E sad je izmislio toplu vodu. Pa kad bi mogao da se okljuca, to bi bila loodnica, ne treba ti veci fsb, samo stavis veci mnozilac i vozis, a svi primerci se lepo oc.
E kolika je max voltaza za mem na biostaru ? Svaka cast za oc !
Da li ima smisla davati 40-50 eura vise za Gigabyte GA-965P-DS3?
Sta DS3 nudi vise od Biostara?
Misko je vrlo zahtevan korisnik pa mu ne valja sto FSB na toj ploci ne ide preko 500MHz.Za obicnog(ne bas toliko zahtevnog) korisnika postizanje tog FSB-a je odlicno.
Znaci mene vise brine via cip za pata, nego mogucnost/nemogucnost overkloka.
Misko je vrlo zahtevan korisnik pa mu ne valja sto FSB na toj ploci ne ide preko 500MHz.Za obicnog(ne bas toliko zahtevnog) korisnika postizanje tog FSB-a je odlicno.
Znaci mene vise brine via cip za pata, nego mogucnost/nemogucnost overkloka.
pitanje za dekaru: da li da se igram sa overklokom u biosu ili preko one aplikacije u windowsu? i da li da podizem istovremeno frekvenciju i cpu i memorije, i da li postoji nacin da se frekvencija unese brojcano, umesto da se u win-u podize megaherc po megaherc?
a inace, negde na netu (pokusacu ponovo da nadjem pa cu da prilozim) neki lik je imao wall na svom c2d na oko 500MHz, i resio je problem podizanjem voltaze na 1.8V. meni licno nije jasno zasto bi visa voltaza razbila fq-wall, ali tako on kaze. postigao je na ovoj ploci nesto oko 4.3GHz.
Pa onda ima najbolji rez na Biostaru, verovatno nisi dobro video da je 4.3Ghz, bar ne na ovoj ploci jer tu FSB mora preko 610, a to je mozda i nemoguce za Biostara, trenutni rekord je oko 620 al cini mise na Asusu.
Video sam neki nebuloza fsb na biostaru ali sa ln2 , ne mogu da se setim gde, proguglajte ...
moze mala pomoc oko voltaza? dokle smem da ih dizem za cpu? da li je za mem ok da stavim na 2.2V? inace, temp cpu ne ide preko 33C...
Trenutni WR na Biostaru je oko 590, i to je sa subzero ladjenjem, preko toga ne moze, bar za sada.
dekara, evo, trenutno mi je memorija na 832MHz (nisam se ni nadao da moze), ali gde da podesim ono sto si mi rekao - delilac 1:1 - da startujem iz bios-a tako sto cu imati setting za memoriju 533, a za cpu 266, je li to?
skinuo sam clockgen i reklo bi se da mi je ratio "zalepljen" na 1.25...
Tako je, cim postavis delilac za mem 533 to znaci da je odnos fsb i mem 1:1 bez obzira na vrednost fsb-a, znaci vazi za sve vrednosti fsb-a kako 266 tako i 500.
A taj ratio od 1.25 ti je odnos od 4:5 tj 667 u biosu a imas i odnos 2:3 to je 800 u biosu.
aaaa! hvalasacu da ga kloknem :d da li da odmah probam sa skokom u clockgenu 400Mhz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari