Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Kako mogu na UI7 pojačati osvetljenje AOD? Na 6.1 sam to mogao preko Good Lock, sada ovde ne pronalazim tu opciju..

Kako mogu na UI7 pojačati osvetljenje AOD? Na 6.1 sam to mogao preko Good Lock, sada ovde ne pronalazim tu opciju..
Instaliraj iz Goodluck Lockstar da i možeš čak i dok je prikazan lock screen samo dugo zadrži
Ili udes u Lockstar

Prilozi

• Screenshot_20250603_231620_Wallpaper and style.jpg
    Screenshot_20250603_231620_Wallpaper and style.jpg
    80.2 KB · Pregleda: 99
  • Screenshot_20250603_231636_Wallpaper and style.jpg
    Screenshot_20250603_231636_Wallpaper and style.jpg
    54.2 KB · Pregleda: 40
  • Screenshot_20250603_231651_Wallpaper and style.jpg
    Screenshot_20250603_231651_Wallpaper and style.jpg
    50.8 KB · Pregleda: 58
Hvala puno. Trebalo je da izgleda kao istaknuta opcija a ja je potpuno zanemario 😁 sada je sve ok.

Služba radi i dok pošten svijet spava.
Ja svavako imam rutinu koja u 1 noću uključi "pilota" airplane mod, a ujutru ga pred alarm isključi.
Probaj spram svojih potreba, pa vidi da li ima promjene
Ako te mrzi baci screen kako si napravio tu rutinu
Imam neke da se pale u određeno vreme i upale mi npr soundbar, ali često mi baguju, nešto nisam dobro podesio.
Ova mi isto baguje ne kontam zašto.
Upali je random neki dan, uglavnom izbaci da je ugašena jer podešena da radi non stop u krug kako već.

Prilozi

• Screenshot_20250604_094048_Modes and Routines.jpg
    Screenshot_20250604_094048_Modes and Routines.jpg
    52.9 KB · Pregleda: 43
Noću mi je uvek upaljen airplane mode, noćas probao ugašen location, power saver, baterija nije mrdnula skoro sa 100%
Cim sam ugasio airplane, power save, napolju pijem kafu baterija curi kao luda, znači do modema je što su ubili bateriju sve više sam siguran.

1000059801.jpg

Telefon ti i dalje lovi 5G mrezu i to ti sigurno doprinosi, rekao sam ti da prebacis na 4G/3G/2G.

Jeste modem gladan ali mnogo toga i od signala zavisi, nekad cak i od SIM kartice, tray za karticu itd.

Telefon ti i dalje lovi 5G mrezu i to ti sigurno doprinosi, rekao sam ti da prebacis na 4G/3G/2G.

Jeste modem gladan ali mnogo toga i od signala zavisi, nekad cak i od SIM kartice, tray za karticu itd.
Ma ugašen je 5G odavno...
Nije to toga
Napolju je SOT max 4h i to je to
Kanta baterija, power bank 400g u džep mora

Jel ovo normalno kretanje temp telefona kad ste napolju ovih toplih dana?
Imam osećaj da radi sve malo usporeno kad se ovako malo ugreje

Prilozi

• Screenshot_20250604_160503_Thermal Guardian.jpg
    Screenshot_20250604_160503_Thermal Guardian.jpg
    52.4 KB · Pregleda: 62
Zanimljivo da kad sam ga uzeo pre skoro 2g nije se uopšte toliko grejao, izgleda da sam od tad postao suludo zahtevan korisnik 🤣
Nikad igrica na ovom telefonu nije ni instalirana.
Znao sam da ne znam da koristim telefon kad je 30°+ 😃
Ništa moram jedno hladno pivo za mene jedno da se nasloni na telefon 😆

Prilozi

• Screenshot_20250604_162221_Thermal Guardian.jpg
    Screenshot_20250604_162221_Thermal Guardian.jpg
    53.7 KB · Pregleda: 59
Jes' malo topliji ovih dana, traži pivo.
Brzo će UI8 pa će ga zapaliti načisto, kad kupimo nov 25u biće sve u redu. 🤡

A zašto ovjaj Thernal Guardian nema normalnu ikonicu među aplikacijama?

I meni se danas to desilo dok sam bio na ulici i baš me iznerviralo. Prošlo leto sam snimao u Pro Mode 4K/8K na 35°C na Suncu pa mi nije ubijao osvetljenje. Definitivno su nešto promenili. Probaj ovo u Display Assistantu
Mislim da ova varijanta pomaže, juče sam jedno 20-ak minuta koristio telefon po jakom suncu, nije se zatamnjivao ekran... :)

Jel ima neko resenje za ovo ludo praznjenje baterije na OneUI 7? Ispratio upustvo sa Benchmark za brisanje cache partition, isto sam odradio brisanje data i cache za Device care. Evo danas ga punim 2x, koristim WiFi i obavim po koji poziv i to je to

Meni se prilično smirio kada je na wifi, sada se baš lepo i ravnomerno troši, za mobile data potrošnju mu još uvek nema pomoći.

Jel ima neko resenje za ovo ludo praznjenje baterije na OneUI 7? Ispratio upustvo sa Benchmark za brisanje cache partition, isto sam odradio brisanje data i cache za Device care. Evo danas ga punim 2x, koristim WiFi i obavim po koji poziv i to je to
Pa sta ti troši najviše bateriju? Okači neki screenshot. Prelistaj moje kukanje u temi zadnjih 10tak strana, koliko toliko sam doveo u red telefon. Žalosno je što se moramo mlatiti sa tim na premium uređaju od 1500 evra.
Meni je na OneUI 7 majski prvi dosta bolja nego oni zadnji OneUI 6.1.

WhatsApp Image 2025-06-06 at 00.07.19_2aaaa0f1.jpg
Provodim u proseku max ~3h dnevno na fonu, ali mi nista konkretno ne trosi bateriju pa da kazem da smanjim koriscenje ili da obrisem app.... Generalno sam nezadovoljan S23, jer zna da baguje i koci kao da koristim digitron, a ne premium telefon. Kada mi je ukljucen GPS, BT i imam poziv u isto vreme, to je katastrofa....

Ne znam ja imam S23U koliko toliko sam ga utegao sam Googlock modulima, mnoge app na sleep, deep sleep
Stavi umesto zvanične Instagram app MyInsta samo pazi na onaj link odakle skidaš.
Pazite koje razlike u SoT kad sam ceo dan na wifi vs 4G
BTW definitivno znači ugasiti GPS + airplane mod on noću dok spavate
Ne divljaju play services ni blizu toliko

Prilozi

• Screenshot_20250606_121517_Device care.jpg
    Screenshot_20250606_121517_Device care.jpg
    73.1 KB · Pregleda: 26
  • Screenshot_20250606_121525_Device care.jpg
    Screenshot_20250606_121525_Device care.jpg
    67.4 KB · Pregleda: 26
Jedno glupo pitanje, bas sad razmisljam.. Sta bi bilo kada bi se na Ultri ubacio prvi rom njegov stock sa kojim je dosao iz kutije ? A13 OneUI 5.1, Da li bi uopste bilo bolje od OneUI 7.0 ili ne ?

Zar prosto nije jednostavnije preci na neki drugi brend?

Ne bi bilo bolje jer to podrazumeva da i sve aplikacije i sve zivo sto koristis vratis na verzije iz tog vremena i da ti baterija bude identicna kao tad.

A uz to te i bootloader sprecava, s tim treba posebno da se petljas ako neces da brikujes telefon.

To da 5.1 radi bolje se zavrtelo kao neka ne znam kakva istina na osnovu par skrinsotova, Instagram od pre 2 update-a bi sahranio i takav idealan telefon.

A i malo malo pa neko okaci neko nenormalno SoT vreme sa 6.1, 7 itd sto znaci da je situaciono.

Uz to, sve aplikacije sad drljaju po telefonu jer zele da izvuku maks podataka dok jos moze i to je najveci problem trenutno, to treba da se suzbije maksimalno.

Ma ja nisam na stock romu, nego na custom.

Nazad
Vrh Dno