yooyo je napisao(la):Evo da i ja dodam jedan info o PS3 a u vezi igre Heavenly Sword (http://ps3.ign.com/objects/700/700186.html)...
Motion Capture i face animaciju radi WetaFX. Ko je gledao King Konga i LOTR zna o cemu govorim.![]()
driver je napisao(la):Pa shta mislish shto sam ja naruchio vishe komada ? Nece ga biti nigde da se kupi prvih 6 meseci, a ja cu ih prodati verovatno i za 2000 dolara na ebayu gde je X360 prvih mesec dana koshtao 1500$, pa ti vidi koliko ce PS3 da koshta, a koliko ce mene da koshta PS3+1080p HDTV...nishta![]()
MS *****ao sony
http://www.pro-g.co.uk/news/23-08-2006-3469.html
znachi odma pola njih koji chekaju PES6 na sonyju ce da uzmu xbox![]()
Nagadjanje za cenu... nagadjanje za kasnjenje... nagadjanje za kolicinu... u nasoj zemlji.
Prosle konzole su kasnile, ali tada nije bilo uvoznika, bila su hostaplerska vremena itd.
Ah Microsoft - i Gebels bi im pozavideo na propagandi . :d
PES6 nije ni bio planiran da izadje na PS3 . PES7 ce biti prva igra
iz serijala koja ce izaci za PS3 na jesen 2007 , a pre nje izlazi WE na prolece .
PES6 izlazi na PS2 i XBOX360 . Vlasnici PS3 moci ce da igraju i PES6
zahvaljujuci backwards kompatibilnosti .
Microsoft je samo iskoristio situaciju i nalozio naivcine![]()
.
Pa sad nek krenu pitanja...
Bas tako. Kad su u pitanju ovlasceni uvoznici cene bi trebalo da budu iste ili slicne, nikako 20-30% vise, sto je slucaj kod nas. A ono sto nije od uvoznika, znachi to je ili na crno ili je je uvezeno preko nekog drugog, takvu robu u EU prodaju po 10-15% manjim cenama od onih preporucenih. E tu robu valjaju kod nas.E sada, glavni bezobrazluk nasih distributera je sto kada pravdaju svoju cenu, oni kazu, 235 eura u nemackoj, dodajem carinu i pdv i dok se ja ugradim bar 20%, dodje se do cene, koju si ti Kraken rekao.
A sustina je da svako ko je zaista ovlasceni uvoznik (pa i ko nije) dobija tu konzolu mnogo povoljnije, i bez carine i pdv-a, jer se izvozi.
Dakle, kada se sve to obracuna, cena ne bi smela da bude jaca u srbiji nego u nemackoj.
a za prodajnu cenu... trenutno u SCG možeš kupiti dvojku po prep mp ceni od 17600 din (sa čipom i nekom igrom na poklon). to ti je 200 i kusur e. A možeš da kupiš i od nekog crnjaka za nekih 150e. Taj crnjak je to kupio recimo u Mađarskoj za 150e, ali kad je izneo iz države, vraća mu se AFA (PDV) koja je ako se ne varam 22%, a na našoj carini sakrije, da ne bi platio carinu i PDV! Super! Dobio si konzolu po ceni kao u EU! Šta kad se pokvari? Ćeš nositi u M na popravku???
Nemojte zaboraviti, da za SVE što se unese u državu, mora da se plati carina i PDV,a oslobođen si poreza iz države iz koje uvoziš...
Znachi Sony kod nas prodaje PS2 po prep mp ceni od 17600 din sa ugradjenim chipom i nekom igrom na poklon?:dtrenutno u SCG možeš kupiti dvojku po prep mp ceni od 17600 din (sa čipom i nekom igrom na poklon). to ti je 200 i kusur e. A možeš da kupiš i od nekog crnjaka za nekih 150e.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari