War10ck_97
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.01.2018
- Poena
- 185
A jesi uspeo da namestiš da insta linkove npr. iz Telegrama ili odakle god otvara u Myinsta a ne u browseru?Džabe im...
MyInsta nema mrtve reklame svaki drugi story + download iz app
A jesi uspeo da namestiš da insta linkove npr. iz Telegrama ili odakle god otvara u Myinsta a ne u browseru?
Samo što je uputstvo nekompletno, treba po istoj proceduri da se u Myinsta uključi ovo što je u Meta manageru trebalo da se isključi. Tek onda je proradilo.
Tačno, ali to sam podrazumevao...Samo što je uputstvo nekompletno, treba po istoj proceduri da se u Myinsta uključi ovo što je u Meta manageru trebalo da se isključi. Tek onda je proradilo.
Užasno me nervira kada se sunčam na terasi, bukvalno posle 5 minuta mi ubije brightness toliko da maltene ništa ne vidim na ekranu kroz sunčane naočare. Gde je ovaj Additional settings da probam da li će pomoći...?!Ima li neka fora da se dodatno podesi auto brightness?
Ovo zaokruženo mislim da opet prebrzo ubije brightness, kakva su vaša iskustva leti na suncu?
I meni se danas to desilo dok sam bio na ulici i baš me iznerviralo. Prošlo leto sam snimao u Pro Mode 4K/8K na 35°C na Suncu pa mi nije ubijao osvetljenje. Definitivno su nešto promenili. Probaj ovo u Display AssistantuUžasno me nervira kada se sunčam na terasi, bukvalno posle 5 minuta mi ubije brightness toliko da maltene ništa ne vidim na ekranu kroz sunčane naočare. Gde je ovaj Additional settings da probam da li će pomoći...?!
Thermal guardians modul u Good guardiansUžasno me nervira kada se sunčam na terasi, bukvalno posle 5 minuta mi ubije brightness toliko da maltene ništa ne vidim na ekranu kroz sunčane naočare. Gde je ovaj Additional settings da probam da li će pomoći...?!
Ja sam na prvom majskom, ne smem taj drugi.Ko želi na UI7 sada je trenutak. Kada dođe junski ko zna da baterija ili kamera neće opet da zakažu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari