Šta je novo?

Prijava kazni koje nikada ne isticu + revizija prava na Male Oglase

Bilo mi sumnjivo zasto covek cak ni po cenu bana nece da kaze svoj originalni nalog.
Udjoh u admin panel i zagrebem malo... kad ono... Jova preko 6 banovanih naloga...
I da napomenem: pri banovanju naloga je dobio obavijest da je zbog duplih naloga... i onda ne znamo sta znaci dupli nalog...
Svega mi, otvaram temu "Moderatorski ugao", da vidite makar povrsinu sa kakvim likovima se rvemo svakodnevno... :)

Poslednja izmena:
Nista cudno, zato je i izbegavao da kaze svoj prvi nalog, ako se moze i reci da je prvi.
I posle kazu posao moderacije lagan, moze svako da radi i ne rade nista..
Plus za otvaranje teme.

Bilo mi sumnjivo zasto covek cak ni po cenu bana nece da kaze svoj originalni nalog.
Udjoh u admin panel i zagrebem malo... kad ono... Jova preko 6 banovanih naloga...
I da napomenem: pri banovanju naloga je dobio obavijest da je zbog duplih naloga... i onda ne znamo sta znaci dupli nalog...
Svega mi, otvaram temu "Moderatorski ugao", da vidite makar povrsinu sa kakvim likovima se rvemo svakodnevno... :)
Čekaj sad dok ti se javi Jova 666... Nije valjda da bilo ko sumnja da će već sutra biti tu ...

Тек сада видим да имам неких поена који не истичу још из 2023. Могу ли се обрисати? Мало је срамота да имам више поена на Бенчу него у саобраћају🙂.

Prosle nedelje sam postavio oglas bez slike, zbog čega se izvinjavam. Od tada nemam pristup oglasima.
moram da zamolim za reviziju, ili makar neki info da li i sta i kad bih mogao ponovo da imam pristup. Hvala.

Немаш довољан број порука на форуму.

Nazad
Vrh Dno