Da li je nekome stigao račun na klik EPS Beograd? Za prošli mesec sam dobio odgovor da sam ranije platio račun pa zbog toga nisu poslali. Sada ne stiže ništa a već je 21 maj.
Dešava se da kasni po par dana.
Da li je nekome stigao račun na klik EPS Beograd? Za prošli mesec sam dobio odgovor da sam ranije platio račun pa zbog toga nisu poslali. Sada ne stiže ništa a već je 21 maj.
U Yettelu, ja nigde nisam imao informaciju da su meni evri samo rezervisani. Meni su evri skinuti sa računa (ili ja ne znam gde da gledam i kako da raspoznam šta je transakcija, a šta rezervacija).
je li realno da kad se plaća na AliExpressu, da ne traži nikakav 2fa, nikakav sms ili lozinku nego samo prođe uplata?
ne mogu da se setim da li je tako i sa Raiffeisenom ali mi je baš nerealno da nema nikakvog potvrđivanja uplate.
istekao edit.
ne mogu da se setim da li sam već pitao, ali evo konkretno recimo plaćanje na Aliju, Temu i ostalim inostranim sajtovima.
Inostrani sajtovi gde su valute evri/dolari odnosno ne-dinari - da li je bolje imati evre na Yettelu ili pustiti da sam iskonvertuje sa dinarskog računa?
Sajtovi poput Alija i Temua koji daju dinar kao valutu, opet da li je bolje držati app u dinarima ili evrima/dolarima i isto da li imati evre na računu ili pustiti automatizaciju?
Pa zapravo isto i plaćanje u inostranstvu, isto princip-isto pitanje.
mogli bi neki FAQ pa da se stavi sticky na početku, ne koristim često pa zaboravim a verujem da i ostali imaju slična pitanja pa ne bi bilo loše imati, šta znam.
Upravo stigao račun na klik - eps bgdDa li je nekome stigao račun na klik EPS Beograd? Za prošli mesec sam dobio odgovor da sam ranije platio račun pa zbog toga nisu poslali. Sada ne stiže ništa a već je 21 maj.
Stigli su danas... Eps kasni sa računima još od onog cyber "napada"...Da li je nekome stigao račun na klik EPS Beograd? Za prošli mesec sam dobio odgovor da sam ranije platio račun pa zbog toga nisu poslali. Sada ne stiže ništa a već je 21 maj.
Hvala svima, stigao je i meni upravo danas.Stigli su danas... Eps kasni sa računima još od onog cyber "napada"...
Da li se zna koje bi to bile "nove funkcionalnosti"?
![]()
Obaveštenje o planiranim radovima zbog uvođenja novih funkcionalnosti | Banka u pokretu i tvoj partner u digitalnom bankarstvu.
Yettel Bank je prva prava mobilna i digitalna banka u regionu, koja je u potpunosti dizajnirana za vas, i zato uvek nastojimo da vam pružimo jedinstvene ponude na tržištu i omogućimo održivi razvoj.www.yettelbank.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari