Šta je novo?

Banka Intesa

Daš 2k eur, dobiješ Amex sa 2k eur limitom, i putno osiguranje pride. Mislim da na depozit nemaš prinos. Sve dok izmiruješ po izvodima i u roku, ne diraju te.
Znam ljude koji nisu korisnici Intese, a ovo im je relativno jeftin način da dođu do putnog osiguranja za ceo svet. Ovo uzeli kao jedinu uslugu u Intesi.

EDIT: 2k sam dao kao primer, ne znam koliki je minimum.

Jel vam rade uplate na druge račune normalno danas? Ne mogu da uplatim novac na odredjen račun online, izbacuje grešku posle autorizacije, savetnica u banci kaže imali su jutros problema sa aplikacijama, kao strpite se...

da li je neko od vas koristio kodove iz galerije popusta? Ja probao kod za bigban za 10% na dyson, ali ne radi... Iz BigBanga se prave ludi, ne znaju sta je problem...

Hoces da ti dam ja moj da probas?

Da li se nalog koji je markiran kao hitan, naplaćuje isto kao nalog koji nije tako markiran u BizOnline?

Poslednja izmena:
Aj samo mi napisi precizno jer ne pronalazim. BigBang ili ovo sto si napisao? Ako je BigBang,nemam nista za Dyson.

da li je neko ovih dana placao online racun za infostan
imam problem da na otp i intesa banci odbija nalog za placanje.
iz otp-a kazu da znaju za neki problem sa racunom postanske stedionice koji koristi infostan,ali eto cisto da pitam da li neko ima slican problem

Aj samo mi napisi precizno jer ne pronalazim. BigBang ili ovo sto si napisao? Ako je BigBang,nemam nista za Dyson.
Zove se 10% popusta na Dyson uredjaje
u bigbang odeljku u galeriji popusta...
Platinum kupon

Nazad
Vrh Dno