Chekaj bre, kako Sony moze da prodaje konzolu sa chipom i da ti da nekog pirata na poklon i na sve to da imas garanciju?:trust:
Driver
U kojoj firmi radiš? PM
U cenovniku nemate navedenu cenu od 1gb-a tako da ne znam kolika je cena mada znam da se krecu u bg-u oko 50-tak evra od 1gb-a. Btw nisam shvatio deo sa "gde je tu garancija". Posto sam kupio u jednoj takvoj radnji znam da se dobija pismena garancija a kako je u konkretnom slucaju rec o radnji koja funkcionise nekoliko godina tu nema problema.Kraken
Ajmo redom... Giga kartice od 2Gb su kod nas došle u JAKO malim količinama... i sve se rasprodalo u trenu. Sad oni koji su to pokupovali po tadašnjim cenama, to drže na lageru... i hoće da prodaju po cenama po kojima su dobili, a za to vreme se tržište preplavilo sa karticama od 2Gb koje su ušle u državu na crno... Ali zato pogledaj kartice od 1Gb, i videćeš da imaju sasvim prihvatljivu cenu...(e, da, foto radnja... gde je tu garancija???)
Cek, sta da radi covek koji je kod vas kupio psp kad mu nesto otkaze- opet je jeftinije popravljati u inostranstvu i nabavljati rezervne delove? Takodje ako ste ovlasceni prodavac morate da imate ovlasceni servis za sony i bili bi ste snabdeveni delovima. Necu da reklamiram ali na novom beogradu ima sony servis preko koga jeftinije izadju cak i delovi za psp.Za delove kao što je npr PSP baterija... još nije razrađen servis, pa mi moramo da rasparimo uređaje, kad je nekom potreban punjač, baterija, ekran...
Mislim da si primetio da sam pricao o psp-u i razlici o ceni od 170 evra u korist kupovine u inostranstvu? PS2 je odavno prezvakana tema i veoma se lako nalazi, psp je sa druge strane i dalje kd nas hot stuff i koliko vidim vi se masno ugradjujete.a za prodajnu cenu... trenutno u SCG možeš kupiti dvojku po prep mp ceni od 17600 din (sa čipom i nekom igrom na poklon). to ti je 200 i kusur e. A možeš da kupiš i od nekog crnjaka za nekih 150e. Taj crnjak je to kupio recimo u Mađarskoj za 150e, ali kad je izneo iz države, vraća mu se AFA (PDV) koja je ako se ne varam 22%, a na našoj carini sakrije, da ne bi platio carinu i PDV!
Ne, platiti popravku u nekom od silnih servisa. Mada ja ipak imam poverenja u playstation proizvode tako da do sada nisam imao potrebu za tako necim, budi iskren- koliki procenat proizvoda vam se kvari u garantnom roku.Super! Dobio si konzolu po ceni kao u EU! Šta kad se pokvari? Ćeš nositi u M na popravku???
Nemojte zaboraviti, da za SVE što se unese u državu, mora da se plati carina i PDV,a oslobođen si poreza iz države iz koje uvoziš...
Kraken, jedina "olaksavajuca" okolnost na njihovoj strani bi bila ta sto ce mozda Sony za PS3, obzirom na ozbiljnost proizvoda i kampanje, da propise cene, koje ce svi morati da postuju, hteli to ili ne.
I jos nesto. Ljudi, nemojte da "omalovazavate' foto radnje i kupovinu kartica u njima.
Ako se radi o ozbiljnim radnjama, masine koje imaju umeju da kostaju i preko cetvrt miliona Eura. To je vrlo ozbiljan biznis! I zato se niko ne zeza u takvim radnjama, vec se radi da se maksimalno poveca poverenje kupaca i da ljudi dodju i da razviju te slike, a ne da ih cuvaju na CD-u za neka bolja vremena!!!
Chekaj bre, kako Sony moze da prodaje konzolu sa chipom i da ti da nekog pirata na poklon i na sve to da imas garanciju?:trust:
Pa sto bi ugradjivali cip i davali originalnu igru kad nakon ugradnje cipa originali postaju bespotrebni?Otkud sad da se dele i piratske igre?
Uglavnom, prodaja konzole sa čipom nema nikakve veze sa Sonyjem, odnosno automatski ugradnjom čipa gubiš garanciju od Sonyja, ali je dobijaš od distributera, naravno na mnogo kraći period.
Oslabljen PS3
Sonyju baš ne cvjetaju ruže kad je o popularnosti njegove nadolazeće konzole riječ. Sony komuna je jednoglasna kada je riječ o prosvjedima protiv visoke cijene PS3 konzole i sve više igrača izjavljuje da nema namjeru kupiti PS3 u prvim mjesecima nakon izlaska. No možda će Sonyjeva odluka da oslabi performanse PS3 hardvera utjecati na spuštanje cijene. Naime brzina jezgre/memorije spuštena je sa 550/700 na 500/650 što predstavlja gotovo 10% GPU clocka. Nije poznato jesu li razlozi ovog srozavanja performansi u NVidiji ili Sonyjevu Cellu, no očito je da se razvojni tim suočava sa dosta problema.
Jel to sa nekog ruskog ili engleskoj sajta ?![]()
Ma znam, pogresno si se izrazioAlias
Konzole ne prodaje Sony sa cipom, vec ih jedna firma OVDE cipuje, a igre koje idu kao poklon su ORIGINALI, a ne kopije.
Za ugradnju cipova ti je opravdanje da bez cipa ne moze da cita ove DVD filmove sa trafike...
No HDMI Cable Included with PS3 - In case you were wondering, according to Sony's official PS3 website, your holiday 1080p powerhouse won't be coming with an HDMI cable to hook up to your HDTV. This comes as no suprise, as consoles tend to come with only the most common connection for the market. That, and a decent HDMI cable should cost you less than $30 these days.
He he
i kao i uvek to je dobro za nas a?:dLagujesh, matoro nedelju dana
Nego, zashto bi oni stavili HDMI kabl kada u narednih godinu dana ili vishe, vecina nece imati HDMI TV ?
Kada bude potreban vecini, koshtace ispod $10![]()
pa onda im ne treba ni konzola u narednih godinu dana...
Ovo je ladno istina! Danas sam bio u Extremnom Platou i Jevrosimlju i ladno u obe kompanije prodaju ove konzole po cenama 17600-17700 dinara sa sve čipovima :zgran:
(Jevrosimlje = ComTrade)
RGB Scart za PS2 koshta 200 dinara i ne razlikuje se od originala, ali zato kod X360 najobichniji 20GB HDD koshta 100 evra, a ne mozesh da stavish neki drugi, i tu lista ne prestajeTebi vishe koshta punjach sa baterijama koji sony daje za dzabe
Vatate se za gluposti kada nemate shta da napljujete kod PS3
X360 nema uopshte HDMI, zashto si ga ti kupio ?![]()
Pa sto bi ugradjivali cip i davali originalnu igru kad nakon ugradnje cipa originali postaju bespotrebni?
Forsaken Demon
Garancija ti je godinu dana i na konzole sa i bez cipa! Samo ti za cipovanu dolazi garancija od druge firme...
Sto se tice sta gdje ima da se igra u prvih godinu dana XB360 ce imati daleko veci izbor igara (i ekskluziva) od PS3 jer se ocekuju ubrzo veliki hitovi.
Pravi PS3 fanovi ce da igraju samo ovih 5% sto nema za x360 i PC!?:dPa 95% igara sa PS3 ce biti na Xb360 bar prema sadasnjim najavama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari