Prelistaj racune u aplikaciji na desno mozda su ti otvorili namenski.Meni i dalje nije leglo a imam i studenski i racun plus
Sutra ide tebi.Meni i dalje nije leglo a imam i studenski i racun plus
Radi ali očajno sporo u ovom momentu. Što je naravno i za očekivati.Radi aplikacija, novac stigao.
Naravno, imam od pokojne supruge, jasno naznačeno u rešenju, sin i ja po 50%.Jasno. Ako već ideš do banke i imaš kojim slučajem rešenje o nasleđu gde su pomenute besplatne akcije, ponesi i to pa podigni sve što te sleduje.
A zašto oba? Šta god da mi padne na pamet kao razlog za zadržavanje Računa PLUS uz besplatan studentski, ipak mi odmah padne i bolja i/ili jeftinija alternativa.Meni i dalje nije leglo a imam i studenski i racun plus
Ili prekosutra, ili nakosutra. Naizgled nema pravila, a i danas navode da su već isplatili preko pola miliona prijavljenih, pored svih skoro četiri i po miliona akcionara.Sutra ide tebi.
Imam original rešenje o ostavinskoj raspravi i kopiju rešenja.Jasno. Ako već ideš do banke i imaš kojim slučajem rešenje o nasleđu gde su pomenute besplatne akcije, ponesi i to pa podigni sve što te sleduje.
Ono što sam saznao iz medija je da se dokument nosi na uvid i skenira. Zato što su ranije postojali navodi da akcije bi trebalo da se preknjiže i šta već, na kraju tako je objavljeno da je samo po osnovu rešenja dovoljno, pošto konkretno ova isplata ima ročnost do 1.9.2027. kada se sav neisplaćeni novac vraća.Imam original rešenje o ostavinskoj raspravi i kopiju rešenja.
Da li da se mlatim i idem kod notara ili da im odnesem original na uvid i običnu kopiju, šta misliš?
Je li održavanje za račun Plus (bivši MTS) 340, 350 ili kolko? Ni ja ga ne koristim dugo pa sad moram da ostavim tačan iznos.Ja imam studentski i račun plus koji mi miruje. Uplaćeno je na račun plus (ode 350 din za održavanje 😀)
350Je li održavanje za račun Plus (bivši MTS) 340, 350 ili kolko? Ni ja ga ne koristim dugo pa sad moram da ostavim tačan iznos.
Неколико пута сам видео да се службеници бпш иживљавају над пензионерима, стварно невероватно понашањеČitam po društvenim mrežama iživljavanja nad ljudima koji čekaju u redu da podignu ovih 6.000 i nije mi jasno koji je poriv u pitanju? Zašto? U pitanju je novac svih nas građana, ljudi samo čekaju da uzmu ono što je inače njihovo. Odakle potreba za iživljavanjem i pražnjenjem sopstvenih frustracija tamo gde za to nije mesto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari