Šta je novo?

Zvanican izlazak playstation 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sony nije ubedio Konami za PES6??? Ne valja im to...

Da, Konami je Microsoftu uvalio verziju koja lichi na onu sa PS2 :D, a kao i uvek, Microsoft i njegovi sledbenici to pretvaraju u prednost (ko je rekao Final Fantasy XI ?:)).

Kod:
Pro Evolution Soccer 6 gets its own extended trailer, now. 
To be perfectly honest, it looks like a slightly prettier version of the PS2 game.

Igra nije nikakva ekskluziva, dovoljno govori podatak da u isto vreme izlazi i PS2 i ostale konzole, i naravno da nece izaci za PS3 jer PS3 nece tada (u oktobru) ni moci da se kupi.

Poslednja izmena:
colt je napisao(la):
Jel cemu taj Guitar Hero? :)
Svi ga nesto hvale...

Izgleda da valja chim sam dao 58$ za gitaru :D

Poslednja izmena:
Ma meni kaze vuna :)

Pazi kad se ovo svira ko prava gitara samo uproshceno :) Leva ruka mi je bila ko da sviram nogom kad sam prvi put probao, sad je vec malo bolje :)

Poslednja izmena:
MAD_MUzzY je napisao(la):
HAhahahah :D Ekstra!
E imam i ja crvenu gitaru :D
Kad navezbas javi se da te pratim i na basu ako hoces :D
Lekscije su jos uvek aktuelne ako neces pogresno da naucis :D

Ne mogu zeni da otmem gitaru, eno svira Ace of spades :D

Inache, u novom Guitar Hero-u ce biti i bas, pa cesh moci da birash shta cesh da svirash, a u multiju ce jedan biti ritam gitara (jel se tako zove ova "obichna" ? :)), a jedan bas (moram da kupim josh jednu gitaru :d)

Btw, nalozio sam se na gitaru zbog ovoga, moram da svratim da probam na pravoj :)

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
Ne mogu zeni da otmem gitaru, eno svira Ace of spades :D

Inache, u novom Guitar Hero-u ce biti i bas, pa cesh moci da birash shta cesh da svirash, a u multiju ce jedan biti ritam gitara (jel se tako zove ova "obichna" ? :)), a jedan bas (moram da kupim josh jednu gitaru :d)

Btw, nalozio sam se na gitaru zbog ovoga, moram da svratim da probam na pravoj :)
Opa, cela porodica krenula da igra heavy-blood-megadeth-metal igre...:zgran: :d

satrijani je los i dosadan... petruci je mnogo bolji

filipenko je napisao(la):
Opa, cela porodica krenula da igra heavy-blood-megadeth-metal igre...:zgran: :d

Ovo je bre muzika, gornji opis vazi za radnju u igrama ? :)

genuine je napisao(la):
Sedi...1.:D
Driveru, respect na volji za učenjem...u tvojim godinama.:d
Pozdrav.:wave:

Poslednja izmena:
Ma ja brzo uchim, zavrshio sam nizu muzichku (klavir) najbolji u klasi, sa 14 godina, mozda sam trebao da nastavim to :)

Aahahaah, vec si 4 meseca u USA a govorish engleski ko marokanac :D

Poslednja izmena:
E Filipenko, ovo ti je najjaci avatar do sada :D
A menjao si ih k'o Ciga konje :D

genuine je napisao(la):

Kao sto vec rekose, sedi 1 ! :)
samo za tebe Petrucci secret tape :)))

Odgeldaj sve delove :)

Nemam nista protiv coveka (cak imam njegovu signature gitaru :D) ali reci da je Satch los... hm.

Nego, hoce li ova havarija sa sony-evim baterijama da utice na PS? Malo malo pa neke vesti kako Sony odustaje od ovoga, onoga ...

Nego, hoce li ova havarija sa sony-evim baterijama da utice na PS? Malo malo pa neke vesti kako Sony odustaje od ovoga, onoga ...

Bogami to je stvarno problem:) Samo da im se PS ne zapali... Hahaha:,,:

Pa kakve baterije u PS3, to je pricha za sonijeve baterije u MACbooku, PS3 cesh da ushtekash u struju. I nije to bio problem samo sa sonijevim baterijama, znash da je i Dell imao tih problema.

A kazi mi od chega je to sony odustao ? :)

driver je napisao(la):
Pa kakve baterije u PS3, to je pricha za sonijeve baterije u MACbooku, PS3 cesh da ushtekash u struju. I nije to bio problem samo sa sonijevim baterijama, znash da je i Dell imao tih problema.
Naravno da je Dell imao tih problema kad je koristio iste Sony baterije kao i Apple :)

Ipak je Sony potvrdio da misli na svoje korisnike, što je driver uvek i tvrdio. Pošto su očajni na navedenim poljima odlučili su da se povuku sa tržišta, da njihovi korisnici ne bi trpeli štetu :p

Kako se svi drzimo teme, pa to je neverovatno! :D Da neko procita 2 zadnje strane, pomisli bi da je tema: najbolji gitaristi or casovi gitare :D :D :D

p.s. pogledao sam filmic koji demonstrira user interfejs na soniju... jednostavan, lak za koricenje, po svemu sudeci bice user customajzbl :D Meni se svidelo ono sto sam video ;)

andjelkoyu je napisao(la):

Zar plasma nije umrla odavno ? :)

Ovo ne valja za trzishte, ali kao i uvek, pobedjuju zutaci sa cenom.

Ne znam kakve ovo veze ima sa PS3, jer LCDTV je i jeftiniji od LCD monitora, a ima i bolji ugao gledanja od vecine monitora. Ako neko misli da ce ovo da utiche na PS3 ili sony uopshte, grdno se vara. Sony je bio u gubicima poslednjih nekoliko godina, opet zbog zutaca, a onda je ove godine napravio rekordni rast prodaje, za koji niko nije verovao da je moguce. Najjachi Sonijev posao je oduvek bio TV, consumer elektronika, a danas je to Playstation brand. Trzishte se menja, pa se tako i firma okrece.

Poslednja izmena:
MrSa je napisao(la):
p.s. pogledao sam filmic koji demonstrira user interfejs na soniju... jednostavan, lak za koricenje, po svemu sudeci bice user customajzbl :D Meni se svidelo ono sto sam video ;)

Mogao si odavno i da probash slichan interfejs - na PSPu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno