ista kao aplikacija BPŠ, ali sa mnogo manje podešavanja. Gotovina se ne može podići na blagajni, nego samo na bankomatu, itd.
Kada uporedim BPŠ sa dve gorepomenute, BPŠ je za mene i dalje bolji izbor, i pored gomile brljotina nakon promene sistema.