Nothingman
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.10.2005
- Poena
- 775
Ne znam, nisam jos nista platio. Cekam kartice da mi izrade 🙂A notifikacije ti stižu ili ne? Jer meni ništa ne stiže.
Ne znam, nisam jos nista platio. Cekam kartice da mi izrade 🙂A notifikacije ti stižu ili ne? Jer meni ništa ne stiže.
Da li je putno osiguranje uz kreditnu karticu individualno ili porodično? Ne piše eksplicitno na sajtu.Odgovore na mejl posle par dana za putno osiguranje, da dođem do poslovnice sa pasošem.
Da li je putno osiguranje uz kreditnu karticu individualno ili porodično? Ne piše eksplicitno na sajtu.
Banka na nivou BPŠ što se mene tiče. Zatvorio sam račun srećom.
U mojoj poslovnici su bili problem i radnici. Spori do zla Boga, a samo jedan šalter.U Erste nisu problem radnici, nego izuzetno rigidna poslovna politika.
Takođe, posebno ističemo uvođenje usluge SEPA kreditnog transfera, koje će Vam omogućiti brže, jednostavnije i sigurnije domaće i međunarodne transakcije u valuti EUR.
Da, nije im automatizovano to sa osiguranjem. Pogotovo kada otvaras Premium racun gde imas izbor vise osiguranja. Apsolutno nigde ne pise za sta si se opredelio
Verovatno je istekla grupna polisa, pa su ti zato poslali novu. Kod tih polisa, nosilac je banka. A za pogresne podatke, nemam komentarDa mi je neko rekao da je ova banka toliko neorganizovana i neozbiljna, ne bih verovao. Konačno su mi poslali polisu pre dva dana. Međutim danas mi opet šalju novu polisu (ne znam zašto), sa novim brojem polise, novim datumom isteka ali sada sa pogrešnom mojom adresom. 🤣
Verovatno je istekla grupna polisa, pa su ti zato poslali novu. Kod tih polisa, nosilac je banka. A za pogresne podatke, nemam komentar
Znam, nego me je zanimalo i koji su limiti za pomoć na putu, ako postoji opcija biranja pomoći na putu umesto individualnog putnog osiguranja?
Stigle su mi kartice. Kako sam preuzeo kartice u banci tako su mi se pojavile u aplikaciji i one opcije za notifikacije (da li je povezano jedno s drugim nemam pojma).A notifikacije ti stižu ili ne? Jer meni ništa ne stiže.
Da li kreditne kartice Erste banke imaju i deviznu (EUR) partiju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari