Pro Evolution Soccer 6 gets its own extended trailer, now.
To be perfectly honest, it looks like a slightly prettier version of the PS2 game.
colt je napisao(la):Jel cemu taj Guitar Hero?![]()
Svi ga nesto hvale...
MAD_MUzzY je napisao(la):HAhahahahEkstra!
E imam i ja crvenu gitaru
Kad navezbas javi se da te pratim i na basu ako hoces![]()
Lekscije su jos uvek aktuelne ako neces pogresno da naucis![]()
Opa, cela porodica krenula da igra heavy-blood-megadeth-metal igre...:zgran: :ddriver je napisao(la):Ne mogu zeni da otmem gitaru, eno svira Ace of spades
Inache, u novom Guitar Hero-u ce biti i bas, pa cesh moci da birash shta cesh da svirash, a u multiju ce jedan biti ritam gitara (jel se tako zove ova "obichna" ?), a jedan bas (moram da kupim josh jednu gitaru :d)
Btw, nalozio sam se na gitaru zbog ovoga, moram da svratim da probam na pravoj![]()
filipenko je napisao(la):Opa, cela porodica krenula da igra heavy-blood-megadeth-metal igre...:zgran: :d
Sedi...1.genuine je napisao(la):satrijani je los i dosadan... petruci je mnogo bolji
genuine je napisao(la):satrijani je los i dosadan... petruci je mnogo bolji
MAD_MUzzY je napisao(la):Nego, hoce li ova havarija sa sony-evim baterijama da utice na PS? Malo malo pa neke vesti kako Sony odustaje od ovoga, onoga ...
MAD_MUzzY je napisao(la):Nego, hoce li ova havarija sa sony-evim baterijama da utice na PS? Malo malo pa neke vesti kako Sony odustaje od ovoga, onoga ...
Naravno da je Dell imao tih problema kad je koristio iste Sony baterije kao i Appledriver je napisao(la):Pa kakve baterije u PS3, to je pricha za sonijeve baterije u MACbooku, PS3 cesh da ushtekash u struju. I nije to bio problem samo sa sonijevim baterijama, znash da je i Dell imao tih problema.
Sony Exits Plasma TV Marketdriver je napisao(la):A kazi mi od chega je to sony odustao ?![]()
andjelkoyu je napisao(la):
MrSa je napisao(la):p.s. pogledao sam filmic koji demonstrira user interfejs na soniju... jednostavan, lak za koricenje, po svemu sudeci bice user customajzblMeni se svidelo ono sto sam video
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari