MegaSkot
- Irish Transporter -
- Učlanjen(a)
- 04.12.2003
- Poena
- 2,555
U ovom slučaju si optimista, mislim da će biti i skuplje.I ne, nisam pesimista, mislim da je prilično realno
U ovom slučaju si optimista, mislim da će biti i skuplje.I ne, nisam pesimista, mislim da je prilično realno
Biće sad definitivnoodlicna prilika da ps6 bude all digital, ako vec nije tako
I vreme je više. Šta nam CD-ovi. Jesmo li za next gen ili ne?... Nego neka vrate flopi disk onda 😏odlicna prilika da ps6 bude all digital, ako vec nije tako
Koristim GeForce Now godinu dana sa 1GBit optikom, kakav crni input lag, posebno na TV-u (koji sam po sebi nije brz kao monitor), 99% ljudi neće primetiti ništa osim daleko više cene, ponovo neprijatne za ove prostore. 1000 EUR streaming box + 100 EUR po igri, zbogom konzole na Balkanu.Taman onoliko koliko je potrebno da se izbegne input lag koji je inače vezan za cloud gaming.
pa da, posto je 1gb optika bas onako rasiren consumer proizvodKoristim GeForce Now godinu dana sa 1GBit optikom, kakav crni input lag, posebno na TV-u (koji sam po sebi nije brz kao monitor), 99% ljudi neće primetiti ništa osim daleko više cene, ponovo neprijatne za ove prostore. 1000 EUR streaming box + 100 EUR po igri, zbogom konzole na Balkanu.
Pre 3 godine imao sam 10 Mbit, tako da čim sam mogao da uzmem najveći moguci paket, uzeo sam.pa da, posto je 1gb optika bas onako rasiren consumer proizvod
Nemaju trošak konzole i distribucijeNative uređaj je realniji i dalje, da oni ne plaćaju struju i skupe servere nego mi platimo hardver i struju i svoj nternet. Uz ove AI upscalove i čuda frame gen itd ne moraju da naprave preskup uređaj da bi izgledao kao next gen a CPU jači je stvar protoka vremena i to će biti povoljno
Igra je softver, bar bi to nama sa foruma trebalo da bude jasno. Mi kupujemo licencu za koriscenje softvera i to je to.E kad bi se desilo da možes da prodajes legalno igru sa svog naloga na drugi to bi bila milina. To ćemo da dočekamo meseca Ljunberga.
Pa šta što je software, to što su nas na budale napravili ne mora da znači da drugačiji princip nije moguć. Iako se nikada neće desiti. Prenošenje prava sa jednog korisnika na drugog.Igra je softver, bar bi to nama sa foruma trebalo da bude jasno. Mi kupujemo licencu za koriscenje softvera i to je to.
Zamisli kupis windows, norton, adobe, pa ih posle preprodas...
Mene cudi da nisu ranije ukinili diskove.
Verovatno će nove generacije biti debelo bazirane na cloud + AI strimovanju. Gde će samo deo informacija biti pohranjen na samoj konzoli.
Taman onoliko koliko je potrebno da se izbegne input lag koji je inače vezan za cloud gaming.
U suštini time bi sebi omogućili da izađu sa konzolama sa tipa 500GB prostora i da to "bude dovoljno", a da pri tome ubiju bilo kakvu mogučnost piraterije u daljoj budućnosti. Što će biti smrt za očuvanje igara za neke buduće naraštaje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari