Šta je novo?

Prijava kazni koje nikada ne isticu + revizija prava na Male Oglase

Ја тек сада видим да сам сакупио приличан број свега. Искрено нисам ни знао док нисам погледао профил. Јесу старији датуми али свеједно осећам се јако нелагодно због тога...
Да ли мој случај подлеже некој ревизији/реституцији?

Ја тек сада видим да сам сакупио приличан број свега. Искрено нисам ни знао док нисам погледао профил. Јесу старији датуми али свеједно осећам се јако нелагодно због тога...
Да ли мој случај подлеже некој ревизији/реституцији?
Imao si trajne poene koje sam ti sada uklonio.

Jel imam ja prava na oglase sada? Nemam neke kaznene poene nesto? Hvala

Taman si ispunio uslov od 250 poruka. Verovatno nisi ni imao neku kaznu zbog oglasa jer nisi ni mogao da ga postaviš.

Dobio sam zabranu gledanja/postavljanja malih oglasa(sa pravom, postavljao za druga koji nije tehnički potkovan) pre par godina.
Revizija moguća? Hvala.
Dobijao sam i neke poene zbog vređalica(sekte) i OT.

Ne.

pobrisan off-topic

Vec neko vreme nemam pristup malim oglasima. Jel tu ima nekog isteka "kazne" ili postoji mogucnost da oglasi opet budu vidljivi nekako? Hvala na odgovoru

Vec neko vreme nemam pristup malim oglasima. Jel tu ima nekog isteka "kazne" ili postoji mogucnost da oglasi opet budu vidljivi nekako? Hvala na odgovoru
Odgovoreno ti je još u februaru na to:
Koliko vidim, jedno vreme si postovao isključivo i samo oglase. Iz tog razloga ti je i ukinuta mogućnost za oglašavanje. To je trajno i nema veze za prikupljenim poenima. Nemaš trajne poene.

Pitanje za admine
Hteo sam da odgovorim na jedan oglas i izašlo mi da nemam prava da odgovaram na oglase .
Znam da su mi neki poeni izbrisani ali ne sećam se da sam nesto uradio - sem jednom kada sam postavio nepotpun oglas , ali posle toga sam sada skoro preko oglasa prodao 2 moja mob telefona , kada sam kupio novi .
Šta sam to zgrešio ?
Hvala

Колико ја знам, нико нема право да одговара на огласе, осим на свој сопствени, али тек после 24ч.

Nikada nije ni bilo moguće odgovarati na tuđe oglase (osim u jednom kratkom periodu prelaska na novu platformu, pre par godina).
Pošalji privatnu poruku OP-u.

šta nije moguće? da se pošalje privatna poruka?

Može li čika Grgi da se obrišu kazneni? 😁 Uglavnom sam sada dobar i znam da pomognem, ponekad. 😉

Razumem za ograničenja oglasa za prodaju ali za kupovinu bi baš mogli da se ublaže, recimo na pola od prodajem, ne vidim kako bi to moglo da šteti.

Da si neki stari član, pa da usvojimo predlog, ali si od juče tu i već bi da menjaš pravila foruma.

Nazad
Vrh Dno