LowRadiation
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.06.2005
- Poena
- 319
e, ovako. sada sam siguran da mi se sve lepo klokuje, memorija ide na preko 400, a procesor bi po definiciji stvari trebao da ide preko 350. znaci da sada treba malo ceprkati po vrednostima timing-a za memoriju ili slicno. dekara, da li si koristio default bios koji ide uz plocu, ili si ga flashnuo? naisao sam na nekoliko mesta da su ljudi na 965pt stavljali bios za p965 deluxe, i on im se pokazao kao zgodan za premoscavanje 'nesigurnih zona' (upravo oko 350 i vise).
dekara i misko, da li mogu da se nadam da cete napisati nesto opsirniji post o oc-ovanju ove ploce?
inace, primetio sam jedan bag (ako je to uopste bag): kada se u biosu podesi mnozilac na 1:1, a cpu setuje na neku "cudnu" vrednost, npr 347MHz, clockgen ne ume da ocita frekvenciju cpu/mem, pa stavi upitnike za te vrednosti, a klizac je na maksimumu. meni ovo lici na nesavrsen bios...
dekara i misko, da li mogu da se nadam da cete napisati nesto opsirniji post o oc-ovanju ove ploce?
inace, primetio sam jedan bag (ako je to uopste bag): kada se u biosu podesi mnozilac na 1:1, a cpu setuje na neku "cudnu" vrednost, npr 347MHz, clockgen ne ume da ocita frekvenciju cpu/mem, pa stavi upitnike za te vrednosti, a klizac je na maksimumu. meni ovo lici na nesavrsen bios...