Instaliraj iz Goodluck Lockstar da i možeš čak i dok je prikazan lock screen samo dugo zadržiKako mogu na UI7 pojačati osvetljenje AOD? Na 6.1 sam to mogao preko Good Lock, sada ovde ne pronalazim tu opciju..
Ako te mrzi baci screen kako si napravio tu rutinuSlužba radi i dok pošten svijet spava.
Ja svavako imam rutinu koja u 1 noću uključi "pilota" airplane mod, a ujutru ga pred alarm isključi.
Probaj spram svojih potreba, pa vidi da li ima promjene
Ma ugašen je 5G odavno...Telefon ti i dalje lovi 5G mrezu i to ti sigurno doprinosi, rekao sam ti da prebacis na 4G/3G/2G.
Jeste modem gladan ali mnogo toga i od signala zavisi, nekad cak i od SIM kartice, tray za karticu itd.
Zato što je dodatni modul kroz Goodluck appA zašto ovjaj Thernal Guardian nema normalnu ikonicu među aplikacijama?
Koje je datum na tom drugom maj update?U cemu je caka sa ovim drugim majskim abdejtom . Ko ga dobija , a ko ne , velicine preko 1 gb ?
S 23 Ultra
Mislim da ova varijanta pomaže, juče sam jedno 20-ak minuta koristio telefon po jakom suncu, nije se zatamnjivao ekran...I meni se danas to desilo dok sam bio na ulici i baš me iznerviralo. Prošlo leto sam snimao u Pro Mode 4K/8K na 35°C na Suncu pa mi nije ubijao osvetljenje. Definitivno su nešto promenili. Probaj ovo u Display Assistantu
Pa sta ti troši najviše bateriju? Okači neki screenshot. Prelistaj moje kukanje u temi zadnjih 10tak strana, koliko toliko sam doveo u red telefon. Žalosno je što se moramo mlatiti sa tim na premium uređaju od 1500 evra.Jel ima neko resenje za ovo ludo praznjenje baterije na OneUI 7? Ispratio upustvo sa Benchmark za brisanje cache partition, isto sam odradio brisanje data i cache za Device care. Evo danas ga punim 2x, koristim WiFi i obavim po koji poziv i to je to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari