Ako ti sve radi kako treba i baterija drži odlično ne diraj ništa.Da li vredi ažurirati s23 ultra sa oneui 5.1 na ovaj novi 7.0?
Još ga drzim na 5.1 i sve super radi.Tu i tamo kamera u modu 12mpx zna da daje loše rezultate u slikama sa puno detalja,ali sve ostalo je ok.Baterija odlična.
Neki hvale 7.0 i kažu da je najbolji do sad,a neki se kaju što su uopšte azurirali na bilo koju verziju osim one sa kojom je tel došao nov.Postavljam par slika ,pozdrav
Malo je spor proces svaki put logout, jer često upalim da odgovorim na poruke.Kod mene instagram ne pravi nikakav problem sa arčenjem baterije. Imam ga u deep sleep, notifikacije blokirane, ali ono što uvek radim je logout kada završim sa korišćenjem. Isto i za fejs. Kad sledeći put pokrenem ide prvo login screen.
Evo sad gledam, nema ga nigde na listi apps koja je nešto trošila bateriju od poslednjeg punjenja, a nisam ga ni pokrenuo.
Druze ti ga i ne koristis ako ti je u dipu i bez notifikacija i sa logovanjem.... Uzmi ostabi log i izbaci ga iz dipa panonda možemo da pricamo. To je isto oni sad da kazemo meni baterija super radi sve sam pogasio ukljuci stednju baterije stavio na najnize rezoluciju osvezenje boje itd... Da li nesto trisi mnogo baterije ili ne se gleda kada je sve ukljuceno ne kad iskljucis 50 posto stvari i kao sve full radi ali samo imam umesto s23 ultra s21...Kod mene instagram ne pravi nikakav problem sa arčenjem baterije. Imam ga u deep sleep, notifikacije blokirane, ali ono što uvek radim je logout kada završim sa korišćenjem. Isto i za fejs. Kad sledeći put pokrenem ide prvo login screen.
Evo sad gledam, nema ga nigde na listi apps koja je nešto trošila bateriju od poslednjeg punjenja, a nisam ga ni pokrenuo.
Pa ubedljivo je prvi po potrošnji baterijeNa osnovu čega si ti ovde zaključio da play service ždere bateriju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari