crveni baron
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.10.2022
- Poena
- 125
Sad uradih factori reset
Kako da vratim panel sa obavestenjima kao na one ui 6
Hvala
Kako da vratim panel sa obavestenjima kao na one ui 6
Hvala
Izjava o trosenjuGoogle priznao da je Instagram odgovoran za ubijanje baterije.
Nije samo Samsung pogođen (ovo i sam mogu potvrditi).
Ja sam i dalje na verziji iz Avgusta 2024. i razmišljam da li da ažuriram na ovaj poslednji majski update..
Da li je to sada rešeno sa poslednjim update-om?
Može li link ?Ja sam na svojoj Ultri roknuo PixelOS Custom rom i mnogo bolja baterija kao da je sad izvadjen iz kutije. Bem ti OneUI
Meni je 70% Samsunga njegov OS. Bez njega mi je to samo neka MotorolaJa sam na svojoj Ultri roknuo PixelOS Custom rom i mnogo bolja baterija kao da je sad izvadjen iz kutije. Bem ti OneUI
Ne vjerujemo dok ne okačiš neku sa "mladine strane" 😅Možda da pročitaš malo temu, o tome se piše stranama unazad.
On topic: ne znam je li fatamorgana il' šta je, sinoć se baš dosta škljocalo na nekoj proslavi, čini mi se da su portret fotografije vidno lepše nego što je ranije bio slučaj. Ozbiljno se ponosim nekim slikama, ne bih da kačim ovde jer su ljudi na njima ali su baš baš lepe, glatke, lepo svetlo, taman blur kako i koliko treba... ultra je u pitanju.
I na 6.1 kvalitetno troši bateriju na 4G.Ja sam i dalje na verziji iz Avgusta 2024. i razmišljam da li da ažuriram na ovaj poslednji majski update..
Baterijom generalno nisam preterano zadovoljan, koliko sam uspeo da primetim kao i svi sada na UI 7.0.. jedino što me odbija je ta velika potrošnja na 4G, zbog modema očigledno..
Da li je to sada rešeno sa poslednjim update-om?
Znam. 😅 Glupo je ovako bez dokaza kao prazna hvalisava priča, može biti i do "imam dar da opalim dobru fotku" a silno želim da mi se dopadne UI7 pa tražim još neki razlog. 🤣Ne vjerujemo dok ne okačiš neku sa "mladine strane" 😅
Džabe im...^ sa poslednjim ažuriranjem instagrama rešili su preteranu potrošnju baterije.
Neka, kida on bateriju i dalje, samo ne toliko nenormalno kao do pre 2-3 dana.^ sa poslednjim ažuriranjem instagrama rešili su preteranu potrošnju baterije.
Ne verujem nešto drastično. Žale se na bateriju i na S25UJa nemam instagram i opet je baterija loša. Ovaj poslednji update nije pomogao. Max 4 sata SOT na 4G. Evo od 9 jutros sam na 60% već 🤦
Samo chrome i telegram...
Da li bih dobio nešto da pređem na S24Ultra sa s23 Ultra?
Dobio bi ravan ekran 😉Ja nemam instagram i opet je baterija loša. Ovaj poslednji update nije pomogao. Max 4 sata SOT na 4G. Evo od 9 jutros sam na 60% već 🤦
Samo chrome i telegram...
Da li bih dobio nešto da pređem na S24Ultra sa s23 Ultra?
Zato i nisam kupio kad sam kupovao ovaj pre godinu dana. Nego sam čuo da ima 10% bolju bateriju, ali tad mi nije bilo bitno, pa sam mislio sad da napravim upgrade...Dobio bi ravan ekran 😉
ja nikad nebi presao sa S23 Ultre koju posedujem, na S24 i S25 ma bzobzira kolko bili jaci, zaobljen ekran da je premium osecaj. Sta se smejete za ravan ekran, generalno ne izgleda premium kolko god bili dobri.Dobio bi ravan ekran 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari