Šta je novo?

TWS slušalice

Zvučale su mi nedovoljno glasno kad sam bio napolju i iščitao sam dosta Reddit threadova i probao sve opcije, ali ništa nije upalilo dok nisam isključio Volume normalization u Spotify opcijama.

To jeste bilo taman glasno koliko treba, ali ne mogu tako da slušam, mora još malo. 😀

giphy.gif

giphy.gif

Da li dobro dihtuju? Ostale u transparency?

Nikad još nisam imao anc slušalice koje nisu dovoljno glasne, a nije mi neki sluh. Glavni takeout takvih slušalica, kada se već ugura u uho, je što ne mora glasno.

Ma Spotify je pravio problem, tj. njegova Volume normalization opcija. Slušalice su i više nego glasne.

Konačno su me izdale Jabra elite 7 pro posle 4+ godina, jedna baterija otkazala a cimanje je zameniti je. Uzeo Bose quiet comfort kao zamenu za Jabra ali sam kasno shvatio posle par nedelja korišćenja da mi ispadaju prilikom trčanja tj kada se natope znojem. Prešao na Soundcore sport x20 i za sad evo nedelju dana korišćenja u bucnoj punoj teretani, trčanje na traci i po gradu, šumi. Zvuk, udobnost, nc, bas ima solidan kick, lake kao pero i prosto ne mogu da verujem da su tako jeftine.Preporuka ako neko traži nešto slično. 12753.jpg

"Made by my channel sponsor Soundcore"

Hajde ako neko kome Soundcore nije sponzor kupi, neka javi kako zvuče.

Hoću, kad' na njima piše Sennheiser. 😅
Ne ljuti se, evo prvi ja nisam tvoje "reklama" shvatio kao "sponsored video" od strane samog proizvođača, nego eto kao neko reklamira svojom ličnom recenzijom. Moja opaska je bila čisto da drugi shvate, kad' već ja nisam. A onda videh i koliko koštaju. Neka, ne moram da znam je li istina ovaj video, držaću se premium klase za malo više ulaganja. Naravno, kome treba za razgovore ako stvarno ovako zvuče, top.

A зашто мора да буде необјективан видео ако је произвођач послао уређај за рецензију? 🤔
Ја, додуше, полазим од себе... Добио сам неколико боксова на рецензију од произвођача где ми апсолутно НИКО није тражио да напишем нешто што није реално. Чак ми нико није тражио да вратим уређај после тога. И не само они - СББ је послао на рецензију бокс који се тада тек појавио и тек су у БГ почели да га деле новим корисницима. Мени послали за рецензију и оставили до краја УО без обавезе да плаћам ренту истог.
И до сада НИКАДА нисам говорио за било који уређај нешто што није, него баш онако како јесте. И тако ће остати и убудуће.
Додуше... Ја сам ћубер са 1370 пратилаца... Да имам пар десетина хиљада - можда би и мени тражио неко да причам оно што није.

A šta ti je toliko sumnjivo, ništa nisu muljali.

Evo recimo postojanje ovoga:
Додуше... Ја сам ћубер са 1370 пратилаца... Да имам пар десетина хиљада - можда би и мени тражио неко да причам оно што није.

Živimo u vremenu kada se mišljenje plaća i kada vidim/čujem "sponsored by" tu moje interesovanje za gledanje nekog sadržaja prestaje. Koliko god to suludo bilo, više verujem random članu sa foruma koji ih ima, iako možda nije tehnički pismen kao neki "ćuber". Do mene je verovatno, živim petu deceniju života i ne mirim se lako sa novotarijama koje ovaj vek nosi a to je upitna verodostojnost iskaza, jer smo navikli da se mišljenje češće plaća negoli samostalno formira.

Nigde nisam napisao da mi je to dokaz.
Već mi uliva sumnju i tražim drugi.
Stvarno odosmo u off, različiti smo shvati.

Ok, evo ubedio si me da pogledam još desetine recenzija, deluje ubedljivo. 😄
U šta (inače) sumnjam mislim da sam objasnio, prosto, kada neko kaže da mu je video sponzorisan od strane proizvođača čiji proizvod testira, kod mene se pali alarm. Takva mi naprava, nemam drugo objašnjenje. 🙂

Nazad
Vrh Dno