dakistrafe
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.07.2023
- Poena
- 105
Da bre 😂😂😂😂Čitavih pola sata 😂
Da bre 😂😂😂😂Čitavih pola sata 😂
Ima napisali su mu na mejl:
Održavanje je besplatno samo ukoliko račun otvorite online putem. Ako sve to odradim online, da li tada mogu podizati novac i na šalteru ili samo na bankomatu?
SMS za plaćanja Google Pay-em stižu i bez aktiviranog NovoMob-a za plaćanja karticom, i ti SMS-ovi su besplatni.Danas podigao konačno kreditnu karticu Visa Gold. 26 dana sam je čekao. Kartica je za razliku od debitnih kartica Erste banke i dalje starog dizajna sa reljefnim brojevima na prednjoj strani kartice. Danas dodao u Google Pay, morao sam da zovem banku da aktiviram - čekao 10 minuta na operatera. Platio Google Pay-om, nikakva notifikacija nije stigla u George iako su mi uključene notifikacije i sve dozvole, ali jeste SMS iako je bankarka izričito rekla da SMS servis nije aktiviran jer se naplaćuje (osim za digitalne novčanike). Pošto sam prethodno testno uplatio sitan iznos preko limita, to se vidi u stanju u George-u, ali se uopšte ne vidi u SMS poruci koju sam primio - raspoloživo stanje u George-u uračunava novac koji sam uplatio na partiju kreditne kartice, ali raspoloživo stanje u SMS poruci uopšte ne uzima u obzir uplatu koju sam izvršio na partiju kreditne kartice.
Dakle, nije da sve funkcioniše potaman. Držim se ja plaćanja Yettel Bank Mastercard kreditnom, a ovo mi je rezerva i vrhunsko putno osiguranje (koje još čekam da stigne na mejl).
Cudno se jako ponasaju notifikacije za george. Kada sam ga prvi put aktivirao nisu radile pa su onda neka 2 dana kasnije stigle sve prethodne odjednom i od tad je radilo sve kako treba. Onda od prekjuce ponovo ne rade uopste.Danas podigao konačno kreditnu karticu Visa Gold. 26 dana sam je čekao. Kartica je za razliku od debitnih kartica Erste banke i dalje starog dizajna sa reljefnim brojevima na prednjoj strani kartice. Danas dodao u Google Pay, morao sam da zovem banku da aktiviram - čekao 10 minuta na operatera. Platio Google Pay-om, nikakva notifikacija nije stigla u George iako su mi uključene notifikacije i sve dozvole, ali jeste SMS iako je bankarka izričito rekla da SMS servis nije aktiviran jer se naplaćuje (osim za digitalne novčanike). Pošto sam prethodno testno uplatio sitan iznos preko limita, to se vidi u stanju u George-u, ali se uopšte ne vidi u SMS poruci koju sam primio - raspoloživo stanje u George-u uračunava novac koji sam uplatio na partiju kreditne kartice, ali raspoloživo stanje u SMS poruci uopšte ne uzima u obzir uplatu koju sam izvršio na partiju kreditne kartice.
Dakle, nije da sve funkcioniše potaman. Držim se ja plaćanja Yettel Bank Mastercard kreditnom, a ovo mi je rezerva i vrhunsko putno osiguranje (koje još čekam da stigne na mejl).
Ja sta god da platim telefonom instant imam tri poruke.; George, SMS i Google Wallet sa istim sadrzajem (sa tim da sms pokaze i preostalo stanje racuna sto neko vec rece.Znao sam da su besplatni za GooglePay, samo nisam znao da stižu bez aktiviranog NovoMob-a. Na neki način ne vidim svrhu tih SMS poruka, jer svakako stiže notifikacija kroz GooglePay. Za George mi pada na pamet da možda još uvek ne funkcionišu notifikacije za kreditnu karticu/partiju, jer mi ni za priliv na kreditnu partiju nisu stigle. Tekući račun ne koristim, pa ne mogu da proverim. Druga opcija je da ne rade notifikacije sa isključenim auto-sync, mada notifikacije drugih banaka stižu.

Podešene su notifikacije za sve račune
Gore desno na početnoj strani izabereš podešavanja profila, pa obaveštenja i imaš da selektujes dolazne, odlazne transakcije i kartice. Samo aktiviraš push obavestenjaGde podešavaš notifikacije za račune? Mene je samo pri instalaciji aplikacije pitalo da dozvolim notifikacije. Dozvolio sam, međutim nijedna ne stiže. Nisam našao opciju za podešavanje notifikacija po računima.
BTW, u utorak sam podigao kreditnu karticu. Trebalo je da mi stigne polisa putnog osiguranja na mejl. Nije. U četvrtak poslao poruku u George chat, dobio odgovor da su prosledili upit mojoj filijali. U petak sam pisao i filijali. Nema odgovora. Ni traga ni glasa ni od koga.
Ipak nije. Ja sam na iOS i kad udjem u notifikacije sve je prazno. Znaci od naloga do naloga zavisi sta ce se prikazati tu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari