Šta je novo?

Prijava kazni koje nikada ne isticu + revizija prava na Male Oglase

Bilo mi sumnjivo zasto covek cak ni po cenu bana nece da kaze svoj originalni nalog.
Udjoh u admin panel i zagrebem malo... kad ono... Jova preko 6 banovanih naloga...
I da napomenem: pri banovanju naloga je dobio obavijest da je zbog duplih naloga... i onda ne znamo sta znaci dupli nalog...
Svega mi, otvaram temu "Moderatorski ugao", da vidite makar povrsinu sa kakvim likovima se rvemo svakodnevno... 🙂

Poslednja izmena:
Nista cudno, zato je i izbegavao da kaze svoj prvi nalog, ako se moze i reci da je prvi.
I posle kazu posao moderacije lagan, moze svako da radi i ne rade nista..
Plus za otvaranje teme.

Bilo mi sumnjivo zasto covek cak ni po cenu bana nece da kaze svoj originalni nalog.
Udjoh u admin panel i zagrebem malo... kad ono... Jova preko 6 banovanih naloga...
I da napomenem: pri banovanju naloga je dobio obavijest da je zbog duplih naloga... i onda ne znamo sta znaci dupli nalog...
Svega mi, otvaram temu "Moderatorski ugao", da vidite makar povrsinu sa kakvim likovima se rvemo svakodnevno... 🙂
Čekaj sad dok ti se javi Jova 666... Nije valjda da bilo ko sumnja da će već sutra biti tu ...

Тек сада видим да имам неких поена који не истичу још из 2023. Могу ли се обрисати? Мало је срамота да имам више поена на Бенчу него у саобраћају🙂.

Prosle nedelje sam postavio oglas bez slike, zbog čega se izvinjavam. Od tada nemam pristup oglasima.
moram da zamolim za reviziju, ili makar neki info da li i sta i kad bih mogao ponovo da imam pristup. Hvala.

Немаш довољан број порука на форуму.

Trajni poeni

Opusti se, valjda admini i moderatori znaju šta i zbog čega rade na uslovno rečeno "svom" forumu...

Ili predlažeš da zbog jezičke tehnikalije sada vrate te "trajne" poene svima kojima su obrisali jer oni treba da ostanu zabeleženi za vjek i vjekova?

Napisao vam je neki novi registrovani lik sa ukupno 0 poruka na forumu šta znače trajni poeni i da oni nikada ne nestaju i izgleda da je nakon mog odgovora obrisao svoj komentar...

Cini mi se da i ja imam trajne poene. ☹️

Na koj nacin sam ja bio upozoren ili upoznat pre mog slanja posta da cu biti kaznjen? U pitanju je bila tema za Muziku kreirane od strane AI, gde je melodija interesantno uradjena, po meni, dosta bolje nego sto je vec poslato u toj temi - naravno to je moj subjektivni osecaj, takodje aranzman je interesantan - da napomenem da je od strane AI.
Sa tekstom pesme se ne slazem, kao ni ocigledno administrator koji je obrisao moj post, ali na koj nacin sam ja mogao da znam da uopste nije dozvoljeno da se to postavlja?
Politika me ne zanima, niti sam pisao sa ikakvom konotacijom na tu temu, vec iskljucivo slao sadrzaj koji je odgovarajuci za tu temu a to je AI Muzika

Na koj nacin sam ja bio upozoren ili upoznat pre mog slanja posta da cu biti kaznjen? U pitanju je bila tema za Muziku kreirane od strane AI, gde je melodija interesantno uradjena, po meni, dosta bolje nego sto je vec poslato u toj temi - naravno to je moj subjektivni osecaj, takodje aranzman je interesantan - da napomenem da je od strane AI.
Sa tekstom pesme se ne slazem, kao ni ocigledno administrator koji je obrisao moj post, ali na koj nacin sam ja mogao da znam da uopste nije dozvoljeno da se to postavlja?
Politika me ne zanima, niti sam pisao sa ikakvom konotacijom na tu temu, vec iskljucivo slao sadrzaj koji je odgovarajuci za tu temu a to je AI Muzika
Niko ovde nije dužan da tebe upozorava. Pravila foruma, koja očigledno nisi pročitao, su vrlo jasna, kao i modus operandi koji takođe nisi pročitao. Da ti olakšam pošto imaš discourage.

Citiram sekciju 7 iz zlatnih pravila:

Politika, političke teme ili bilo kakav drugi vid političkog konteksta nije dozvoljen na forumu. To uključuje i sadržaj šaljivog tipa. Politika previše utiče na naše svakodnevne živote i treba je držati što dalje od ovog foruma.

Diskusija je završena.

Na koj nacin sam ja bio upozoren ili upoznat pre mog slanja posta da cu biti kaznjen?
Isto pitas i saobracajnu kada te kazni za prekrsaj u saobracaju?

Sa tekstom pesme se ne slazem, kao ni ocigledno administrator
Nisam ni poslusao pesmu jer:

a preko celog posta stojalo sada vec obrisano i kaznjeno:
1758374917561.png

Necemo se tako igrati, ovakve stvari nikako ne tolerisemo, jos pogotovo kada neko izigrava ostecenog... do sledeceg vidjenja.

Mozda nemam trajne poene, ali forum se vec mesecima uzasno sporo ucitava kad sam ulogovan.

Trajni poeni

Nazad
Vrh Dno