Ako sam već dobila vaučer za kupovinu, da li prilikom prenosa plate dobijem još 5.000 ili ne?
Ako sam već dobila vaučer za kupovinu, da li prilikom prenosa plate dobijem još 5.000 ili ne?
Više je 5 sekundi, ne moraš da kucas ništa, osim iznosa za prenos sa računa na račun.To ti je pet minuta posla, završiš preko aplikacije. U suštini ti je taj novac na štednji uvek dostupan.
Mislim da je neko napisao da to važi samo za one klijente koji su napravili tekući račun u AIK banci u avgustu mesecu. Ne važi za nas koji smo otvorili račun u septembru.Ako sam već dobila vaučer za kupovinu, da li prilikom prenosa plate dobijem još 5.000 ili ne?
Tako je, i to ne samo u avgustu, nego zaključno sa avgustom (+ jul, jun, maj, april). Uostalom, više ne piše na sajtu, nemaš na osnovu čega ni da očekuješ. Ukinuli su u septembru.Da li sam u pravu?
Ovako je, pošto je iznos plate unapred ugovoren i važi sve vreme. Možda bi, doduše, mogao da se raskine stari ugovor i potpiše novi, ali to još niko nije javio da je probao.ili ipak vrednost ostaje ista tokom svih 36 meseci koliko traje ugovor, nezavisno koliko je tebi porasla plata?
Nisam 100% siguran, ali mislim da ide prosek prethodne 3 plate.Ako se ugovori plata unapred u nekom trenutku, a kasnije se dobije povisica na poslu, da li oni to sami registruju pa pocnu da uplacuju vecu sumu, ili ipak vrednost ostaje ista tokom svih 36 meseci koliko traje ugovor, nezavisno koliko je tebi porasla plata?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari