Naravno, stavi slobodno bez crtica i ne brini 🙂Ja sam probao upisati ali mi aplikacija nedozvoljava da stavim crticu izmedju brojeva i upisem u formatu xxx-xxxxxxxxxxxxxx-xx, nego samo u formatu xxxxxxxxxxxxxxxx pa me zanima da li uplata u takvom formatu bude uspesno prosledjena posiljaocu, sve se nesto plasim da radnici nesto ne zabrljaju.
I meni su isto vratili jedan paket ali nije stiglo uopste da se preuzme vec samo sms da je vracenoTemu porudžbina - BEX. U sredu uveče mi poslali Viber da je roba u paket šopu - preuzimanje 3 radna dana. Sinoć SMS da je roba vraćena pošiljaocu. Manje od 24h nakon prve poruke.
Ja sam ih zvao u utorak kada mi je stigao mail od Temu, da je pošiljka kod njih i tražio da je dostave.
Nisu te slagali ja sam u Dexpresu 95% paketa sa temua ide na paketomat, ako posiljku nepreuzmes na paketomatu onda ide na ličnu isporuku.Danas pitam DExpress zasto ostavljaju pakete na paketomatima bez pitanja primaoca, rekli su da je to nemoguce jer samo primalac moze da preusmeri paket na paketomat.
Kad sam im rekao da se radi od Temu paketu onda su ipak priznali da ostavljaju na paketomatima bez pitanja primaoca jer navodno, kako oni kazu citiram "po Temu nalogu jedan deo paketa ide direktno na paketomat" ali kazu, sto im bas nesto neverujem, da ukoliko primalac ne preuzme na paketomatu paket da se sledeci dan vrsi dostava na kucnu adresu, sto je malo cudno ali dobro, tako bar kazu.
Koja je tu onda logika da se paketi guraju u paketomat?Nisu te slagali ja sam u Dexpresu 95% paketa sa temua ide na paketomat, ako posiljku nepreuzmes na paketomatu onda ide na ličnu isporuku.
Da su samo problem za temu ali nisu.Ocajna su kurirska sluzba.Sa ananasa sam porucio mikrotalasnu i sa city expresom je bio problem sto jednostavno dve nedelje nisu hteli da preuzmu posiljku i da mi dostave.Do momenta kada sam pozvao ananas i trazio da mi promene kurirsku sluzbu pa ako treba da se dodatno plati postarina platio bih.Od tog trenutka se sve ubrzalo i sutradan je posiljka bila kod mene.Zvao sam Transferu danas i devojka koja je samnom razgovarala je bila ljubazna pitao ih kome preusmerevaju pošilje sa Temua ona kaže 90% pošiljaka idu Pošti Srbije. Ja joj rekao da je City Express đavo od kurirske službe i da je bolje preko Pošte Srbije. Ono što je šokantno je da su ljudi išli u centralnu firme City Express da traže pakete. Nekima su izgubili pakete sa Temua. Jedino je City Express problem kao kurirske služba za isporuke sa Temua sve ostale su ok.
CE je korektan samo ako ti uopšte ne treba kurirska služba, tada briljiraju i sve pohvale za obećanja i izgRazličita su iskustva, meni konkretno najviše odgovara City ili PE, vrlo korektni
Sa Posštom Srbije nema problema ali ako imaš paket sa Temua ne može se pratiti preko City Express. Meni su iz paket šopa preusmerili na pakometar u njihovoj blizi i imao sam manji rok od 24 sata da preuzmem pošiljku.Različita su iskustva, meni konkretno najviše odgovara City ili PE, vrlo korektni
Ne možeš sa brojem pošiljke sa Temu da pratiš na sajtu CE pošiljku.Baš mi je juče stigla Temu pošiljka preko CE, prethodnog dana je stigla viber poruka da je pošiljka preuzeta i u poruci postoji broj pošiljke, tako da se može pratiti. Kuriri uvek tačni, dostave uvek izmedju 10 i 11h. Moje iskustvo, ne kažem da su sva mesta ista.
Ajde kad ih toliko hvališ, objasni ti meni majke ti šta se dešava sa mojom decembarskom CE pošiljkom koju sam još 20-tog preusmerio na paketomat, evo ulazimo u Februar i ni traga ni glasa od njih i jednostavnog ostavljanja iste u naznačeni paketomat što bi meni lično sasvim odgovaralo.Različita su iskustva, meni konkretno najviše odgovara City ili PE, vrlo korektni
Može da se da su najverovatnije daleko bilo izgubili paket. Pokušaj Transferu da kontaktiraš na 0800 broj oni mogu da vide detaljnije status paketa.Ajde kad ih toliko hvališ, objasni ti meni majke ti šta se dešava sa mojom decembarskom CE pošiljkom koju sam još 20-tog preusmerio na paketomat, evo ulazimo u Februar i ni traga ni glasa od njih i jednostavnog ostavljanja iste u naznačeni paketomat što bi meni lično sasvim odgovaralo.
Broj pošiljke: 688 002 54261778
Nema veze sa Transferom, nije Temu pošiljka nego SHEIN.Može da se da su najverovatnije daleko bilo izgubili paket. Pokušaj Transferu da kontaktiraš na 0800 broj oni mogu da vide detaljnije status paketa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari