Pozdrav.
Reklamirao sam TCL televizor (kupjen pre mesec dana) jer deo ekrana nije pricvrscen za nosac i ugiba se prema unutra prilikom manjeg pritiska. Ovde na forumu je objasnjeno i ima video i slika: Post in thread 'TCL televizori'
https://forum.benchmark.rs/threads/tcl-televizori.475475/post-7607181
Odgovor koji sam dobio iz radnje je sledeci:
Postovani,
Tokom testiranja uredjaja nije ustanovljena nesaobraznost koju ste reklamirali.
Prema informacijama koje smo dobili od strane ovlascenog servisa, dijagnostikom nije utvrdjena nesaobraznost proizvoda.
U skladu sa Zakonom o zastiti potrosaca i definisanim zakonskim rokovima obavestavamo Vas da su Vasa reklamacija i zahtev odbijeni.
U skladu sa clanom 55. Zakona o zastiti potrosaca imate mogucnost resavanja spora vansudskim putem posredstvom nadleznih tela:
vansudsko.must.gov.rs
Vas Gigatron
-----------------------
Problem je neverovatno ocigledan, isti su primetila dva radnika u radnji i potvrdili da to nije normalno, snimili su video a ja sam moj video i sliku koji su postovani na linku iznad zakacio u reklamacioni ticket na Reklamacije.rs da sve moze da se vidi i oni od svih mogucih razloga napisu da NISTA nisu primetili...
Moje pitanje, sta dalje? Da li da trazim sefa ekspoziture da on licno 'uoci' problem i da zahtevam da se ponovo reklamira (jer je problem toliko ocigledan da ja neznam da li je radnik u servisu uopšte pogledao tv ili je neko lud) ili odmah da kontaktiram zastitu potrosaca i advokata?